< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holk -- 23 Aralık 2024; 17:22:29 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinsin

-
-
mülteci istemiyoruz, 2023 seçime kadar iç karışıklık olmasın, şu an isteklerimin arasında başta o var.
-
Adamın çevresini sarmışlar adam ne yapsın tek başına.
(bidenden bahsediyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geldikleri gibi gidecekler 2023 ten sonra
Beyler Dün Bir Aktroll e sordum BOP nedir diye ?
Cevap : Su projesiymiş
Bu doğrumu_?
Artık beyin ölümlerininde gerçekleştiğini düşünüyorum.
-
Mülteci ile düzensiz göçmenin farkını bilmeyenler atıp tutuyor. İlginç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi oynadı herkes rolünü
Gayet iyi yazmışlar. Bizden önceki cahil neslin pek yaptığı birşey yoktu, planı kuran istediği gibi at koşturdu istediği yerde.
Biz birşeyleri değiştirebiliriz belki, o da yıllar sonra
Neymiş arasındaki fark anlatsana. Düzensiz göçmen olunca pamuklara sarıp sarmalamalı mıyız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaybedecekleri seçime girmezler hiç bir rejim kaybedeceği seçime girmez.quote:
Orijinalden alıntı: siyahatlıprens
Geldikleri gibi gidecekler 2023 ten sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Temmuz 2021; 15:31:44 >
sonrasi muhtemelen koalisyon..bu olanlar yine devam eder tahminimce..kimbilir kac suriyeli vatandaslik aldiquote:
Orijinalden alıntı: Fatih_abi_81mülteci istemiyoruz, 2023 seçime kadar iç karışıklık olmasın, şu an isteklerimin arasında başta o var.
ERBAKAN ARAŞTIRMALARIyoutube
Erbakan Hoca Tayyip Erdoğan'ın Siyonizm İşbirlikçiliğini Anlatıyorhttps://www.youtube.com/watch?v=nJyL2oSsidQ -
İnsan en azından bir büyük osmanlı projesi der
Mülteciler sıkıntı değil sıkıntı ekonomi ve siyaset
multeciler böyle giderse, ordadoğudan ziyade büyük avrupa multeci problemi olacak. milyonlarca multeciyi avrupadan mı koruyacağız. milyonlarca multeciyi. 5-10 miyar€ ya yıllarca bu sınırlar içinde mi bakacağız?
bu ülke bu kadar mülteciyi barındıracakssa, ülkemiz federal devlet olmadan. avrupa geceleri rahat uyuyamaz
-
BOP tam gaz devam ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 26 Temmuz 2021; 1:20:23 >
Ne federali yav.Zaten o ileri proje Türkiye eyalet sistemine geçecek.Minimum 3 maksimum belki 5-6 bölgeye ayrılacak.
Batı kıyıları yani turizme açık bölgeler zengin varlıklı kişilerin yaşadığı böle olacak buraya normal halk girmeyecek.Göç alınmayacak.Orta Anadolu geçiş bölgesi olacak.Bunun dışında Doğuda 2 ye bölünecek Pontus Rum.(Doğu ve orta Karadeniz) ve şark bölgesi olarak ve kendi haline bırakılacak.
Bu satıcı ve dıştan destekli sözde Türk varlıklı kesimler Batı kanadında yaşayacak.Burası ABye girecek.Bu kıyı alanından sonra orta Anadolu tampon vazifesi görecek.
Bu şekilde Türkiye kolay şekillendirilebilir bir hal alacak.
Yalansa yalan deyin ihtimal yok deyin ama bu olacak.Bir kurşun atmadan dağılacak ülken.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hayır, mülteciler şuan en büyük sıkıntımız.
Akepe ile kesintisiz devam ediyor durduğu yok hiç
-
9) Covid-19 ile biyolojik saldırı. Bu her ülkede var demeyin. Bizim ülke her ülke gibi değildir.
Covid ile birlikle eğitim, sağlık, üretim ve ekonomi alanları çökmeye başladı. Hele bir de bu sene okullar açılmazsa..
Bunun yanında sorgusuz sualsiz arapların ülkeye sokulması. Bu kış gelene kadar daha da artacak. Ülkedeki olmayan huzuru tamamen bitirecekler. Ki bu yavaş yavaş başladı. Vergilerin sürekli artması.. Gurbetçilerin sahte vatansever gözyaşları...
Daha birçok olayı hızlandıran en büyük etmen de Covid 19 dur. Avrupa'nın 3 kuruş parasına el açtığımız dönem... İBAN paylaşılması.. Ama sarayların ve camilerin hız kesmeden devam etmesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Alim -- 26 Temmuz 2021; 17:18:34 > -
“Çok şükür kötü günleri geride bıraktık. Şimdi sırada daha kötü günler var..”
mülteci istemiyoruz, 2023 seçime kadar iç karışıklık olmasın, şu an isteklerimin arasında başta o var. |
Beyler Dün Bir Aktroll e sordum BOP nedir diye ? Cevap : Su projesiymiş Bu doğrumu_? Artık beyin ölümlerininde gerçekleştiğini düşünüyorum. |
Neymiş arasındaki fark anlatsana. Düzensiz göçmen olunca pamuklara sarıp sarmalamalı mıyız?
|
![]() Erbakan Hoca Tayyip Erdoğan'ın Siyonizm İşbirlikçiliğini Anlatıyor https://www.youtube.com/watch?v=nJyL2oSsidQ |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X