Şimdi Ara

C180 (w204) almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçem 750bin lira. Bu 2012 modellerine bakıyorum. Farları aşağıdaki gibi olan w204 modelinden bahsediyorum.

Ama çok teferruatlar var. AMG, blueffience, kompressor falan falan. 5 ileri, 7 ileri, 1.6 , 1.8 olanlar. Beynim yandı iyice. 750bin liraya kadar c180 in hangi vites donanımlı, hangi motorlusu, hangi donanımlısı tercih edilmelidir.

Konfor olsun, az yaksın önceliğim. LPG ile hangisi uyumludur. Bu saydığım kriterlere göre hangi c180 alınmalıdır ?

Farlara örnek foto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman görsem aynı şeyi içimden geçiririm. Makyajlısı olsun, ama az yaksın, çok kaçsın, nadide temizlikte olsun falan derken denklemi hep zor gelmiştir bana da. Takip edelim bakalım.

• Hocam o bütçeyle makyajlı kasa zor duruyor. Hele ki evla motor şanzıman kombinasyonu daha da sıkıntı. İlla Mercedes konforu istiyorsanız W211 E200 kompresör daha mantıklı.

• Kompressor olmayan Elegance donanım paketinde (konfor dediğiniz için) 1,6 ya da 1,8 Turbo 7 ileri olan versiyon olabilir. Elegance paketi göre AMG ve Avantgarde paketlere göre daha uygun fiyatlıdır. Ancak mercekli farsız versiyonları (xenon olmayan) da var. Dikkat etmek gerekir... Bu fiyata 2012 az km'li bulmak zor olacaktır.

• 2008-2009 gibi sıfırını 56 bin liraya veriyorlardı şu aracın. Nereden nereye. Şimdi 10 yaşında 2. eline 750 bin isteniyor. Vah ki ne vah.

• Lpg uyumu olan kompresör motorlardır ve 5 ileri otomatik vitesle satıldı
    Makyajlı kasada cgi(turbo) motorda var ve 7 ileri gtronic ile satıldı
    1.8 motordan uzak durun

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Hocam özetle almam gereken model kompresör. Bu kompresör motor 1.6 motor mu oluyor ? Beygir olarak kaclik oluyor bunlar ? Blueeffince falanda var. Onlara bakmiyicam dimi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    geçen yıl açıldı
    E60 Araç Almak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ümit ünsal kullanıcısına yanıt

Hocam konfor şu yüzden diyorum. Hani AMG full paket gibi anlatılıyor. (Tam bilmiyorum) o yüzden AMG ye biraz sert diyorlar. Ben sert olması önemli değil. Deli gibi sürat yapmıyıcam. Ailem ile kullanıcam. O yüzden boşları da konfor gibisinden algıladım. Yoksa lpgye uyumlu motor ve ucuz olan hangisiyse onu istiyorum. Mesela 7tronic olması önemli değil. Ya da çok konforlu ya da sert olması. Ucuz LPG li w204 denklemi hangisi oluyor mesela. Sadece onlara bakayım ilanlarda. Diğerleri ile vakit kaybetmeyeyim.

• Bu arada farları böyle olandan istemiyorum arkadaşlar.

Bu da w204 diye geçiyor herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 13 Nisan 2023; 0:20:53 >
  • Bu makyajsız kasa hocam makyajlı da limitleriniz içinde alacağınız aracın kmsi yüksek olacaktır

• Özetle 1.6 lite kompresör motor alacaksınız 156 bg gücüne sahip performansı gayet yeterli

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ferretti-auto-dan-2012-c180-amg-1075152800/detay

Şunun gibi bir örnekten bahsediyorsunuz sanırım. Tesekkür ederim hocam bilgiler için.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-zen-taksit-secenekli-c180-makyajli-yeni-tip-amg-933542832/detay
    Örnek ilan 5 ileri olması gerek ama dediğim gibi genelde ilanlara yanlış giriliyor

• aracı bulup bakmaya gittiğinizde mutlaka arka tekerleklerin olduğu yerleri inceleyin. yani demek istediğim çamurluklar ve yukarısı, arka kapının geriye doğru olan kısmı. şurayı kastediyorum

• Neden hocam ? Ne oluyor genelde orada ?

• yanlaya yanlaya arka tarafını vuruyolar, harap oluyor

• Eyv hocam teşekkür ettim

• 2011 5 ileri 1.6 kompresör alın

2013 1.6 7 ileri alın çok keyifli sağlam Amaaa

!!! 1.8 7 ileri olanlar can yakar bizzat tecrübe ile sabittir.

• onder46 kullanıcısına yanıt

Hocam 2012 olanlar 5 ileri 1.6 kompresör modeli var mı acaba ? İlk kasa w204 lerin farları çok itici geliyor bana.

Birde ilanlara bakıyorum. Çoğunun 1.6 mı 1.8 mi oldugunu anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 16 Nisan 2023; 23:58:1 >
  • Kompressor olanların hepsi 5 ileri, LPG’ye uyumlu.

CGI olanların hepsi 7 ileri turbo, LPG uyumsuz. (Daha performanslı ve tüketim daha düşük)

2011 CGI olanlar 1.8. (Bu motorda zincir problemi var, vaktinde değiştiyse sıkıntı yaratmaz)

2012-13-14 1.6.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.