Bildirim
C4 mü Astra mı? (Dizel-Otomatik)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
C4.İçi ve dışı güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yari otomatik yerine otomatik veya manuel almak daha iyi olurdu,sorun cikariyor diye biliyorum. C4 tercih ederim bu ikisi arasindan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserkang -- 16 Mayıs 2016; 19:16:25 >
C4
C4 kullanicisiyim c4 tavsiye ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu iki araç arasında C4 derim
Ha 1.6 motor J kasa Astra olsaydı ibre Opel'e kayardı, o kesin
Babamin 2011 h kasa 1.3 dizel manuel astra'si var. Ankara Dikmen'in bayirlarinda cok kez stop etirmisimdir, hele klima da aciksa. Uzun yolda iyi ama sehir icinde bazen izdirap yaratiyor.
Not: 14 yillik soforum, su anda 6. arabami kullaniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DNZ_84 -- 16 Mayıs 2016; 19:57:14 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2 Aracında şanzımanı hakkında iyi şeyler söylemiyorlar bence c4 manuel alın. -
1.3 sahibi astra olarak, 1.3 astradan uzak dur, easy tronic'den daha bir uzak dur -
citroen picasso kullanan bir tanıdığım bunun yarı otomatiğini tavsiye etmiyorum.Bazen vitesi değişsem mi diye kararsız kalıyor diyordu. -
bende kesinlikle c4 derdim -
Hocam 2012 benzinli c4 sahibiyim dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz aklınıza takılan. -
c4 varken astraya bakma bile -
C4 alın. şanzumanı problem etmeyin.vites geçişleri hissediliyor ama belkide piyasadaki en sorunsuz yarı otomatik.
C4 bence de.
1.3 cdti astra'da easytronic çok konforsuz bir şanzıman devamlı çabalıyor bir sıkıntı içinde gidiyor araba yani hele 1. viteste gazı kestiğinde secde ediyorsun resmen.
C4'te yakıt avantajı da olur
quote:
Orijinalden alıntı: Booster_06
C4 bence de.
1.3 cdti astra'da easytronic çok konforsuz bir şanzıman devamlı çabalıyor bir sıkıntı içinde gidiyor araba yani hele 1. viteste gazı kestiğinde secde ediyorsun resmen.
C4'te yakıt avantajı da olur
aynı şeyi stilo'da yaşadım 10 sene. çok rahatsız ediciydi. 7-8 araç değiştirdim bir tek onda gördüm gaz kesince sertçe yığılmayı ve sadece 1 değil, 2'de de yapıyordu. diğer yandan öbür seçenek c4 olunca ya kırk katır ya kırk satır gibi olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 17 Mayıs 2016; 15:26:42 > -
Astra daha saglamdir vergi avantaji var ve daha rahat satilir..
Forum ne diyorsa tersini yap..
quote:
Orijinalden alıntı: drmelihx
Astra daha saglamdir vergi avantaji var ve daha rahat satilir..
Forum ne diyorsa tersini yap..
O zaman senin dediginin de tersini alalim c4 demek istiyorsun
c4 hocam -
hocam ben c4 kullanıcısıydım yeni sattım arabayı . Kesinlikle şanzumanı kötü .. Cidden rahatsız ediciydi bana göre . Arabayı bir test etmenizde fayda var eğer sizi rahatsız etmezse bu durum arabanın kalanından kesinlikle memnun kalırsınız . Çok rahat bir araba bana göre ayrıca yakıtıda gayet iyi . Astraya görede çok daha şık . Dediğim gibi test ettikten sonra kullanımı sizi rahatsız etmezse gözünüz kapalı alabilirsiniz c4 ü
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1.3 sahibi astra olarak, 1.3 astradan uzak dur, easy tronic'den daha bir uzak dur
|
Benzer içerikler
- 1.2 vti motor
- dodge nitro kronik sorunlar
- toyota yaris yorumları
- mazda 323 tutulan modeli
- renault kangoo 1.9 alınır mı
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X