Şimdi Ara

c4 fiyat nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar meraba, 2. el bir araç almayı düşünüyorum. sahibinden de bir araba buldum. özellikleri şöyle: c 4 1.6 dhi sxpk 53000 km de 2008 model, araçta ufak bir çarpmadan dolayı 750 tl lik bir hasar oluşmuş, onarılmış. araç full. 28900 istiyorlar, arayıp konuşmadım,fiyat olarak nasıl? pazarlıkla daha aşağılara çekilebilirmi?

• birde citroen nasıl bir arabadır? kullanan veya bilgi sahibi olan varmı,
  • C4 modellerin en dolusudur bahsi geçen model.Hor kullanılmadı ise motorunda da bir sorun yoktur ancak yine ekspertiz hizmeti almak iyi olacaktır.110 Beygirlik bir motora sahip özellik bakımından dolu bir araçtır.Esp, yol bilgisayarı,otomatik klima vs.Geçen sene arkadaşıma Ötv indirimiyle almıştık.Çok keyifli bir araç ilk alındığında 1 hafta İstanbulda kullandım sonrasında gönderdim arkadaşıma.Arkadaşım kullanıyor daha 15.000 km bakımını yeni yaptırdı ve herhangi bir şikayeti yok.

Fiyat konusunda yorum yapamayacağım.

İlan numarasını verir misin?
  • bazı forumlarda belli bir km den sonra kronik sorunlar yaşanabileceğini belirtiyorlardı. elektrik aksamı başta olmak üzere. hatta c4 leri 70000 kmlerde elden çıkrılması gerektiği v.s. aslı nedir acaba
  • Sert süspansiyon şikayetleri mevcut sanıyorum 2007 modellerde.Benim duyduğum bundan ibarettir.

Türkiye'de yakıt kalitesinin düşüklüğü ve dizel araç kullanma tekniği istenilen seviyelerde olamadığı için ne yazık ki 100.000 Km deki hatta ilk elden 70.000 km de çıkan araçlara karşı bir ön yargı mevcut.Gerek Turbo gerekse enjektör arızaları maliyetli arızalar olması nedeniyle çekinceler söz konusudur.

Bu konuda size en iyi fikri c4 kullanıcıları verecektir.Bir forumları mevcut hatta googledan aratıp o forumun teknik bölümünü incelersen meydana gelen veya gelebilecek arızalar hakkında fikir sahibi olabilirsin.
  • Bir C4 kullanıcısı olarak sınıfında ESP yi standart sunan nadir araçlardan olan C4 ü öneririm. Sert süspansiyon sorunları 2008 modellerinde ortadan kalkmıştır.
    Yol tutuş, donanım ve en önemlisi de yakıt tüketimi olarak çok iyidir.
    Başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
  • cevaplarınız için teşekkürler
    İlan no: #25821246

arabanın temiz olup olmadığını anlamak için sanırım, servise götürmek şart. serviste sorun çıkmaz ise bu aracın tamamen sorunsuz bir araç olduğunu gösterirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç güzel duruyor.Sıkı bir pazarlıkla fiyatta indirim isteyin.Ayrıca mutlaka serviste aracı kontrol ettirip sigortadan da geçmişini sorgulayın.
  • Murat bey pardon.Plakalar karıştı
  • Araç çok güzel ve temiz duruyor.
  • sxpk en dolu modelidir c4 lerin konforu ve yakıt tüketimi sizi mest eder 5 kişi ile hertürlü rampada zorlanmayan klima açık olsa dahi motorun torkunu hissettiren bir araç fiyatta iyi km düzşük eğer alacağınız yerde yol sorunu yoksa ideal bir araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.