Bildirim
Buzlu Kahve Yaptım Sorulari Alayim ( Ssli )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yayla çorbasına benziyor. Yapamamışsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasil yani ?
Becerememissin ben bir ara yapmistim bol kopuklu felan olmustu senin ki bildigin kelle paca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi paket neskafe 3in1 + yakops cozunebilir kahve 2 çay kasigini ilik suda cozdum ustune 10 buz attim guzel olmamis mi ki tadi 5/10 gibi
quote:
Orijinalden alıntı: soldierrrr
Becerememissin ben bir ara yapmistim bol kopuklu felan olmustu senin ki bildigin kelle paca
Nasıl yapmıştın? -
Bi keresinde krem santiyle yapmistim hocam fena olmamisti benim yiyecek icecek konusunda boyle fantezilerim var ;)
sulu olmuş gibi duruyor. -
Sulu hocam zaten benzinle dilan mi yapsaydim :)
çok sulu olmuş gibi duruyor :) -
quote:
Orijinalden alıntı: NoNickMan
Sulu hocam zaten benzinle dilan mi yapsaydim :)
Süt. -
yok bw hocam 330 ml ye 1 nescafe 2 cay kasigi yakops attim
Süt yok hocam evde :) Markete de gidemem disarisi 60 derece
Görüntü berbat açıkcası , kahve çözülmemiş zaten
Yok hocam buzlar eriyodu hemen karistirmadan cektim karistirinca cozuldu sonra
Ilık suda yaparsan olmaz ki su kaynatacaksin ilk önce kaynar suda çözüp soğumasini bekleyeceksin sonra buzunu falan atacaksin seviyorsan yarim litre falan kaynar suda veya sütte cözüp dolaba atabilirsin istedikce icersin 10/10 lezzet yakalarsin boylece
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
quote:
Nasıl yapmıştın?
Bak şimdi ilk önce marketten yada bakkaldan nescafe classic alıyorsun bak classic olsun sütlü felan 3ü1 arada felan değil nescafe classic alıyorsun. Daha sonra süt alıyorsun. Daha sonra buz kalıpları ile kahveyi yapmaya başlıyoruz. İlk önce robot yada elle süt ile buzları karıştırıyoruz. Daha sonra nescafeleri ekliyoruz. Robot varsa çok iyi olur ama ellede çırpabilirsin. Daha sonra soğuk servis edersin eğer robot varsa gerçekten çok iyi bir tarif olur. Ben evde ilk denememde herkes beğenmişti.
İyi günler.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
quote:
Nasıl yapmıştın?
Bak şimdi ilk önce marketten yada bakkaldan nescafe classic alıyorsun bak classic olsun sütlü felan 3ü1 arada felan değil nescafe classic alıyorsun. Daha sonra süt alıyorsun. Daha sonra buz kalıpları ile kahveyi yapmaya başlıyoruz. İlk önce robot yada elle süt ile buzları karıştırıyoruz. Daha sonra nescafeleri ekliyoruz. Robot varsa çok iyi olur ama ellede çırpabilirsin. Daha sonra soğuk servis edersin eğer robot varsa gerçekten çok iyi bir tarif olur. Ben evde ilk denememde herkes beğenmişti.
İyi günler.
Bu arada biraz su da ekleyebilirsin her şey sana kalmış.
-
Afiyet olsun ben de 4 yıl önce yaptığımı atmıştım foruma hala yaparım ara sıra.
https://forum.donanimhaber.com/m_64272032/tm.htm
Ama o zamanb üşenip telefonla değil iPodla çektiğimden çok kötü çıkmıştı -
Teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X