Şimdi Ara

C++ / C# / Java / VB / Delphi (Hangi ikisi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 15 Aralık 2024; 4:27:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vb. Net diğerlerine göre daha kolay öğrenilir. Kardeş dili C# yanında iyi gider 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c++ derim

• Vaktiniz kısıtlıysa C doğru tercih olmayabilir.

• c++ uzun sürer

vb hangisi düz vb mi vb.net mi

c# iyi bir tercih vb.net de iyi de ikisini bir öğrenmek faydalı değil c# daha iyi bir seçim

c# ve java bu listede senin açından en işe yarayacak dil bence

ama görevde yükselmek için c# ve vb.net i seç hızlı olması açısından en azından c# ı daha iyi öğren vb.net e çok takılma

• Hangi seviyede bilmen gerektigini bilmiyorum ama C# ve Java syntax olarak birbirine çok yakındır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hangi branşta olimpiyat madalyası alayım sorusu bu ! :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi platformlara yazacağını ve hangi ortamda geliştirmek istediğini belirleyip ona göre dili seçmen lazım.

• Hocam c,c++ diyen arkadaşlara bakma. C# ve Java alın. İkisi çok benzer diller.

• Bence C# ve java git çünkü c# ve c++ zaten net dilleri yani biri ne yapıyorsa diğeride aynı. Ama Java sana farklı bir dilmiş gibi hisettirir ve C# bilgisi yanına çok iyi gider.
    Not: Bende .Net developerim C# - asp.net ama arada c++ de bakıyorum fakat Java bilmek iyi olurdu üşenmesem yada ihtiyacım gerçekten olsa başlardım sadece kendime neden bulamıyorum çünkü mobildede flutter-dart gidiyorum.

• Yazılımın hangi alanıyla ilgilenmek istediğini belirtirsen daha net cevaplar gelebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.