Şimdi Ara

C pil yuvası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar bu forumda bir çok konuya verilmiş cevaplardan faydalandım, teşekkür ediyorum.bu kez aradığım konuyu bulamadım. 2. El bir eliptik bisiklet aldım. Ekranı 4 adet C pil ile çalışıyormuş. Baktık ki pil yatağında pil kalmış .5 senedir kullanılmamış depoda kalmış. Pil yuvasının yayları biraz zarar görmüş. Paslanmış dökülmüş vs. Yani ekranın çalışmamasını pil yatağının bu kadar hasar görmesine bağlıyoruz. Yeni pille de çalışmadı. Çok anladığım işler değil ama pil yuvasını değiştireyim diyorum hiçbir yerde bulamıyorum. O olmasa mesela yerine Aa pil yatağı taksam olur mu ? Ne yapabilirim?

• Görsel olmadan bir yorum beklemek yanlış olur bilginize hayırlı günler dilerim.

• Herhangi bir yerden 4lü aa pil yuvası alın , cihazda pil yuvasına gelen kabloları bulup yeni pil yuvasına bağlayın. Deneyin çalışacak mı ? Eğer çalışmaz ise kart arizasi vardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • savsat2000 S kullanıcısına yanıt

Hocam, görsel eliptik bisikletin mi yoksa pil yuvasının mı ? Pil yuvasının yarısında hiç yay kalmamış dökülmüş.. sanırım seri bağlantı mı ne deniyor buna..o artık işlemiyor..ancak dc in girişi gördüm ve volt ayarlı bi adaptör aldım.makine 3 -4 volta getirince çalıştı. Şimdi eski pil yuvasını söküp atmıştım. Şuan sadece fişle çalışabiliyor yani. Acaba yerine normal pil yuvası takmalı mıyım diye düşünüyorum.

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ediyorum .ben de böyle yapayım diye düşünüyodum ama sadece basit mantık yürütmeye çalıştığım için , yoksa anlamıyorum bu işlerden. Dc in girişi buldum sonradan..oraya volt ayarlı bir adaptör taktım. 3-4 voltta cihaz çalıştı

.yani cihazın kartı sorunlu değil sanırım o zaman. Pil kısmı da böyle sökük sökük durmasın bi pil yuvası alayım..belki çalıştırrır hem yenilenmiş olur diye düşündüm .

• wd40 sıkıp biraz bekleyin kartonu katlayıp temizleyin paslı yerleri, kuyunca pili takın çalışması gerekir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    powerbank type c şarz sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.