Şimdi Ara

C180 / FOCUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmKs -- 18 Eylül 2017; 22:7:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vergi ve yakıt avantajı var focusun.

Bunlar sizin için önemliyse mecburen focustan yana kullanmak durumundasiniz Seçiminizi.
  • Yakıt sıkıntı değilse merso, sikintiysa Ford

Benzinli merso = 9-11 litre/100 km

Dizel Focus = 5.5-6.5 lt/100 km

Karar sizin
  • Daimler al keyfine bak
  • Yürütme masrafları zorlamayacaksa Mercedes ile Ford'un adını yan yana bile anmam.

Ama arabam dizel olsun, full olsun gibi kriterleriniz ön plandaysa Focus alınabilir. 90 bin TL'yi Focus'a ne olursa olsun vermem şahsen.
  • Style focus dizel beyaz otomatiğe 86 bin tl diyorlardı en son.gayette güzel gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıtı düşünüyorsan Mercedes'i düşünme

Ama yan yana konulacak araçlar değiller..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 320i e90
    4 yıl önce açıldı
    MERCEDES C180(W205) & BMW 320(F30)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt dışında tek bir avantajı yok focus un. Dizel diye focusa bineceğime, paşalar gibi mercedes alırım ben olsam. Ama tercih meselesi bu. Arkadaşlarım var c180, 320 paralarına dizel diye passat talisman alıp kullanan. Memnunlar
  • İnsignia ve 508 e bakın bir de...

En azından d segmenti
  • kullanıcıları 1.8 in yakıtından rahatsız diye aklımda kalmıştı.

Önünde yıldız amblem var diye atlamamak lazım bana kalırsa bu ülkede araç yürütme masrafı gittikçe büyüyor 5.20 civarı benzin 5 lira psikolojik sınır denirdi maşallah şimdi gıkını cıkaran yok.
  • Merdecesle herhangi bir markayi bende yanyana pek koymam. Aracina bagli tabii.

Ama hayatinda focus kullanmamis adamlar gelip bu kadar yerin dibine sokmasın bu arabayi. Focus gayet guzl arabadir.
  • Günlük 30 km az buz km değil.c180 in yakıtı ile bahsettiğiniz focusun yakıtı arasında dağlar kadar fark var.Üstelik daha yeni tasarıma sahip ve daha az kullanılmış Focus alınabilecek paraya yüksek km lerde ve yüzü eskimiş c180 almak ne kadar mantıklı bilmiyorum.
  • Mercedes'le Ford'u yanyana bile koymam diyen arkadaş sen galiba Ford'u dünkü çocuk sandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Yürütme masrafları zorlamayacaksa Mercedes ile Ford'un adını yan yana bile anmam.

Ama arabam dizel olsun, full olsun gibi kriterleriniz ön plandaysa Focus alınabilir. 90 bin TL'yi Focus'a ne olursa olsun vermem şahsen.

Ben de Mercedes'le Ford'un adını yan yana koymam zira Mercedes, Ford'un yanında dünkü çocuk.
  • C180, Mercedes adını lekeleyen bir model ondan olsa olsa merso olur. Bu karşılaştırmada donanımıyla, ekonomisiyle, hem mantığa sürüş keyfiyle de kalbe hitap ediyor Ford Focus.
  • Büyük bir ihtimalle focus opsiyonlayacağım bu hafta. Yorumlar için teşekkür ederim. Hala net değilim diğer görüşlere de açığım, teşekkürler.

Hali hazirda E200K '09 kullanıyorum şuan belirtmek isterim. Yaş dolayısıyla ağır geliyor araç.
  • Focus al yol tutuşu daha iyi ve dizel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.