Olum 20 yasindayim benden büyük duruyorsun teke tek ciksak alırsın shsnshsj
Erken gelismek iyi mi kotu mu bilmiom ben gerci gec gelistim lise sonda bile boy attim hatta liseden sonra da attim :D Ve evet *yaşına göre uzunsun gelişmişsin bence 185 olursun |
yaş 12 ama 16 gösteriyorsun. ergenliğe erken girmiş gibi duruyorsun. eğer öyleyse 1.80'i bile geçemeyebilirsin. kamışa su geliyor mu onu söyle ona göre cevap vereyim. |
20 yaşındayım senden daha küçük duruyorum :) bu nasıl 12 olm |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleWorld -- 6 Ağustos 2020; 22:38:24 > |
yaş 12 ama 16 gösteriyorsun. ergenliğe erken girmiş gibi duruyorsun. eğer öyleyse 1.80'i bile geçemeyebilirsin. kamışa su geliyor mu onu söyle ona göre cevap vereyim. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Abi, ergenliğe 6.sınıfın sonlarına doğru girdim. Boyum yaşıtlarıma göre hep uzundu biraz kilo da var büyük gösteriyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaann7 -- 6 Ağustos 2020; 22:44:4 > |
erken girmişsin ama boyun hep uzun olduğu için kurtarırsın belki. 1.90 olman zor ama onu söyleyeyim. |
ne kadar geç o kadar iyi hocam. atıyorum biri 12 yaşında girdiyse 18 yaşına kadar uzar. 12 yıllık büyüme + 6 yıllık ergenlik oldu. ama başkası 14 yaşında girdiyse 20'ye kadar uzar. 14 yıllık büyüme + 6 yıllık ergenlik. geç giren kişi geç girdiği zaman kadar kar etmiş oluyor çünkü ergenlik bitince uzama durur. |
Çevremdekiler hep 190 falan diyordu da ondan sordum. Moralim bozulmadı değil tabii :) Cevabınız için teşekkür ederim iyi günler ! |
süt içersen yararı olabilir. hala çok gençsin. |
2019 civarında ergenliğe girdim. Sesim de baya kalın şu an, oyunlarda vs. 12 deyince inanmıyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanks55 -- 6 Ağustos 2020; 22:58:30 > |
20 yaşındayım senden daha küçük duruyorum :) bu nasıl 12 olm |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin yaşında benim bacaklarda erişkin erkek gibi kıl vardı ama ergenliğe 15te girdim. Şimdi 173'üm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaç yaşındasın abi ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 6 Ağustos 2020; 23:19:52 > |