Bildirim
C segmentinin en iyi OTOMOBİLini seçiyoruz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sen de mi hürriyetim anketine katılacaksın :P -
yok yaa bu benim kendi düsüncem.
megane favorim bakal1m ne ç1kacak10 günde -
kardes iyide topic basLigi niye ingilizce?
oyum megane'a -
dikkat çekiyo herhalde -
evet -
Mazda 3 tabiki... -
mazda 3 çok iii ama yeni astralarda çok süper... -
audi a3 -
enişte bey 22 milyara ford fiesta aldı
bana ucuz geldi araba da iyiymiş ama diğer otolarla karşılaştıramam -
Megane II 1.6Full ateş kırmızısı çok güzel araba yaa -
beyler peugeot 307 bu sınıfa girmiyo mu yoksa ben mi yanılıyorum?şahsen benim oyum 307 ye dir.. -
Girio.. aslında arkadaş çok az marka yazmış. Bütün TR'de satılan c sınıfı araçlar:(araştırmadım kendi bilgimdir)
-Alfa 147
-Audi A3
-Chrysler PT Cruiser(tam deil ama boyut olarak öle)
-Chevrolet(daewoo) lacetti
-Opel Astra
-VW Golf
-Fiat Stilo
-skoda octavia
-Ford Focus
-renault megane
-peugeot 307
-citroen xsara
-Toyota Corolla
-Honda Civic
Şimdilik bu kdr aklıma gelior, unutmuş olabilirim -
PT cruiser MPV sınıfındadır.
Octavia D segmentidir.
Xsara 6 ay içinde kasa değiştiriyor.
önerileri dikkate aldım ve seçenekleri değiştirdim.teşekkürler -
aslında 10-15 seçenek koyma imkanım olsa daha da iyi olcaktı. -
Yanlışın war. Octavia Golf platformunda üretilmiş olup rakipleri de C segmentindendir. -
hayır. octavia golf platformunda üretildi ancak passat boyutlarına ulaştı ve reklamlarında, testlerde her zaman D segmentinde gösterildi
dip not:şu anki C segmenti bazı otomobiller octavia dan da büyüktür: Megane 2 sedan: 4.5 metre boy, 1.75 en, 2.78 dingil mesafesi(eski kasa laguna dan daha büyük)
ancak octavia nın yeni kasası rakip olarak opel vectrayı görüyor... yorum senindir -
Iyi de gerek alman dergilerde gerekse yerli dergilerde hep C segmenti sedan otomobilleriyle karşılaştırıldı. Passat boyutlarına ise hiç bir zaman ulaşmadı (4.703) Bu arada megane ın fln 4.5 metre(4490( olması normal çünkü C segmenti sedan için normal bir boyut bu. Zaten donanım-motor özelliklerine bakacak olursak Octavia C segmenti sedanlar için bir rakip gibi. -
hiç de normal değil neredeyse bütün rakiplerinden uzun:opel astra sedandan 25cm!!
eski kasa vectradan 2cm! ford focustan 15cm!
yetmezmi janjan.
c segmenti bir sedanın boy ortalaması 4.35m dir.
skoda octavianın üretildiği yıllarda rakipleri D segmentiydi ancak wolksvagen group un satış stratejisi (passat satışlarının artması) nedeniyle şu an c segmentine örnek verebiliriz.
skoda superb de mb e-class a rakip olarak çıkarıldı fakat passatın 10 cm uzatılmışından öteye gidemedi:
buradan şu sonuç çıkıyorki skoda uygun fiyatlı, iki sınıf arası otomobiller üretiyor(fabia hariç o polo2 nin platformunda üretilen ilk otomobildir) -
yeni opel astra yıkar geçer a3 dışındakileri
Benzer içerikler
- ip atlamak boy uzatır mı
- hiç param yok ne yapabilirim
- sarhoş olmayacak kadar az içki içmek haram mi diyanet
- kulağa sinek kaçarsa ne olur
- kan satmak
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- çay bardağı emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X