Bildirim
C sürücüsü Boyut Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sistem geri yükleme noktalarını kontrol ettin mi hocam? Geçen birinin pcsinde 60gb yer kaplamıştı bu noktalar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 19 Nisan 2017; 20:7:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onları nasıl kontrol edebilirim? Disk temizlemeden falan bakmıştım da orada da göremedim bu tür bi şeyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: BreaktheCode
Onları nasıl kontrol edebilirim? Disk temizlemeden falan bakmıştım da orada da göremedim bu tür bi şeyi.
Bilgisayar sağ tık özellikler, sol tarafta sistem koruması, c yi seç yapılandır a gir bak bakalım ne kadar?
İkinci bir kontrol etmen gereken yer C sürücüsü sağ tık > Özellikler > Diski Temizle > Sistem Dosyalarını Temizle 'ye tıkladığında varsa eski sürüm Windows dosyaları filan burada yer tutuyor. Seçeneklerden işine yaramayanları silip diskinde yer açabilirsin. -
@EfeYakupKarahanlı Dediğiniz yere girdim baktım 0 byte yazıyo.
@ErkanCo oradan temizlemiştim ama geri dönüşüm kutusundan silmemiş. Şimdi bi 10 gb daha yer açıldı ama hala sayılar arasında 20 gblik bi fark var. Onun yerini anlayamadım. -
Valla başka bilmiyorum nerden bakılır?
Ancak bazı virüsler de doldurabiliyor diski. Veya dolu gösterebiliyor. Bunun için virüs taraması yapmak faydalı olabilir?
Ayrıca sistem geri yükleme kapalı herhalde 0 byte yazdığına göre..? C sürücüsü için aç ve nokta oluştur. Tek nokta çok yer kaplamaz. Olası bir sorunda geri dönersin.
CCleaner'i tavsiye ederim. Önce tam bi temizleme yapıp ardından boş alanı da temizlersen birşeyler değişecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
Valla başka bilmiyorum nerden bakılır?
Ancak bazı virüsler de doldurabiliyor diski. Veya dolu gösterebiliyor. Bunun için virüs taraması yapmak faydalı olabilir?
Ayrıca sistem geri yükleme kapalı herhalde 0 byte yazdığına göre..? C sürücüsü için aç ve nokta oluştur. Tek nokta çok yer kaplamaz. Olası bir sorunda geri dönersin.
Malwarebytes Anti-Malware yükle. Gerçek zamanlı korumalarının hepsini kapat. Settings'e gir. Protection ayarlarındaki ''Scan for rootktis'' seçeneğini aç. Veritabanını güncelle ve tarama başlat.
Malwarebytes Anti-Malware:https://www.malwarebytes.com/mwb-download/
Tarama sonucunda "Malware" çıkarsa ekran görüntüsü at ya da tehdit adını tam olarak söyle.
https://windirstat.net/ böyle bir araç var. Belki sorununa yardımcı olabilir.
Site temizdir:https://www.virustotal.com/tr/url/c87d7f1e4c86d1032384c9a58b8b04a6a5c89f7d1f1aa8aa921f929e073bdc5d/analysis/1492702647/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 20 Nisan 2017; 18:39:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah reis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X