Şimdi Ara

C180 coupe almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç aydır c180 coupe almayı düşünüyorum 2014-2015 model civarı bütçem 120 belki biraz üstüne çıkarım bu model c180 coupe almak mantıklı mı kronik sorunu var mı şu an güncel c180 lerde kullanılan 7 ileri şanzımanla aynı şanzıman mı gencim buna benzer başka önerilere de açığım leon fr dan geçicem. Bayan Avukat ilk sahibinden
    İlan No: 413897071
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bayan-avukat-ilk-sahibinden-413897071/detay
    Örnek ilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 5 Ekim 2017; 19:20:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes C180 Coupe: Bilgilendirici Bir Kılavuz

Mercedes C180 Coupe, performans, lüks ve şıklığı bir araya getiren göz alıcı bir otomobildir. İki kapılı tasarımı ve zarif silueti ile dikkat çeken bu coupe, otomobil meraklıları arasında popüler bir seçimdir.

Performans

Mercedes C180 Coupe, 1,6 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motora sahiptir ve 156 beygir gücü ve 250 Nm tork üretir. Bu motor, 0'dan 100 km/s hıza 8,5 saniyede ulaşmayı sağlayan 9G-TRONIC otomatik şanzıman ile eşleştirilmiştir.

Lüks ve Konfor

Mercedes C180 Coupe'nin içi, lüks malzemeler ve gelişmiş özellikler ile donatılmıştır. Deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, ortam aydınlatması ve sezgisel bir bilgi-eğlence sistemi, bu coupe'nin kabinini konforlu ve davetkar bir alana dönüştürür.

Şıklık ve Tasarım

Mercedes C180 Coupe'nin dinamik tasarımı, sportiflik ve zarafetin mükemmel bir karışımıdır. Eğik tavan çizgisi, geniş ızgarası ve şık alaşım jantları ile bu coupe, yolda baş döndürücü bir görünüme sahiptir.

Güvenlik

Mercedes C180 Coupe, sürücü ve yolcuların güvenliğini sağlamak için en son güvenlik teknolojileriyle donatılmıştır. Çarpışma önleme asistanı, kör nokta izleme ve şerit takip asistanı; güvenli ve emin bir sürüş deneyimi sunar.

Sonuç

Mercedes C180 Coupe, performans, lüks ve şıklığın birleşimini arayanlar için ideal bir seçimdir. İster günlük kullanım ister uzun yolculuklar için olsun, bu coupe, her yolculuğu unutulmaz bir deneyime dönüştürür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yardımcı olacak birileri yok mu?

• Arabayı alıp buraya konu açsam 50 tane hayırlı olsun mesajı gelir yardım için bir tane mesaj atan yok

• Ben de bakiyorum hocam ancak 4-5 aydan once degistirmeyecem, ayrica ben de leon sahibiyim. Benim anladigim kadariyla sanziman guncel degil ancak motor guncel. Bu paraya alinabilecek en mantikli araclardan sanirim, amg de farkli kiliyor. Alternatif olmayabilir ama bmw 1 kasanin sifiri da 120bin tl civari

• Bunlarin sanzimani 7g-tronic diye geciyor, yeniler 9g-tronic

Bu da takip ettigim ilanlardan, belki isini gorur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c180-coupe-amg-58.000km-2013-aralik-cikisli-465961450/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

Bunlarin sanzimani 7g-tronic diye geciyor, yeniler 9g-tronic

Bu da takip ettigim ilanlardan, belki isini gorur

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-c180-coupe-amg-58.000km-2013-aralik-cikisli-465961450/detay

Çok teşekkürler hocam bahsettiğim en yeni gelen 9 ileri değil ondan bir önceki 7 ileri ile bu aynı şanzıman mı diye sordum bildiğiniz kronik problem var mı?

• Uzun zamandir foruma girmiyordum, araci aldiniz mi? Bende 2013 model C180 AMG Sport Coupe var. Kesinlikle tavsiye edecegim bir arac. 5 yasina girdi henuz ciddi bir problemle karsilasmadim, yaklasik 80bin KM'deyim. Bakimlari biraz masrafli. A bakimlari 400, B bakimlari 800 Euro civari. 2 yil once kucuk bir parca icin arac geri cagrilmisti, yapildi. Gecen hafta da dunyada birkac aracta tespit edilen ve muhtemelen hava yastigini etkileyebilecek bir elektrostatik problemi nedeniyle geri cagirma mektubu geldi. 7 vites sanziman var hicbir problem cikarmadi, gecisleri cok iyi. Genel olarak cok cok memnun oldugum, konforu ve performansi mukemmel bir arac. Merak ettiginiz bir konu olursa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur23 -- 26 Aralık 2017; 19:6:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw cc almayı düşünüyorum..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Coupe yerine sedan tercih edin derim

Coupenin tasarımı aynı 1 e 1 almanın anlamı yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek alakası yok ama tasarım olarak gördüğüm en iyi arabalardan. Müthiş bir arka kısmı var. Alırsanız şimdiden hayırlısı olsun.
  • Al hocam merso bu hiç bir sıkıntı yaşamazsın.
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    aynı mı ? göz doktoruna git kank
  • quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

aynı mı ? göz doktoruna git kank

Eski kasa c coupe aynı bire bir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.