Şimdi Ara

C.E.Z.A'yı ilk defa dinledim, çok Sevdim. heheh (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

senin gibi rap müzik mazisi olmayan biriyim cezanın 2-3 , sagopanın 3-5 parçasını beğendim isimlerini yazabilirim arşivime ulaşınca

bence bir insan sürekli rap müzik dinleyemez, sıkılır, çabuk bayıyor ya da bendeki etkisi bu..

İyi olur dostum, aynen tarif ettiğin gibiyim bende. O 3-5 parçanın ismini verirsen makbule geçer. Full rap dinlemem zaten. Arşivde bulunsun , o da bi renktir sonuçta
  • quote:

kaç yaşındasın merak ettim

23 NE OLMUŞ ?
  • o zaman çok yenisin..bir dj ile bir mc yi kıyaslayabiliyon..dj toolz la cezayı karşılaştırmak kobe bryant mı ronaldinho mu soruysuyla benzer..hatta derin darbe grubuylada cezayı karşılaştırmışın

ceza sago dan daha eskidir rap hayatı olarak..

rapstarın beatleri dj funkyc yapmıştır..

söz meselesine de yuh diyorum bunuıda nerden çıkardın nese

quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

quote:

kaç yaşındasın merak ettim

23 NE OLMUŞ ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

senin gibi rap müzik mazisi olmayan biriyim cezanın 2-3 , sagopanın 3-5 parçasını beğendim isimlerini yazabilirim arşivime ulaşınca

bence bir insan sürekli rap müzik dinleyemez, sıkılır, çabuk bayıyor ya da bendeki etkisi bu..

İyi olur dostum, aynen tarif ettiğin gibiyim bende. O 3-5 parçanın ismini verirsen makbule geçer. Full rap dinlemem zaten. Arşivde bulunsun , o da bi renktir sonuçta

Ceza - Holocaust , Neyim var ki , Ben Ağlamazken ve ilk albümünden Med Cezir

Sagopa - Vasiyet , Al bi de burdan yak, Aklımın Odaları , Kendime sarılır donarım

beğendiklerim bunlar, yeni keşiflere açığım dediğin gibi renktir sonuçta

• Sagopa Kajmer- Karabiber Duası
    Yener- Çöktü Gece
    Cashflow- Hayata Küstüm

Konuda rastlamadıgım begendigim sarkılar. Bence dinle. Özellikle Yener cok hosuma gidiyor.
  • yener-volkan-dj çagdaş..Kalk..

süper bir parçadır..yenere sevip bu şarkıyı dinlemediyseniz çok şey kaybetmişsiniz..
  • KUVVETMİRA-DİSTORSİON E.P
    BUNU DİNLEYİN SONRA DA FUCHS-HANİ BİZ KARDEŞTİK
    SONRA CEZA NIN NE MAL OLDUĞUNU ÖĞRENİN.BENDE CEZA MANYAĞIYDIM AMA BUNLARDAN SONRA......
  • sagopa dinle cezadan kesinlikle daha iyidr..
  • ceza-araba ,holocaust, mürekkep doldurdum ,
    ceza&fuat- illegal
  • Bende Cezayı Dinleyerek Başladım Tr Rape Ama Şimdi Sagopa Manyağıyım
    Sagopanın Kesinlikle Dinlenmesi gereken şarkılar.

56 Denklemli Intro
    Kalbi Krizin Bekçisi Olmuş
    Karabiber duası
    Tanrı çekti tüm resimleri
    Minimalite
    Rap yaparken günaha mı Girdim
    Bir pesimistin Gözyaşları
    Marifetnağme
    Nedense
    Kendime sarılır donarım
    Sagopa vs Kolera
    Vasiyet
    Romantizma
    Bebeğim Öldü
    Terapi
    İçimdeki Şeytanın Ensesindeyim
    Günlerim Aglak
    Aklımın Odaları
    24
    Degisebilir Heran Adres

Ben bunları dinleyerek Başlamıştım.Bende Sagopanın 132 tane track i var.Şimdi Hepsini de dinliyorum.
    Hepside On numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanswf2 -- 25 Aralık 2005 22:48:19 >

• *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHAS MENETHIL -- 12 Ocak 2013; 23:28:09 >
  • Ceza patlama yaptığı Nefret Grubundan partneri Fuchs'u askere gidince unuttu, ne aradı ne sordu. Sagopa Fuchs'la ilgilendi. Ceza, Sagopa gibi Fuchs'u da satmıştır.

www.eksisozluk.com ' a girip ceza yazın son 2 - 3 sayfayı okuyun. Ceza'nın ne olduğunu öğrenirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.