Şimdi Ara

C.Başkanlığı Seçim Anketi! Her Yol Erdoğan'a Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 farklı isimle yapılan C. başkanı seçim anketinde sonuç hep aynı çıktı.

Orc'nin yaptığı seçim anketinde Erdoğan, Abdullah Gül, Akşener, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu ile karşı karşıya getirildi. Erdoğan karşısında bu isimlerden en düşük oyu Kılıçdaroğlu aldı

Ensonhaber
    ORC Araştırma'nın Cumhurbaşkanlığı seçim anketi
    https://m.ensonhaber.com/gundem/orc-arastirmanin-cumhurbaskanligi-secim-anketi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten kimsenin şüphesi yok.
    2071 e kadar Reis le inşallah.

İmamoğlu çatlasın,kudursun.
  • Oooo Orc

Buna göre anket sonucunda tercihini Millet İttifakı'nın adayı Ekrem İmamoğlu lehine kullanacağını söyleyenlerin oranı yüzde 47.7, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım için oy vereceğini belirten seçmenlerin oranı yüzde 48.3 oldu.

• C.Başkanlığı Seçim Anketi! Her Yol Erdoğan'a Çıktı
  • Desenize uzun bir zaman kurtuluş yok bu adamdan

• Versinler versinler görsün günlerini bırakın acımıyorum hatta inadına ben bile vermeyi düşünüyorum Muhalif kesimlere birşey olduğu yok nasıl olsa olan onlara oluyor daha beter olmaları için bırakın gelsin geliyorsa hiç üzülmem bakarım keyfime dalgama. Böyle giderse yakında geberecekler zaten benim kuzenimde o zihniyette 1 yıldır iş bulıyor diye ağlıyor beter olsun bu zihniyet yüzünden olduğunu kabul etmiyor hayla neymiş bizim gibi insanlar bilerek işsiz bırakıyomuş kendilerini beyin bu 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesin böyledir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 kişilik anket, müthiş örneklem
  • Sadece Türkiye değil tüm yabancı ünlüler reise oy veririm diyor.

• Of, buna inanan kişinin aklın da sorun vardır. Yok erdoğan %52 almışta Öbürü 38 39 almış. Baya inandırıcı, bu berbat ekonomi erdoğanın fişini çekecek. Erdoğanın kemik oyu şuan aşırı geriledi, Mhp'lilerin oyu ile ne kadar olur bilinmez. Ama 51 veya 52 olmadığı kesin, bunlarda küçük aklı ile milleti düdüklemeye çalışıyor. İnanmayın
  • Komik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhalefet kazanmak istiyorsa sistemi değiştirmeli... Kılıçtaroğlu'nun seçtiği adamlarla değil halkın seçtiği adaylarla çıkılmalı

Hatta Demokrat parti çatısı altında toplanılmalı tek seferlik. Nasıl ki 1950de devlet benim diyen CHP vardıysa şimdi de devlet benim diyen AKP var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

zaten kimsenin şüphesi yok.
    2071 e kadar Reis le inşallah.

İmamoğlu çatlasın,kudursun.
    aynen öyleeee

allah muhafaza reisimiz bir gün toprağa karışsa bile ben şahsen hala ona oy atmaya devam edeceğim

erdoğandan başkası yalan
  • 2980 kisi .

SALDIRIN KONULARAAAAAAAAAAAAAA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Bu mesaj silindi.
    aynennn başkannnn

2023'te lozanı deviricez, 2071 de avrupayı dize getiricez. ölene kadar çatlayana patlayana kadar rte.

taş yesem de dönmem bu yoldannnn.

hayın muhalifler ağlasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Ocak 2020; 19:40:20 >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    asıl her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen bir partiyle milliyetçilik iddiası olan mhpnin işini kim izah edebilir.

İyi parti gayette olması gereken yerde duruyor, her söylemleri doğrumu hayır ama oluşumlar böyledir belli müştereklerdeki insanların bir arata geldikleri topluluklardır.
  • Daha geçenlerde %40 oy yeterlidir haberleri yapılıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

asıl her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyen bir partiyle milliyetçilik iddiası olan mhpnin işini kim izah edebilir.

İyi parti gayette olması gereken yerde duruyor, her söylemleri doğrumu hayır ama oluşumlar böyledir belli müştereklerdeki insanların bir arata geldikleri topluluklardır.
    Nasıl olması gereken yerde duruyor dersiniz!
    daha geçen ay hdpli bir kokona iyi partiyi mecliste rezil etmişti hatırlayın, "eğer burada şu kapının kenarında da olsa bulunuyosanız bu hdp ve pkk ya gönül verenlerin sayesindedir" demişti!

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, bundan daha aşağılık bir durum olabilir mi? ha olması gereken bu yapacak bir şey yok diyorsanız o başka tabi. Karakter meselesi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.