Şimdi Ara

c20LET 204 HP VECTRA GT 4x4 TURBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-vectra-opel-vectra-4x4-2-0-38304113/detay/

Gezerken gördüm türkiyede cidden bir elin parmağından az var 150 lik atmosferiği bile belaydı bu aracın bu nasıldır kim bilir gerçi apaçilerin eline düşmüş gibi ama vermek istedim

• 1 taneside sivasda :)
  • Eğer tahmin ettiğim araçsa çok akıcı seri bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Eğer tahmin ettiğim araçsa çok akıcı seri bir araç.

Nerdeydi o video stock calibra yı çok küçük farkla alan bir araçtır bu :) motor aynı olduğundan rahatlıkla küçük oynamalarla 300 BG olabilir ki millet o ne lan dye kalır :)
  • gizli silah desene..
  • Turbolu mu bu? Hiçbir yerde belirtmemiş, atmosferik 2.0lt olmadığını nasıl anladınız? Opellerden pek anlamıyorum da:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Turbolu mu bu? Hiçbir yerde belirtmemiş, atmosferik 2.0lt olmadığını nasıl anladınız? Opellerden pek anlamıyorum da:)

4x4 birtek model var oda turbo 204 HP ilan yanlış yerde açılmış

Ayrıca araç 4x4 dediğim gibi getrag f28 şanzımana sahip 6 ileri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic 1.5 turbo 182 beygir motor
    5 yıl önce açıldı
    Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 hp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Değerini bilmiyorlar ya böyle araçların, sinir oluyorum. Pek diri durmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Değerini bilmiyorlar ya böyle araçların, sinir oluyorum. Pek diri durmuyor..

Söyledim ya apaçi işi olmuş gibi
  • Eğer sahibi ilanı yanlış yere açmamıssa (yani araç orjinal 4x4 2.0 turbo vectra gt ise )çok yazık olmuş pek diri durmuyor,sarı sisler fln.. apaçi işi olmuş bide lpg takmışlar dolayısıyla bu araçtan iş çıkmaz diyorum (performans anlamında lpgden kaybediyor)
  • Bu kadarına gerek yok temiz SFI motorlu,üç kol direksiyonlusundan olsun yeter bana
  • Yeterli param olsa alır, güzel bir de bakımdan sonra hafta sonu aracı yapardım.
  • turbo değil ki bu
  • Bildigim kadariyla1990 yılında turbo yoktu.
    Bu araç 110 kw olan bildigimiz 2.0 motorlu 4x4.

Wikipediadan...

Vectra 2000 [Bearbeiten]
    Der Vectra 2000 bzw. Vectra 2000 4x4 war das Topmodell von September 1989 bis Juni 1992. Der nur als Stufenheck angebotene Vectra 2000 war nur mit einem 110 kW starken 16-Ventilmotor erhältlich und wurde bis zu seiner Einstellung rund 25.000 Mal produziert.

Vectra Turbo 4x4 [Bearbeiten]
    Der Vectra Turbo 4x4 wurde ab September 1992 zunächst nur für das Europäische Ausland als Topmodell angeboten. Da Opel in der Schweiz und in Österreich viele Allrad-Kunden hatte, gab es den Allrad Vectra dort in Verbindung mit dem 150 kW (204 PS) starken 16-Ventil-Turbomotor. Ab August 1993 wurde der Vectra Turbo 4x4 auch in Deutschland als Topmodell angeboten, aber bereits im Juni 1994 generell eingestellt. Von September 1992 bis Juni 1994 wurden daher nur 2252 Vectra Turbo 4x4 verkauft, hauptsächlich nach Großbritannien, Österreich, Schweiz und Deutschland.

• Yolunu kaybeden fok misali nerden düşmüş bu Türkiye'ye.
  • Yazık olmuş araca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.