Şimdi Ara

C segmentinin en iyi OTOMOBİLini seçiyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya daha dün bindim astraya tipi çok hoş ama arabanın içinde gürültüden durulmuyo + plastik kalitesi meganeın yanına yaklaşamaz tabiiki golf ve focusa da
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by m.C.k</i>
    <br />hiç de normal değil neredeyse bütün rakiplerinden uzun:opel astra sedandan 25cm!!
    eski kasa vectradan 2cm! ford focustan 15cm!
    yetmezmi janjan.
    c segmenti bir sedanın boy ortalaması 4.35m dir.
    skoda octavianın üretildiği yıllarda rakipleri D segmentiydi ancak wolksvagen group un satış stratejisi (passat satışlarının artması) nedeniyle şu an c segmentine örnek verebiliriz.
    skoda superb de mb e-class a rakip olarak çıkarıldı fakat passatın 10 cm uzatılmışından öteye gidemedi:
    buradan şu sonuç çıkıyorki skoda uygun fiyatlı, iki sınıf arası otomobiller üretiyor(fabia hariç o polo2 nin platformunda üretilen ilk otomobildir)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Yanlışıınn warrr... Günümüzde ortalama C Sedan ın boyu en az 4.4m dir. O dediğin kasa Vectralar 1996da çıktı el insaf!!! Ayrıca Bmw 3 serisi de 4.46 metredir ama tartışmasz D segmentidir bu durumda ondan daha uzun olan megane a da D segmenti diyemeyiz çünkü donanım seviyesi C segemntine göre.. Aynısı octavia için geçerli saygılar

• lan muz benim nickimi kullanıp vote lama lan. hayret bişi sonra arabaların satış durumlarını etkiliyosun. İşte sektör senin gibiler yüzünden batıyo. :P
  • Bende Opel var, halen kullanıyorum.
    Kayınçoda Golf var, zırt pırt test ediyorum.
    İşyerimde Totota var, tüm gün onun üzerindeyim.
    İstanbuldaki işyerinde Megane 2 var, 3 ay kullandım.
    Bunların hepsi yüksek model ve karşılaştırmasını yapabilirim.
    Megane2 kesinlikle yaramaz, sadece görünümü güzel, ağır, hantal, çok yakıt tüketiyor, kulanılan iç aksam ucuzcana.
    Toyota yaramaz, 2. vitesle kalkerken bile şanzımandan ses geliyor, ilk dağılacak odur, kliması yetersiz, frenleri çok kötü! Durmuyor bu araba haberiniz olsun.
    Golf fena değil ancak okadar da müthiş değil, sağlam görünümü olmasına rağmen okadarda sağlam değil, yakıtı çok, ses sistemi çok iyi değil, birazdaha ağır.
    Opel en iyisi. Sakin bir araba, insana dinginlik veriyor ama çok çabuk hızlanıyor, yakıt tüketimi kesinlikle enaz, motor sesi az, kliması ve ses sitemi gayet güzel, frenleri sağlam, şanzıman yumuşacık.
    OPEL bence.

• megane daha az yakıyor.istersen autoshow ve otohaber testlerine bak.megane ve golfün sunduğu konforu diğer hiç bir otomobil sunamıyor.opel de motor sesi az- rüzgar sesi bir şahinden farksız-
    o kadar para veriyorsun ses seviyesine bak:
    Opel astra @130 kmh ses:71dB , megane2sedan @130 kmh:65dB
    fark diye buna derim:izolasyon farkı: neredeyse e-class larla aynı
  • +1 bence sen megan ı tam test etmemişsin.. yakıt tüketimi we gürültü konusunda bence lider. Hızlanması nefis değil ama daha idare edior? ağırlık konusunda braz haklısın ama diğer rakipleri de ağır!!! Aksam konusunda ise tamaen haksızsın arkadaşım ben bursadaki fabrkiaya bizzat gittim we temin ederim feci kaliteli..
  • bence de malzeme kalitesiçok yüksek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.