Şimdi Ara

Buzdolabı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler bugun buzdolabımı sattım yenı buzdolabı alıcam bugun kafamızda 2 adet model kaldı görünüş olarak ve marka olarak sevdiğimbir marka ancak ilk defa bu markanın buzdolabını alıcam önceden bosch marka buzdolabım vardı sattığım 10.yılında artık buzluk bölümü -6 dereceden yukarı çıkmadı sürekli uyarı veriyordu artık uyarı veren soğutmayan buzdolabı istemiyorum
    1.model
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerators/bottom-mount-freezer/RL4353FBASL/TR
    2.model
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerators/top-mount-freezer/RT46K6000WW/TR
    Sizde bu 2 modelden hangisini tercih etmeliyim ve beni üzermi ilerde 10 yıl kompresör garantisi veriyor samsung zaten alırsak enaz 10 yıl kullanılıcak

• Bende önümüzdeki aylarda yeni bir buzdolabı alacağım. Uzun araştırmalarım sonucunda Samsung'un RL4323(Kapakta ekran olmayan) modelini almaya karar verdim. Buzluğu pek kullanmayacağım için alttan buzluklu olması benim için daha avantajlı olacak.
    Diğer modele gelirsek twin cooling sanırım ilk samsung da çıkmaya başladı. Buzluğun normal buzdolabı gibi olabilmesi fln bunlar güzel özellikler ancak alttan buzluklu modeli olmadığı için ben tercih etmeyeceğim. Buradaki tercih bu kriterlerde size kalmış.
    Kompresör garantisi 10 yıl. Ağustos sonuna kadarda bazı modellerde 5 yıl gövde garantisi vardı sanırım hepsiburada da görmüştüm bir araştırın. Karar verdiğiniz modeli aldığınızda yorumlarınızıda bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 12 Ağustos 2016; 11:06:03 >
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Bende önümüzdeki aylarda yeni bir buzdolabı alacağım. Uzun araştırmalarım sonucunda Samsung'un RL4323(Kapakta ekran olmayan) modelini almaya karar verdim. Buzluğu pek kullanmayacağım için alttan buzluklu olması benim için daha avantajlı olacak.
    Diğer modele gelirsek twin cooling sanırım ilk samsung da çıkmaya başladı. Buzluğun normal buzdolabı gibi olabilmesi fln bunlar güzel özellikler ancak alttan buzluklu modeli olmadığı için ben tercih etmeyeceğim. Buradaki tercih bu kriterlerde size kalmış.
    Kompresör garantisi 10 yıl. Ağustos sonuna kadarda bazı modellerde 5 yıl gövde garantisi vardı sanırım hepsiburada da görmüştüm bir araştırın. Karar verdiğiniz modeli aldığınızda yorumlarınızıda bekleriz

Dolabı birazdan siparişini vericem yarın servis getirip kurulum yapıcakmış yarın detaylı incelemesini yapıcam inşallah ne kadar enerji tükettiği vs detaylı bir inceleme olucak baktım pek bi samsung buzdolabı incelemesi bulamadım inşallah ilk olarak ben yapıcam

• XPeriaONE X kullanıcısına yanıt
    Hangi modelde karar kıldınız?
    Evet çok fazla inceleme yok. Alanlarda zaten memnun olan birşey yazmıyor. Sadece sorunu olanlar yazıyor forumlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Hangi modelde karar kıldınız?
    Evet çok fazla inceleme yok. Alanlarda zaten memnun olan birşey yazmıyor. Sadece sorunu olanlar yazıyor forumlarda

Alttan buzluklu modeli alıyorum bi aksilik olmazsa cihazın resmide burda gri rengini alıcam
     Buzdolabı tavsiye

• XPeriaONE X kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Sorunsuz soğutmalı günlerde kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.