Şimdi Ara

C.E.Z.A'yı ilk defa dinledim, çok Sevdim. heheh

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normalde rap müzik pek dinlemem. Şu anda ceza'dan holocaust'u dinliyorum, çok sevdim. Bu tarz hızlı ve güzel rap parçaları varsa bildiğiniz, isimlerini paylaşırmısınız ?

Teşekkürler.

• baba caznın herhalde sende rapstar albümü war bnce en iisi sagopayla yaptığı feat neyim varki tabi şimdi ikisi kavgalı we sana bi öneri bnce sagopa dinle eminim daha çok hoşuna gider çünkü sagopa cezaya tam on basar
  • sanırım en iyi Med_Cezir tavsiye ederim
    bunun haricinde Nefret ile albümleri cok güzel örneğin Şahi
  • Ben bunlara bakayım hemen o zaman, ( kafam çok güzel a.q )
  • Cezanın en iyi şarkısı Medcezirdir üstüne tanımam ama neyim var ki de bence güzel parçalarından. Tabi aybenle söylediği araba arabada giderken sarıyo
  • SAgopa Kajmer Dinle Ceza yı sil at kafandan bence beynin bulanır hayaller görmeye başlarsın şöhret olmaya kalkar adidas reklamı yapıp gezersin ne me lazım adam aRtisT
  • CEZA KİM YA YENİ YETME BİR SOYTARI TOOLZ BİLE DAHA İİDİR YADA DERİN DARBE AMA TABİ BİR NUMARA SAGO
    CEZA DEDİGİM GİBİ YENİ YETME 2-3 ŞARKISI GÜZEL VE BU GÜZEL ŞARKILARIN HEPSİNİN PRODEKTÖRÜ SAGOPA
    CEZA NIN RAP STAR ALBÜMÜNÜN TÜM MÜZİKLERİNİ GENE SAGOPA KAJMER YAPTI .
    CEZA NIN SÖZLERİNİNDE BAZILARINI SAGOPA KAJMER YAPTI
    CEZA NIN SONU DA DİSSTORTİON_EP DİR . HAYATIMDA DİNLEDİGİM EN GÜZEL DİSS

İŞTE BU 5 CÜMLE CEZA NIN YÜZÜNE ŞAMAR OLSUN !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matrix'in sonunda Neo'ya ne oluyo?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

CEZA KİM YA YENİ YETME BİR SOYTARI TOOLZ BİLE DAHA İİDİR YADA DERİN DARBE AMA TABİ BİR NUMARA SAGO
    CEZA DEDİGİM GİBİ YENİ YETME 2-3 ŞARKISI GÜZEL VE BU GÜZEL ŞARKILARIN HEPSİNİN PRODEKTÖRÜ SAGOPA
    CEZA NIN RAP STAR ALBÜMÜNÜN TÜM MÜZİKLERİNİ GENE SAGOPA KAJMER YAPTI .
    CEZA NIN SÖZLERİNİNDE BAZILARINI SAGOPA KAJMER YAPTI
    CEZA NIN SONU DA DİSSTORTİON_EP DİR . HAYATIMDA DİNLEDİGİM EN GÜZEL DİSS

İŞTE BU 5 CÜMLE CEZA NIN YÜZÜNE ŞAMAR OLSUN !!!

kaç yaşındasın merak ettim
  • Bir sure sonra sıkıcı gelmeye baslar
  • yawfs şu DİSSTORTİON_EP DİR u indiremiorum %77ye gelio sonrası duruo düzgün çalışan bi link werseniz pm ile filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: reos

yawfs şu DİSSTORTİON_EP DİR u indiremiorum %77ye gelio sonrası duruo düzgün çalışan bi link werseniz pm ile filan
    www.rapturka.com da var şarkı.Diss bölümünden bulabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bLaZe1990

quote:

Orjinalden alıntı: reos

yawfs şu DİSSTORTİON_EP DİR u indiremiorum %77ye gelio sonrası duruo düzgün çalışan bi link werseniz pm ile filan
    www.rapturka.com da var şarkı.Diss bölümünden bulabilirsin...

ok hojam bakıom
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_6872

SAgopa Kajmer Dinle Ceza yı sil at kafandan bence beynin bulanır hayaller görmeye başlarsın şöhret olmaya kalkar adidas reklamı yapıp gezersin ne me lazım adam aRtisT
    +∞
  • sagopa kajm@r sempatizanları basmış burayı aboo
  • sahtiyan kartlar karıssın indirin arkadaslar sagopaya diss atmıs cok hos bir parça :):):)
  • herkes asago lan ne bu SMPATİZYANLIK TUTKULU FANATİKLİLİK BEN SAGOYUDA CEZAYIDA SEVERİM AMA SAGONUN TABİ YERİ AYRI ŞÖYLEKİ ACIKLI R@p YAPIYOR KANKİ CEZADA AĞLAR DİSS ATAR HA:..
  • bi süre soora sago dinlersin ve bu sefer ceza yı sefmemeye başlarsın

hemen hemen herkes gibi..
  • ceyza ceyza
  • Kavga etmeyin arkadaşlar, rapçiler birbirini yereceğine, desteklese daha iyi olmaz mı ?
  • senin gibi rap müzik mazisi olmayan biriyim cezanın 2-3 , sagopanın 3-5 parçasını beğendim isimlerini yazabilirim arşivime ulaşınca

bence bir insan sürekli rap müzik dinleyemez, sıkılır, çabuk bayıyor ya da bendeki etkisi bu..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.