Şimdi Ara

c2 VTR Kullanıcı Yorumları -Alınır mı?-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar c2 vtr almayı düşünüyorum kendime ait ilk aracım olacak 19 yaşındayım.

ancak araç hakkında çok az bilgi mevcut daha önce c2 vts kullanma fırsatım oldu hatta bir tanesi modluydu gerçekten harika arabalardı ancak kronik sorunları vardı vites kutusuyla ilgili kullanıcıları da hor kullandığı için illet bi durum alıyordu.

ayrıca sarsıntı konusu çok fazlaydı 250-300 km gibi ayda bir şehirlerarası yolum var gidilir mi diye tereddütlerim var çünkü 2 gün içinde 250-300 git bi o kadar da gel sıkıntı yaratır bu sarsıntılar diye düşünüyorum.

yakıt kullanımı konusunda hiçbir fikrim yok vts ler benim altımda 50 krş yakıyordu vtr de acaba durum nedir. lpg düşünmüyorum.

bunun dışında 2 - 3 sene kullanıp sedan veya jipe geçiş yapmayı düşünüyorum satarken çook sorun yaşar mıyım?

• tamam arkadaşlar piyasası yok ama hiç mi kullanan kullanmış olan yok?
  • dostum bende de var ve benimde yaşım 22.
    tam bir genc arabası kaldı ki arabaya 150 200 liraya bir spor yay takıp alçalttığın zaman araba spor görünümünü tamamlıyor bence.
    o söylenen sorunlar doüğru ama fiyat/performans oranı o sesleri duymana engel oluyor.
    alternatifi olarak düşünebileceğin başka araba bile yok.
    yakıt olarak: 9lt/100km - şehiriçi, 7lt/100km şehirdışı denebilir.(bunlar sakin kullanımlar içindir şehitçi 14 şehirler arası 11 olması da mümkün.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.