hiç değişmiyceksin dimi sınıfının en iyisi corolla sedan en uçanı 1.4 d4d corolla sedan en az yakanı d4d corolla sedan en konforlusu en en en...
hey yavrum hey...
dergilerden okuduğum kadarı ile ford focus... deneyecek kadar zorlama fırsatım olmadı.zaten aynı şartlar altında yapılması gereken bi test bu.dergilerin verilerine güvenmek zorundayız :)
corolla kadar berbat yol tutuşu olan bir araba daha yok
c segmentinde artık pek çok araba iyi yol tutuyor ama açıkça söylemek gerekirse c segmentinde ilk yol tutuşu iyi olan arabayı yapan firma ford dur (focus)
şu anda ise bmw 1 serisini saymazsak(arkadan itiş olduğu için adaletsizlik yaratır)
liderliği
focus,focusla aynı platformda üretilen mazda 3,astra,golf paylaşıyor (alfa 147 y bilmiyorum)
yeni corolla kullanmadan böyle yorumlar yapmaman gerekir.
quote:
Orjinalden alıntı: speed need
corolla kadar berbat yol tutuşu olan bir araba daha yok
c segmentinde artık pek çok araba iyi yol tutuyor ama açıkça söylemek gerekirse c segmentinde ilk yol tutuşu iyi olan arabayı yapan firma ford dur (focus)
şu anda ise bmw 1 serisini saymazsak(arkadan itiş olduğu için adaletsizlik yaratır)
liderliği
focus,focusla aynı platformda üretilen mazda 3,astra,golf paylaşıyor (alfa 147 y bilmiyorum)
tanımasa kimse seni neyse... kargaya yavrusu şahin görünürmüş."en"e gerek yok. son hız meselesinde kusura bakma ama nasıl abarttığını forum biliyor :)
herneyse.senden başka (fake'ler hariç) corolla sedan diyen olacak mı çok merak ediyorum
yeni corolla kullanmanı tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
tanımasa kimse seni neyse... kargaya yavrusu şahin görünürmüş."en"e gerek yok. son hız meselesinde kusura bakma ama nasıl abarttığını forum biliyor :)
herneyse.senden başka (fake'ler hariç) corolla sedan diyen olacak mı çok merak ediyorum
valla bizde var diye demiyorum mazda 3 ün yol tutuşu gerçketen bana da ii geliyor.ama espsiz olsa da xsaranın yol tutuşuna bayılıyorum.
Focus diyorum.
Konfor-yol tutuş ilişkisinde en iyi Golf tur
C4 ün astradan iyi değil mi?
hoşgeldin malik
quote:
Orjinalden alıntı: |_-0zZie-_|
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
quote:
Orjinalden alıntı: yengeç kazım
mazda 3 kullanmadan yorum yapmayın focus dan daha iyi bir yol tutuşu var mazda 3 yol tutuş ve konfor bakımından 1.cidir
yengeç kazım bari konfor bakımından deme arkadaşım,compact sınıfın en konforlu aracı vw golftür.
forbest şaşırttın bni kardeş yengeç zaten şaşırmışta ne diceni senden beklemezdim en konforlu golf deildir hiç bi zaman olmadıda ama olsun her insan hata yapar yol tutuş sırasıda a3 ve 1 serisini saymazsak focus astra golf ... gider öle sanırsam en sonda elantra var sıralama bu ilk üç bölede arası tartışılır tabi ama yukarda bi arkadaşta demiş esp siz focus sedan istediği kadar sert süspansiyon olsun uzun olduğu için arkayı bırakır o yüzden esp siz focus sedan en ii olmayabilir hb en iisidir ama
Sen mazda kullanmamışsın kulaktan duyma bilgilerle konuşup duruyosun bir bak bakalım şu mazda 3 kullan araştır ne üzerine ödüller almış yani tutturmuşsunuz focusta focus ne var bu focusta ya onuda kullandım ve sonuçlarını söylüyorum tabi mazda fazla tutulmuyo hemen en kötü araç dimi bakın bakalım en dünya çapında en sorunsun yol tutuşta c sınıfın lideri ve d sınıfının bir çok aracını geçer yol tutuşta ha bunları ben demiyorum google yaz bir araştır derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme