Şimdi Ara

'Büyük Türkiye Pokeri'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türklere vizesiz Avrupa için mini zirve

Ankara'nın sert açıklaması sonrası Avrupa Birliği yeni bir strateji belirlemek için dün Almanya'nın başkenti Berlin'de mini zirve yaptı.
    Mini zirveye Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ve Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz katıldı.
    Alman Bild gazetesi Berlin'deki mini zirveyi "Büyük Türkiye Pokeri" başlığıyla okuyucularına duyurdu.
    Haberde AB liderlerinin Türkiye ile varılan mülteci anlaşmasında yeni bir strateji üzerinde uzlaştıkları iddia edildi. Türklere "vizesiz Avrupa" için Ankara'nın 5 kriteri yerine getirmesi konusunda ısrar edilecek. Söz konusu kriterler yerine getirilmezse, vize serbestisi verilmeyecek.
    Alman hükümetine yakın kaynaklar, AB'nin vize serbestisi konusunda Türkiye'ye karşı pozisyonunu koruyacağını iddia etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• recep tayyibe bu konuda destek veriyorum. ancak kendisi agzindan cikan herseyin tersini yapmakla unlu bir zat.

hadi bekliyoruz, vizesiz avrupadan vazecip suriyelileri turkiye disina yollasin.
  • Recep = Hayatı yalan

Biz yutmuyoruz Akepeliler düşünsün.
  • çevremde avrupayı harita üzerinde gösteremeyecek adamlar bu konu üzerinden siyasi rant sağlamaya çalışıyor
  • Poker diyince şampiyona var sandım heyecanla

• Avrupa diyor ki 5 maddeyi daha kabul edin.
    Biz diyoruz ki, 72 madde tamam, bunun dışında şart yok.

Bu poker ve reste rest durumu olabilir. Erdoğan son konuşmada gayet ciddiydi. Bild haberi de avrupalılar şartta ısrarlılar dediğine göre, köprüler atılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seanparker

Poker diyince şampiyona var sandım heyecanla

İstanbuldaysan oynayabiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu Necip Fazil acti sandim buyuk poker falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 14 Mayıs 2016; 22:38:09 >
  • Sizce durum ciddi değil mi?
    Sonucu ciddi sorunlara sebep olmaz mı?

• Malesef İstanbulda değilim öyle pek müthişte değilimdir ama çok zevkli

• Adamlar açyk bir ?ekilde bizi oyalyyor. Onlaryn mülteci plany ba?kadyr ?imdi zaman kazanmaya çaly?yyorlar.
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

Erdoğan dediği gibi mültecilere "gitmek isteyeni otobüsle sınıra bırakırız" derse, ip orada kopar.

Merkel o zaman her gün gelir. :)

Şaka gibi ama, gerçek bu. Bir sürü masraf var, beş kuruş yardım yok. Suriye'ye göndermek mümkün değil. Avrupa'nın mülteci kabul kanunları var. Almak zorundalar yani.

Bu boş tehdit değil. O durumda ne shengen kalır, ne avrupa birliği. Dağılır giderler. 100bin kişi gitse yeter şöyle bir ayda falan :) felç olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: brain

Katılıyorum.

Erdoğan dediği gibi mültecilere "gitmek isteyeni otobüsle sınıra bırakırız" derse, ip orada kopar.

Merkel o zaman her gün gelir. :)

Şaka gibi ama, gerçek bu. Bir sürü masraf var, beş kuruş yardım yok. Suriye'ye göndermek mümkün değil. Avrupa'nın mülteci kabul kanunları var. Almak zorundalar yani.

Bu boş tehdit değil. O durumda ne shengen kalır, ne avrupa birliği. Dağılır giderler. 100bin kişi gitse yeter şöyle bir ayda falan :) felç olurlar.

Kardeşim kuru gürültü çıkarıyoruz icraat yok. Aç sınır kapılarını bak bakalım Suriye sorunu diye bir şey kalıyor mu ? biz neden ısrarla Suriyelileri Türkiye de tutmaya çalışıyoruz Gitmek istiyorlarsa bırak gitsinler. İstanbul da Kaçak olarak üç kuruşa çalıştırılan bu insalara yazık değil mi ? Suriyeliler sömürülüyor yazık bu insanlara.

