Şimdi Ara

BYD fiyat rekabetini kızıştırmakta kararlı: Tedarikçilerinden indirim talep etti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BYD'nin sızdırılan bir e-postasına göre Çinli üretici tedarikçilerinden önümüzdeki yıl için fiyat düşürmelerini istiyor. Bu, büyük rekabetin yaşandığı Çin pazarında fiyat savaşının daha da kızışacağını gösteriyor.

Çinli haber sitesi thepaper.cn'nin sızdırdığı e-postaya göre BYD, Ocak ayından itibaren ismi açıklanmayan bir tedarikçiden %10 fiyat indirimi yapmasını talep ediyor. BYD'nin halkla ilişkiler ve marka direktörü Li Yunfei, sızıntıya bir Weibo gönderisinde cevap vererek, tedarikçilerle yıllık fiyat müzakerelerinin otomotiv endüstrisinde yaygın bir uygulama olduğunu ve bu taleplerin pazarlık edilebileceğini söyledi.

BYD, Çin'de elektrikli araç pazarındaki yoğun fiyat savaşının baş aktörlerinden birini oluşturuyor. Özellikle küçük şirketleri zorlayan ve iflasa sürükleyen bu savaş, önümüzdeki yıl da devam edecek gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.BYD Türkiye lansmanı yapıldı: 4 yeni model geliyor! İşte fiyatlar

BYD'nin satışları hızla artıyor

BYD, yılın ilk dokuz ayında Çin'in otomobil satışları sıralamasında yüzde 15,8'lik pazar payıyla zirveye yerleşirken, elektrikli ve şarj edilebilir hibrit araç pazarında üçte birden fazla paya sahip durumda. Şirketin küresel otomobil satış miktarı bu sene 4 milyona ulaşmak üzere. BYD, araçlarının %90'ından fazlasını hala Çin'de satıyor, ancak yüksek gümrük vergilerine rağmen Avrupa ve diğer pazarlara yayılmayı hedefliyor. Şirketin bu yılki ihracat hedefi 450.000 adet olarak belirlendi.

Türkiye'de de 150 bin araçlık üretim tesisi yatırımı bulunan BYD, geçtiğimiz hafta 4 modelinin Türkiye lansmanını gerçekleştirmiş ve teşvik belgesi sahibi olması nedeniyle %40 gümrük vergisinden muaf olmasına rağmen açıkladığı yüksek fiyatlarla otomobil severlerin tepkisini çekmişti.

Kaynak:https://www.reuters.com/business/autos-transportation/chinas-byd-sets-negotiable-price-reduction-targets-suppliers-2024-11-27/

• Bizde fiyatlar artacak diye okudum :) ALJ grup sağolsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ
  • Allah Allah, bu sistemde inşallah tek sorun bu tedarikçidir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkemize yurt dışından her ürün sokan satıcı, bunu bize büyük bir hizmet sunuyormuş gibi kitleyerek yapıyor. Belli bir kesim de ne yazık ki bilinçsizce bu ürünlere saldırıp satıcıların ekmeğine yağ sürüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu iş böyle yapılmaz, yapılmamalı, hatta izin de verilmemelidir bence. Peki, daha sonra, tedarikçiler tekrar fiyat arttırdığında ne olacak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir şey var sandım. Türkiyedeki halk zevk alıyor zamdan diğer ülkelere indirim yap farkı türkiyedeki sattığın araçlara yansıt. BYD fiyat rekabetini kızıştırmakta kararlı: Tedarikçilerinden indirim talep etti 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 28 Kasım 2024; 1:49:20 >

• Zaten yapması gereken bir durum bu milleti kaziklamaya çalışmasın 1.620.000₺ oluyor bayi indirimi ile 1,5 milyon indirilmesi gerek

• Sahne Çinlilerin iyi izleyin ABD ve Avrupa. Çinliler içinizden geçmeye devam edecek. ABD Çinlilerin kendi ülkesinde fabrika kurmasına izin vermiyor çünkü orayıda feth ederler diye haliyle korkuyorlar. Korkunun ecele faydası yok ABD ve Avrupa bu saatten sonra ne yapsa boş

• Zaten baştan kazık fiyata satmaya kalk, sonrada indirim yaptım de. Siz karsinizdakileri aptal mi sanıyorsunuz. Bi akıllı sizdiniz. O aklınızı akılla kullanın ki işe yarasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.