Şimdi Ara

C yi sildim,D deki belgelerimi kurtarmak istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C silindi OS nin olduğu,GPT hatasından ötürü yeni Windows sistem kuramıyorum kurmam için komple harddiski sıfırlamam gerekiyor ama D deki belgeleri alıp yedeklememiştim,linux kursam D ye erişip onları kurtarabilir miyim???

• cd den calısan bir windows edinin onun üzerinden harici bir diske yedek alabilrisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: artistim

cd den calısan bir windows edinin onun üzerinden harici bir diske yedek alabilrisiniz

hemen deniyorum çok teşekkür ederim hocam
  • 3 tane yaptım Windows Live cd hepsi hatta verdi gece,şimdi linux tabanlı knoppix ile deneyeceğim umarım bu sefer olur,başka bir önerisi olan varsa paylaşabilir.

http://lifehacker.com/192982/geek-to-live--rescue-files-with-a-boot-cd
  • LKA XP diye arat.çöken yada açılmayan bilgisayar için birebir.alman polisi bunu kullanıyormuş :) forumlarda öyle yazıyor.
  • hireen boot cd
  • Çıldırıcam farklı farklı denemediğim kalmadı live cd - usb hepsinde dosya eksik .dll eksik vs hataları veriyor ayrı ayrı bu nedir ya
    Amacım çok basit kurtarma falan değil,windows kuramadığım harddiskteki D bölümünde olan dosyaları kopyalamak,yani tertemiz duruyolar orada,sadece OS olan C bölümü formatlandı ve windows kurulamadı bu kadar zor mu bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 24 Kasım 2013; 14:45:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunları C veya D ye Kurmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam hdd yi usb ile başka pc ye bağlasanız?
  • krocker09 kullanıcısına yanıt
    Selam
    2. bir bilgisayarınız varsa size yardımcı olabilirim..

Eğer yoksa, size link vereyim oradan dosyayı indirip flash belleğe ISO olarak WinSetupFromUSB programı ile kaydedin..

2. bilgisayar varsa, Teamwiver programı ile size bağlanıp yapılacak işlemleri sizinle birlikte gerçekleştirebiliriz.
    Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcan211

hocam hdd yi usb ile başka pc ye bağlasanız?

O işlem için aparatım yok hocam maalesef yoksa aklıma gelmedi değil sağolasın,2.5' laptop hdd si,kasaya soketten bağlayabilir miyim acaba 2.hdd olarak
    Hocam tekrar format siydisini tak orda suruculer gorunucek yerel disk den bi 80 gb ayir ona format at duzelir ve sorun ortadan kalkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiren BootCD yi YUMI ile usb ye aktardım bootable olarak yani ve USB den başlatıp Mini XP yi çalıştırdım,şuan harddiske Mini XP den ulaşıp kopyalamayı başlattım,konu silinmesin kesinlikle bu konuda en iyi yardımcı Hiren BootCD 15.2 imiş bunu da görmüş oldum,eğer bu da olmasaydı Bay_KG hocamın linkinden halledecektim ama gerek kalmadı yardımcı olan herkese çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Hiren BootCD yi YUMI ile usb ye aktardım bootable olarak yani ve USB den başlatıp Mini XP yi çalıştırdım,şuan harddiske Mini XP den ulaşıp kopyalamayı başlattım,konu silinmesin kesinlikle bu konuda en iyi yardımcı Hiren BootCD 15.2 imiş bunu da görmüş oldum,eğer bu da olmasaydı Bay_KG hocamın linkinden halledecektim ama gerek kalmadı yardımcı olan herkese çok teşekkürler

Size Hiren BootCD 15.2'yi tavsiye edecektim ama sisteminizi bilmediğimden, kendi hazırladığım Win7 USB'yi tavsiye ettim..

Çünkü Hiren BootCD 15.2 anakarların 86 ve 87 chipsetli olanlarında çalışmaz..

Neyse işi kolaylaştırmışsınız ve rahatlıkla kopyalama işlemini bu işlemle gerçekleştirirsiniz artık..
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Hiren BootCD yi YUMI ile usb ye aktardım bootable olarak yani ve USB den başlatıp Mini XP yi çalıştırdım,şuan harddiske Mini XP den ulaşıp kopyalamayı başlattım,konu silinmesin kesinlikle bu konuda en iyi yardımcı Hiren BootCD 15.2 imiş bunu da görmüş oldum,eğer bu da olmasaydı Bay_KG hocamın linkinden halledecektim ama gerek kalmadı yardımcı olan herkese çok teşekkürler

Size Hiren BootCD 15.2'yi tavsiye edecektim ama sisteminizi bilmediğimden, kendi hazırladığım Win7 USB'yi tavsiye ettim..

Çünkü Hiren BootCD 15.2 anakarların 86 ve 87 chipsetli olanlarında çalışmaz..

Neyse işi kolaylaştırmışsınız ve rahatlıkla kopyalama işlemini bu işlemle gerçekleştirirsiniz artık..
    Kolay gelsin..

Şimdi de USB ye taktığım şeyleri tanımıyor başta gördü şimdi gitti mini xp de ne yapabilirim şuan
    Şaka gibi gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 24 Kasım 2013; 15:54:44 >

Kısa kısa kopyalayın dosyalarınızı..
    Yani 1 GB'yi geçmeyecek şekilde ve her değiştireceğiniz USB aygıtı için yeniden başlatın Mini XP'yi
  • quote:

Kısa kısa kopyalayın dosyalarınızı..
    Yani 1 GB'yi geçmeyecek şekilde ve her değiştireceğiniz USB aygıtı için yeniden başlatın Mini XP'yi

hiç bir şekilde görmüyor şu an usb ye taktığım bellekleri vs
    install hardware falan yapıyorum,en başta pc kapalıyken takıyorum harici hdd yi öyle başlatıyorum mini xp yi ama yine görmüyor sadece dahili hdd yi görüyor yani
    ayrıca yaklaşık 200 gb var kopyalamam gereken,sizin gönderdiğiniz linkten de indiremedim bu çıkıyor ;

Bu site dosyalar için kullanılmaktadır..

İlginiz için teşekkürler...
    Mini XP ile işlem yapıyorsunuz diye linkleri kopartmıştım..
    Tekrar denerseniz indirebileceksiniz..
  • quote:

Mini XP ile işlem yapıyorsunuz diye linkleri kopartmıştım..
    Tekrar denerseniz indirebileceksiniz..

Windows Live CD ile de denedim indirip win 7 ile cd den açtım ama orada da görmedi usb ye taktığım bellekleri bu neden kaynaklanıyordur acaba?
    Sizin linki de indiriyorum şimdi
  • İyi bir linux sürümüyle deneyin.
  • Bios tan usb 3.0 ı kapatıp tekrar live cd ile denedim bu sefer gördü sonunda,demek ki usb 3.0 desteği yokmuş elimdeki live cd nin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.