Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.101
Cevap
121
Favori
561.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkolo88

Bu aracın lastik ebatına uygun piysada o kadar az kış lastiği var ki ! Bulana kadar çok uğraştım. Neyseki sonunda michelin buldum. Alacaklar varsa cidden ne zahmetliymiş bu iş !!

225/50/18 mi aldınız ?

bu ölçülerde baya az kışlık var. Farklı ölçülerde lastik alınabilir mi ? Nedir bu konuda fikriniz ?

• KenaNeoN K kullanıcısına yanıt

Evet dediginiz gibi 225/50/r18 lastikler. Tam bir hafta ugrastim bulmak icin. Cok detayli bilmiyorum ancak ben zannetmiyorum. Farkli bir olcuyle kullanilmasinida dogru bulmuyorum. Gecmiste deneyenler vardi sanirim. Ama zamanla lastik yanaklarinda sikinti oluyor diye duymustum. Hybrid icin toyota bu lastikleri secerken bile michelin secmesinin nedeni yumusak olusundan. Biz konforundan cok memnunuz. Hatta diger araclarimizda pirelli ve hankook var. onlardan o kadar da memnun degilim. Fiyatlar cok ucmus halde ! Tek sorun bu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    225 50 18 yerine 215 veya 235 50 18 de olabileceği soylenildi.
    Bu sekilde olursa,çok daha fazla alternatif olabilir.
    Nokian da çok yumuşak hamura sahip ve çok iyi kalitede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KenaNeoN K kullanıcısına yanıt

Evet nokianla ilgili cok guzel seyler duydum bende. Ben sadece toyota michelin sectigi icin ayni lastikten sasmayayim dedim.. Yoksa michelin alternatifi olan lastiklerin hepsi daha uygun.. C-HR Toyota Ana Konu 

• selamlar, malum doların bir miktar düşmesiyle aralık ayında bu araçlar için fiyat düşüşü gerçekleşir mi sizce? bir de 1.2 motor seçeneği artık gelmeyecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: KenaNeoN

225/50/18 mi aldınız ?

bu ölçülerde baya az kışlık var. Farklı ölçülerde lastik alınabilir mi ? Nedir bu konuda fikriniz ?

Alıntıları Göster
    Kışlık için 215.50.18 tavsiyemdir.

Karda cm2 ye düşen baskıyı arttırmak için stoklara göre bir boy ince taban lastik her zaman tavsiye edilir.

Iyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota Chr 1.2 turbo için hangi kilometre bakımında neler yapılacağı ile ilgili (periyodik bakım tablosu) bir pdf formu vardı. Onu şuanda bulamıyorum. Sizde varsa bana gönderir misiniz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4fun4 -- 16 Kasım 2020; 20:22:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar arabanın yalıtımı nasıl?

Birde 1.8 modeli şuan 230 küsür seviyerinden 300e çıkmış sanırım bir anda? Sizce değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 18 Kasım 2020; 11:14:11 >
  • -RAUL kullanıcısına yanıt

İlk nesle gore cok cok iyi. Cunku makyaj sonrasi ciddi bir yalitim iyilestirilmesi var. Tek sikinti cvt den oturu yokuslarda duydugunuz motor sesi. Deneme sansiniz varsa kesinlikle deneyin derim..C-HR Toyota Ana Konu 

1.8 Hybrid Flame paketi hala 238bin TL civarında.

Passion paketi 306 bin oldu.

• realgs kullanıcısına yanıt

Flame paketindeki jantlar hoşuma gitmiyor hocam hepsinin öyle mi bilmiyorum ama passiondaki daha şık. Jant benm icin cok önemli.

Flame ile passion arasındaki diğer farklar ney? Fiyat farkı 70bin TL. Buna değer bir fark olması laızm.

• Flame donanım nerden alabilirim en kısa sürece iptal ettiren varsa lütfen yazsın.

Ona değer bir fark olamaz çünkü fark donanımdan ziyade ÖTV'den kaynaklı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Flame paketindeki jantlar hoşuma gitmiyor hocam hepsinin öyle mi bilmiyorum ama passiondaki daha şık. Jant benm icin cok önemli.

Flame ile passion arasındaki diğer farklar ney? Fiyat farkı 70bin TL. Buna değer bir fark olması laızm.

Flame 227 bin iken passion 241 bin idi.yani yuvarlak hesap 15 bin.

ikiside %50 ötv kapsamındaydı ve passion sınırdaydı.

ilk zamda kendini %80 ötv grubunda buldu ve fiyatı 306 bin oldu.

flame de 238 bin limitine çıktı.

arada aslında 15 bin liralık donanım farkı var, kalanı ötv farkı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

En önemli farkları anahtarsız giriş ve çalıştırma,koltuk ısıtması, otomatik far ve silecek.

dış mekanda bazı estetik farkları vs.tbaii 17 yerine 18 jant.

• Chr a ön park sensörü takılıyor mu acaba?

• Conixite kullanıcısına yanıt

Boş paketinemi ? yani bende diamon var araçda ön park sensörü var ama ,birkaç arkadaşda soruyordu bu soruyu, flame paketde önde park sensörü yokmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 28 Kasım 2020; 1:43:14 >
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt

evet flame de ön ve arka park sensörü yok. toyota bayii arka sensör takılabileceğini ama ön park sensörü takılamadığını söyledi.

• Conixite kullanıcısına yanıt

Toyota CHR grubunda bir arkadaş kendi taktı sensörleri,bayi yapamıyor olabilir ama dışarda ustalar takabilir.

• FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler. Bi yerleri delmek gerekmiyordur umarım
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.