Şimdi Ara

c++ da kod yazmam lazim yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene bilgisayar muhendisligine basladim lap top um hala gelmedi hocada odev verdi kodu yazip ekranda cikanla birlikte kodu verirseniz cok sevinirim.
    √2+√4+√6....+√1000 hepsi ucuncu dereceden 3^√2 gibi
    1/√3-2/√6+3/√9-4/√12....12/?
    5+2^2/3-6+3^2/4+7+4^2/5.....1000+?/?

Simdiden tesekkurler umarim ilgilenen olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kımse burda sana odev yazıp vermez arkadasım doğruda değıl bence yapmaları.Ben bunu ıkı dkda yazarım ama sen bır sey oğrenmemıs olursun
  • Hocam dedigim gibi lap top ım gelmedi suan benim o kodu yazip calistiramam bilgisayarimda yok zaten. Suanda mecburum

• Yok mu yardimci olacak altibustu 5 dklik kod

• Al sana online derleyici :

http://ideone.com/

internetten halledersin. Birşey yüklemeye gerek yok. Gerçi yüklemek de zor değil.

Not: verdiğin soruları sadece matematik ile bulmak mümkün. En azından sonucu bilirsin sonra programda hata yapıp yapmadığını anlarsın. Mesela matematiksel olarak wolframalpha.com a şöyle sorarsan cevap gelir:

http://www.wolframalpha.com/input/?i=1%2Fsqrt%282%29+%2B+1%2Fsqrt%283%29+%2B+1%2Fsqrt%284%29+%2B+...+%2B+1%2Fsqrt%281000%29

yani 1/sqrt(2) + 1/sqrt(3) + 1/sqrt(4) + ... + 1/sqrt(1000)

sonuç:

Not-2: Diyelimki dünyanın yüzeyine metre-kare başına ortalama radyasyon(güneşten gelen) gücünü hesaplayan program yaptın, benzer şekilde onu da wolframalpha.com dan doğruluğunu kontrol edebilirsin. Tüm bilim dallarından hesap-kitap var bu wolframalpha.com da. Mesela çitanın hızını everestin boyu ile çarpmak için "(velocity of cheetah) * (height of everest )" yazman yeterli. Tüm ünlülerin doğum tarihleri bile var (Albert Einstein dan Kıvanç Tatlıtuğ'a kadar)

(runtime braveheart)/(average life of human) yazarsan 5.1 x 10^-6 geliyor yani Cesur Yürek filmini izlersen ortalama ömrünün milyonda beşini harcamış oluyorsun.

Hatta ++(sum of integers from 1 to 5) yazarsan cevap 16 geliyor.

Üç boyutlu grafik de çizer(bazen aralıkları/menzilleri yanlış anlayıp kafasına göre değer seçebiliyor, ingilizcen iyi olmalı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Eylül 2013; 1:59:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Al sana online derleyici :

internetten halledersin. Birşey yüklemeye gerek yok. Gerçi yüklemek de zor değil.

Not: verdiğin soruları sadece matematik ile bulmak mümkün. En azından sonucu bilirsin sonra programda hata yapıp yapmadığını anlarsın. Mesela matematiksel olarak wolframalpha.com a şöyle sorarsan cevap gelir:

http://www.wolframalpha.com/input/?i=1%2Fsqrt%282%29+%2B+1%2Fsqrt%283%29+%2B+1%2Fsqrt%284%29+%2B+...+%2B+1%2Fsqrt%281000%29

sonuç:

Not-2: Diyelimki dünyanın yüzeyine metre-kare başına ortalama radyasyon(güneşten gelen) gücünü hesaplayan program yaptın, benzer şekilde onu da wolframalpha.com dan doğruluğunu kontrol edebilirsin. Tüm bilim dallarından hesap-kitap var bu wolframalpha.com da. Mesela çitanın hızını everestin boyu ile çarpmak için "(velocity of cheetah) * (height of everest )" yazman yeterli. Tüm ünlülerin doğum tarihleri bile var (Albert Einstein dan Kıvanç Tatlıtuğ'a kadar)

(runtime braveheart)/(average life of human) yazarsan 5.1 x 10^-6 geliyor yani Cesur Yürek filmini izlersen ortalama ömrünün milyonda beşini harcamış oluyorsun.

Üç boyutlu grafik de çizer(bazen aralıkları/menzilleri yanlış anlayıp kafasına göre değer seçebiliyor, ingilizcen iyi olmalı).

Hocam cok sagol bunu telden yapabilirim dimi belirttigim gibi ne laptop ne bilgisayar var yoksa tabiki indirip yuklicem sonucta surekli kullanmam gereken birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: FamesJranco

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Al sana online derleyici :

sonuç:

Hocam cok sagol bunu telden yapabilirim dimi belirttigim gibi ne laptop ne bilgisayar var yoksa tabiki indirip yuklicem sonucta surekli kullanmam gereken birsey

Alıntıları Göster
    Yüklenecek birşey yok. Facebook a girer gibi giriyon sonra senin yazdıkların yollanıyor server üzerinde hesaplanıp sana geri yollanıyor. Biraz gelişmiş bir telefonun varsa çok kolay. İnternet bağlantın olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Eylül 2013; 12:24:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung c 300 acil yardim
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam. Tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.