Bildirim
C SEGMENTİ-EN İYİ YOL TUTAN ARAÇ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
çok tartışıldı çok konuşuldu bu konu
benim bildiğim focus sonrada astra geliyor mazda3,alfa 147 bunlarda iyidir
yada kısacası süspansiyonu sert aracın yol tutuşu daha yüksek oluyor diyebiliriz._____________________________ 
-
forumdaki kullanıcıların söylediği kadarıyla astra ve focus
astra ve focus arasındada focusun biraz daha iyi olduğu kullanınca rahatca anlaşılıyor..
genelde bu soruya focus cevabı verilir.._____________________________ -
mercedes c serisi. _____________________________ 2020 allure sport 308 ultimate kirmizi -
quote:
Orjinalden alıntı: ceyhunberber
mercedes c serisi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
mercedes c serisi.
boyle sorulara boyle cevap
_____________________________ 2020 allure sport 308 ultimate kirmizi -
Mercedes c serisi adı C olsa da D segmentindedir. Mercedes B serisi C sınıfıdır.
Bu sınıfta en iyi yol tutan Focus diye kabul edilir. Ama şu da var . Aracı limitlerine kadar kim zorluyor ki? yani pratikte ha Focus ha Golf ha Astra pek farketmez. Hele ESP de varsa bunun önemi daha da azalıyor._____________________________ MG HS luxury
Bravo 1.6 Emotion -
quote:
Orjinalden alıntı: kkvan
Mercedes c serisi adı C olsa da D segmentindedir. Mercedes B serisi C sınıfıdır.
Bu sınıfta en iyi yol tutan Focus diye kabul edilir. Ama şu da var . Aracı limitlerine kadar kim zorluyor ki? yani pratikte ha Focus ha Golf ha Astra pek farketmez. Hele ESP de varsa bunun önemi daha da azalıyor.
e seriside arada kalmistir herhalde
_____________________________ 2020 allure sport 308 ultimate kirmizi -
Evet Focus ve Astra.
Ancak IDS Plus paketine sahip bir Astra farkını hissettirecektir. -
quote:
Bu sınıfta en iyi yol tutan Focus diye kabul edilir. Ama şu da var . Aracı limitlerine kadar kim zorluyor ki? yani pratikte ha Focus ha Golf ha Astra pek farketmez. Hele ESP de varsa bunun önemi daha da azalıyor.
B serisi MPV sınıfındadır. C serisinde beni en çok tatmin eden araç BMW 1 serisi oldu. Ben hayat 1 den başlar diyorum.
_____________________________ -
mercedes e serisi E sınıfı bir araç. D serisi olmadığından kurtarıyo o
.
_____________________________ MG HS luxury
Bravo 1.6 Emotion -
quote:
Orjinalden alıntı: Herr GeneraL
quote:
B serisi MPV sınıfındadır. C serisinde beni en çok tatmin eden araç BMW 1 serisi oldu. Ben hayat 1 den başlar diyorum.
Evet MPV sınıfı ama C sınıfı platformunda. yani Golf - Golf Plus, Focus-Focus C-Max, Megane-Scenic gibi..._____________________________ MG HS luxury
Bravo 1.6 Emotion
-
biraz da kullanıma bağlı insan yoldan çıkarmak isteyince -
bence ids plus paketli astra focustan daha iyi vede keyiflidir bizzat bunu yaşadım kullanmasını bilirsen idsplus astra gibi çok zor bulunur
normallerde ise astra focus bence başbaşadır
çok fark yok aralarında -
c4 de baya iyidir. _____________________________ 2020 allure sport 308 ultimate kirmizi -
focus sedan esp siz olanın yol tutuşu çok güven verici değil. _____________________________ Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz. M.K. ATATÜRK -
mazda 3 kullanmadan yorum yapmayın focus dan daha iyi bir yol tutuşu var mazda 3 yol tutuş ve konfor bakımından 1.cidir _____________________________ -
quote:
mercedes c serisi.
+ C
katılıyorum

_____________________________ G.S -
quote:
Orjinalden alıntı: yengeç kazım
mazda 3 kullanmadan yorum yapmayın focus dan daha iyi bir yol tutuşu var mazda 3 yol tutuş ve konfor bakımından 1.cidir
yengeç kazım bari konfor bakımından deme arkadaşım,compact sınıfın en konforlu aracı vw golftür._____________________________ 
-
bmw 3 serisi hangi sınıfta?ve yol tutuşu nasıl? _____________________________
Benzer içerikler
- dizel araba rampada gitmiyor
- yokuş kalkış desteği taktırma fiyatları
- seat leon 1.6 tdi cr style yorumlar
- lastik yanak zedelenmesi
- dodik çizik giderme
- en çok satan suv 2025
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- yeni 308
- mazda cx-50 türkiye fiyatı
- jetour türkiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler