Bildirim
C de Test Soruları(ODTÜ 2009) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende en son armstong number hesaplama yapıyordum ODTU KKK CNG Lab da yarım kaldı
. çok zorladı yahu
sonra biitrmye çalışacam
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
-
quote:
Orijinalden alıntı: vüvüzela
quote:
Orijinalden alıntı: qamyoncu
Küçük bir düzeltme.
Sorular Bilgisayar Mühendisliğinin aldığı C dersinin soruları değil, diğer mühendisliklerin aldığı C dersinin sorularıdır.
Dept. of Computer Eng Fall 2009 CEng 230 Midterm Examination Nov. 17, 2009 75 Minutes
Arkadaşımdan aldığım sorular. üzerinde bu yazıyor. yani bilgisayar müh bölümü soruları
CEng230 dersi, ODTÜ Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan öğrencilerin aldığı ders değil, ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden diğer mühendisliklere verilen Introduction to C Programming (C programlamaya giriş) dersidir._____________________________ Yanmışsam, külümden doğacak bir hisar vardır.
-
Sorular ilk senenin ilk döneminin soruları herhalde :D:D _____________________________ Career : MsSql (DBA - 19 years - retired) - Hobbies : C#, Dart, Gemology -
Odtüdeki bu dersin adı tam olarak nedir?
Sadece C mi? Yoksa C++ yada Ckare mi(telefondaki kare tuşu)
Bir de bu derse çalışmak için en uygun kaynak nedir Türkçe?
Alıntılarsanız sevinirim._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
Alıntılarsanız sevinirim.
Ders C veya C++ diye geçer. Ckare yi de ilk defa duydum senden dostum başka yerde söyleme aman diyim :) C# (C Sharp) diye geçer.
Şimdiye kadar gördüğüm ve duyduğum en iyi kaynak Deitel Deitel in C++ kitabı. Türkçe baskısı da mevcut._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: vüvüzela
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
Alıntılarsanız sevinirim.
Ders C veya C++ diye geçer. Ckare yi de ilk defa duydum senden dostum başka yerde söyleme aman diyim :) C# (C Sharp) diye geçer.
Şimdiye kadar gördüğüm ve duyduğum en iyi kaynak Deitel Deitel in C++ kitabı. Türkçe baskısı da mevcut.
İsmini bilmiyorum telefonda kare tuşu diye geçiyor o yüzden öyle dedim # tuşu. Klavyede de hiç aramadım
Kaynak için teşekkürler
Bir de kitaptan daha çok video daha iyi olur diye düşündüm şimdi
Youtubeda düzgün elemanlar var mı?_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki