Şimdi Ara

C ve Objective C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • C ve Objective C dillerini öğrenmek istiyorum.bu dilleri iyi derecede bilen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler pmden.

Orijinalden alıntı: avedist

C ve Objective C dillerini öğrenmek istiyorum.bu dilleri iyi derecede bilen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler pmden.

merhaba avedıst acaba tercıhen kac projede gorev almıs olmasını ıstersınız egıtmenınızın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C ve Objective C dillerini öğrenmek istiyorum.bu dilleri iyi derecede bilen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler pmden.

ben C/C++ biliyorum çok iyi denemez ama burada herkes için bir kaynak oluşturmak istiyorum birkaç kişiyle görüştem çok zor olur dediler benim ayıracak zamanım var ayrıca bunu babamın hayrına yapmıyorum(benim içinde yararlı olacak hem tecrubeli kişilerle çalışmış olmak ve eksiklerimi gidermek için) istersen C/C++ sunusu var elimde ama zaten intrnettede sürüsüyle bunlardan var

Orijinalden alıntı: frcst

quote:

merhaba avedıst acaba tercıhen kac projede gorev almıs olmasını ıstersınız egıtmenınızın

niçin çok mu enteresan birşey söyledim ben?

quote:

quote:

niçin çok mu enteresan birşey söyledim ben?

evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c/c++ biliyorum orta düzeyde eğer başlarsan burdan sorularına cevap verebilirim diye düşünüyorum. Ama ilk adımı kendin atman lazım. Kimse sana gelipte gel çalışalım demez diye düşünüyorum. Ama ilgiliyce devc++ adlı derleyiciyi indir en basitinden bi bak bakalım nedir ne değildir. Bide ufak başlangıç rehberi bul tonlarca var internette. Eğer bi sorununu olursa sor buradan istersen.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyRevival

c/c++ biliyorum orta düzeyde eğer başlarsan burdan sorularına cevap verebilirim diye düşünüyorum. Ama ilk adımı kendin atman lazım. Kimse sana gelipte gel çalışalım demez diye düşünüyorum. Ama ilgiliyce devc++ adlı derleyiciyi indir en basitinden bi bak bakalım nedir ne değildir. Bide ufak başlangıç rehberi bul tonlarca var internette. Eğer bi sorununu olursa sor buradan istersen.

Javascript ve AS3 biliyorum zaten.bugune kadar herseyi kitaplardan ve kendi kendime ögrendim, c/c++ ile ilgili bir kitap aldım zaten ama devamlı soru soracak birisi olmadığından bunda cok zorlandım.benim amacım objective c ogrenmek ama piyasada bununla alakalı yerli kitap bulunmuyor.sadece ios programlama ile alakalı yüzeysel anlatan birkac kitap mevcut.kafadan c/c++ ogrenmem yararıma olacakmıdır?

• Zaten C/C++ kafadan öğrenip birisinden kenara koyacağın bişey değil eğer hasep makinesi yapmıyacaksan

ciddi anlamda düşünüyorsan ios u xcode dersleri tutorialları var nette onlara bak derim

onlara bakıyorum zaten.youtubedan da videoları seyrediyorum ama o biraz daha ezbere iş oluyor.bazı istediklerimi yapıyorum ama temeli öğretmiyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.