Vizeler kalksa bile kaç kişi yurtdışına çıkacak ? Herkesle vizeleri kaldırdıkta ne oldu ? Aksaray'dan Yenikapıya doğru in ara sokaklara gir ve Saçma sapan ülkelerle vize kaldırmanın sonuçlarını gör.

2-3 sene sonra bu ülkede Aids patlarsa kimse şaşmasın.

• Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    Haklısınız.

Aslında anlaşma masrafın bölüşülmesi, denizde mülteci boğulması iğrençliğinden kurtulma ve AB uyum sürecinde açılmayan fasılların açılması için önemliydi.

Ama her zaman ki gibi, uyanık avrupa bir bahane buldu ve sorun çıkardı.

Ama bence çekiniyorlarda, bakalım neler olacak?

• quote:

Avrupa diyor ki 5 maddeyi daha kabul edin.
    Biz diyoruz ki, 72 madde tamam, bunun dışında şart yok.

Bu poker ve reste rest durumu olabilir. Erdoğan son konuşmada gayet ciddiydi. Bild haberi de avrupalılar şartta ısrarlılar dediğine göre, köprüler atılabilir.

hayir yalan. o 5 madde zaren 72 maddenin icindeydi. sonradan ek olarak alin bu 5 maddeyi de kabul edin demediler. her zamanki gibi yine milleti yanlis bilgilendiriyirsun.

• Atılgan oo kullanıcısına yanıt
    Sayın Atılgan oo,

Dediginiz Avrupa'nin tezi. Bir de Turkiye'nin tezi var.

Volkan Bozkır :
    "72 kriterin hepsi 5-6 şekilde değerlendirilebilir. Bir matematik hesaplaması söz konusu değil. Yapmaya çalıştığımız bir siyasi karar alınması. Siyasi karar, siyasi karardır." diye konuştu.

"PAKETTEKİ DİĞER UNSURLAR DA MUHTEMELEN TEHLİKEDE OLACAKTIR"

Türkiye'nin AB ile müzakerelere AB Komisyonu'nun, Ankara'nın kriterleri yeterli ölçüde yerine getirdiği değerlendirmesinin ardından başladığını hatırlatan Bozkır, vize serbestisinde de Türkiye'nin kriterleri yeterli ölçüde yerine getirdiğinin tespit edilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. AB Komisyonu'nun raporunda şartlara değil bazı beklentilere yer verildiğini ifade eden Bozkır, "Eğer bu unsura (terörle mücadele kanunu) ilişkin bazı zorluklar varsa, geçtiğimiz aylarda karar verdiğimiz paketteki diğer unsurlar da muhtemelen tehlikede olacaktır." ifadesini kullandı.

http://www.ntv.com.tr/dunya/volkan-bozkirdan-abye-vize-uyarisi,CK4t9tPgNk61pf3jMKGTBw

• quote:

Sayın Atılgan oo,

Dediginiz Avrupa'nin tezi. Bir de Turkiye'nin tezi var.

Volkan Bozkır :
    "72 kriterin hepsi 5-6 şekilde değerlendirilebilir. Bir matematik hesaplaması söz konusu değil. Yapmaya çalıştığımız bir siyasi karar alınması. Siyasi karar, siyasi karardır." diye konuştu.

"PAKETTEKİ DİĞER UNSURLAR DA MUHTEMELEN TEHLİKEDE OLACAKTIR"

Türkiye'nin AB ile müzakerelere AB Komisyonu'nun, Ankara'nın kriterleri yeterli ölçüde yerine getirdiği değerlendirmesinin ardından başladığını hatırlatan Bozkır, vize serbestisinde de Türkiye'nin kriterleri yeterli ölçüde yerine getirdiğinin tespit edilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. AB Komisyonu'nun raporunda şartlara değil bazı beklentilere yer verildiğini ifade eden Bozkır, "Eğer bu unsura (terörle mücadele kanunu) ilişkin bazı zorluklar varsa, geçtiğimiz aylarda karar verdiğimiz paketteki diğer unsurlar da muhtemelen tehlikede olacaktır." ifadesini kullandı.

