< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
C3 aircross shine mı 2008 active mi
-
-
Ben olsam, donanımı hangi aracın daha fazlası ise onu seçerdim., bu durum da C3 Aircross. Tipi güzel diye, hem donanım fakiri hem de daha pahalı bir araba almak hiç mantıklı değil.
-
630-670 bin tl fiyat bandında bakıyorsan peugeot'ta bu fiyat bandında daha çok donanıma sahip olabilirsin. Evet 2008 çok güzel araba ama en az 750 bin tl'yi gözden çıkarman gerekiyor. Hatta galeriden satılık şu araca bakabilirsin temiz gözüküyor;
-
Peki c3 aircrosslardaki cam tavanda boya atması kronik sorun mu ? Yoksa sadece bazı serilerinde mi görüldü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2021 yılında 0 km Benzin Otomatik edition donanımlı Opel Crosland almış biri olarak PSA grubununda 3 araçta kuzen zaten, 2008 içi aile için çok dar tasarım göreceli, Crosland satış adeti C3 herzaman 3 katı, göğüs plastiği Opelin gerisinde bu iki araç arasında kalıp Crosland düşünmemek garip bence iyi inceleyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boya atma olayı şu, normal boyanın üzerine ince siyah boya atmışlar oda atmaya çok meyilli. Sadece citroende değil tüm Psa grubu araçlarında böyle. Psa'nın araçlarında boya ince ve su bazlı, çabuk atma yapıyor. Aldığınız araçta kaput ve çamurluklara ppf yaptırmanızı tavsiye ederim.
-
Küçük bir wikipedia araştırmasıyla görülüyor ki malesef ikisi birbirinin dengi arabalar değil. Şu an C3 Aircross'un kullandığı şasi eski kasa 2008 şasisi (PSA PF1 Platform). Yeni 2008 ise yeni PSA EMP1 platformunu kullanıyor. Ciddi bir fiyat farkı olmadıkça eski şasiliye binmezdim.
-
Neden? Çok merak ettim, eski şase olmasının ne gibi bir dezavantajı var???
-
Yeni şasi veya platform (adına ne deniyorsa artık) eskinin güncellenmişi hataları giderilmişi oluyor. Ben bakmadım ama siz kaza testlerine yol tutuş deneyimlerine bakabilirsiniz. Sizin için uygunsa bana laf demek düşmez :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X