http://www.ntv.com.tr/dunya/volkan-bozkirdan-abye-vize-uyarisi,CK4t9tPgNk61pf3jMKGTBw

hayir dedigim gibi o 5 madde 72 kriterin icinde basindan beri vardi ve ben anlasma yapildiginda maddelerin hepsini tek tek kontrol ettim.

bak asagiya 21 mart tan bir haber koyuyorum. o zamandan beri var o 5 madde.

http://www.aljazeera.com.tr/al-jazeera-ozel/vizesiz-avrupa-icin-bunlar-yapildi

• Atılgan oo kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeșim, eline sağlık ne güzel incelemiş takip etmişsin.

Ancak ben bakanımın lafina bakarım. Bakan diyorki, "bu karar siyasi"

Bu me demek; "adamlar illaki bir şeyden muzır çıkaracaklar, bu 5 maddede çıkardıkları gibi. Bastan boyle anlaşmamıştık.Biz bunu anladık, fren koyduk, islerine gelirse. Ya kabul edecekler, yada..."

Yani avrupa yine bizi kazıklamak istiyor. Aynen 3 milyar euro vereceğim deyip, sonrasında proje isterim demesi gibi. Verdiler mi, vermediler.

Ben bu kadarını düşünebildim, nacizane...

Senin fikrine de saygim var.. ama bence boyle

• quote:

Güzel kardeșim, eline sağlık ne güzel incelemiş takip etmişsin.

Ancak ben bakanımın lafina bakarım. Bakan diyorki, "bu karar siyasi"

Bu me demek; "adamlar illaki bir şeyden muzır çıkaracaklar, bu 5 maddede çıkardıkları gibi. Bastan boyle anlaşmamıştık.Biz bunu anladık, fren koyduk, islerine gelirse. Ya kabul edecekler, yada..."

Yani avrupa yine bizi kazıklamak istiyor. Aynen 3 milyar euro vereceğim deyip, sonrasında proje isterim demesi gibi. Verdiler mi, vermediler.

Ben bu kadarını düşünebildim, nacizane...

Senin fikrine de saygim var.. ama bence boyle

yahu ne kaziklamasi ne alaka. bit kere bu maddeler en basindan beri var miydi vardi. bu maddeleri madem kabul etmeyeceksin madem neden anlasma masasina oturdun.

ayrica sadece teror maddesi kalsa ve biz bu maddeyi degistirmiyoruz deseler AKP ye bende destek olurum ama kabul edilmeyen maddelerden birisi de yolsuzluklarla mucadele.

vak ben sana olayin ic yuzunu anlatayim.

davutoglu ulkeyi ileri goturmek icin adimlar atti. bu adimlardan biriside ab ile yapilan anlasmaydi. tabi tayyip erdogan giderek yukselen bir davutoglu istemedi. cunku tek lider tayyip erdogan olmaliydi. ayrica bu yolsuzluklarla mucadele kanunu değişince bu kanunun ucu saniyorum tayyibr dokunacakti ki tayyip erdogan olaya acilen mudahale etti ve davutoglunu gönderdi.

davutoglu vize serbestesini saglayinca uzlasmaci politikayla suriyede bir ucusa kapali bolge ilan edip suriyelileri oraya gönderecekti bunu birkac kez soyledi. sonunda vizeleri kalkmis kanunlari ab standartlarina yukselmis yolsuzlukla daha iyi mucadele eden ve multecileri geri ulkelerine gindermis bir turkiye olacakti. bunu yapan da buzzat davutoglu olacakti. ama tayyip erdogan boyle bir kisiyi istemedi. cunku tayyip erdogana gore akp nin tek hakimi kendisi olmaliydi. cunku onun ne turkiye ne de gelismislik umrunda tekn dusundugu kendi kralligi.

• Konu ile alakasız ama poker deyince aklıma Binali Yıldırım'ın oğlu geliyor. Kartları ona verin oynasın. Phil Ivey ile kapışır kendisi. Hem pokerde, hem servette.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.