Şimdi Ara

Büyük İran Ayaklanması (Ana Konu) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
11.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Periah kullanıcısına yanıt

    yani pentagonu vuranların , çölde deve güdenlerin olduğunu mu idda ediyorsun ?  

  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

    Dostum seni ve senin gibi düşünenleri gördükçe bu ülkenin veya Ortadoğu'nun geleceği ile ilgili daha da içim kararıyor.


    Kendi tamamen ayrı bir sanal dünya okusturmussun. Söylediklerinin ne kadar uçlarda ne kadar mamtiksiz olduğunu fark bile edemiyorsun.


    3000 vatandaşını ABD öldürdü öyle mi ? İki devasa gökdelenin hacaya uçurdu öyle mi ? ABD'nin 3000 vatandaşını. Canına kıymaya ne ihtiyaci var istese çok daha basit yollarla amacına ulasabilecekken kendi halkini niye katletsin ? Dünyaya geri dön.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Harbiden ikiz kulelerin iki ucaklami yikildigini saniyorsun?

  • Periah kullanıcısına yanıt

    sen şimdi keneddy'nin de bir üni öğrencisi tarafından yüzlerce metre öteden vurulduğuna da inanıyorsundur?

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    ben hala takmaya devam ediyorum evden dışarıya çıktığımda.


    toplu taşıma, alışveriş, vb. fark etmiyor, tekrar eve döndüğümde çıkartıyorum.



    genç nüfustan da(yaşça bana denk olanlar; üni ergenleri veya 30'lu yaşlardaki plaza mensubu orkid kadınları veya jön erkekleri değil) takan nadir de olsa gördüm şu ana kadar...

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Dostum uçak çarpıyor . Fakat kuleler ilk başta yikilmiyor ancak uçaklarda kullanılan jet yakıtı nedeniyle öyle bir sicaklik oluylsuyor ki çelik iskelet eriyor bir noktada. Ardından kuleler çöküyor zaten .


    Tam bir vahşet ve can pazari yaşanıyor.


    Böyle adı bir terörist saldiriyi mesrulaatirmaya çalıştığınızı görünce kanım donuyor. Millet yanmamak için 50 . Kattan aşağı atladı tarihin en büyük terör saldırısından bahsediyoruz .


    Binlerce insan can verdi .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Eylül 2022; 15:6:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet geldi, "o hanımefendi" unutulmadı, olayı görmezden gelip "bir kereden bir şey olmaz" şeklinde beyanat veren... gözlük de kullanıyor kendisi...




    malum hanımefendini tutumu, Allah'ın gazabının ne demek olduğu konusunda biz sıradan ölümlülerin en ufak bir fikri bile olmadığının temel ispatının güzide örneklerinden bir tanesi sadece...

  • Tanıdık geldi mi?


    ''İran hükümet sözcüsü : Göstericiler bir camiye zarar verdi.''

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Harbiden inaniyon yani  .


    Zaten ilk basta ABD nin kendi halkinimi öldürdügünü saniyorsun diye sormandan anlamaliydim. Daha Devletlerin nasil isledigini tam olarak algilayamamissin. Devlet yeri gelir 3000 yeri gelir 30000 insanini feda eder eger büyük cikari var ise. Satranc oyunundan az cok anliyorsan ne demek istedigimi anlarsin. Ikiz kulelerin icerden nasil patlatildigina dair videolar var, ara bul izle. Fizik prensiplerine görede o binanin 3 ucakla yikilmasi mümkün degil. Milyonlarca insani bir güzel ayakta uyutuyorlar. Ayrica Dünyanin en büyük Terör saldirisi ikiz kulelere degil, Irakin isgaliyle, Vietnamin isgaliyle yapilmistir. Bahsi gecen ülkenin Anayasasina göre kendi halkini onlara hic sormadan kobay olarak kullanabilir ve sen kendi halkindan birkacbin kisi feda edemeyeceklerini dusunuyorsun. Güzel masalmis...





  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Yeri geldi mi 10 asker için savaş acqrsin. 3000 vatandaşının canina kıyıp devasa iki kule 3 adet uçak havaya ucurmana gerek yok.


    İkiz kuleleri ABD kendisi vurdu diyen bir kişiyi ciddiye bile almam hocam kusura bakmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son günlerde gördüğüm en mantıklı yazı....




    Cemil KILIÇtwitter
    “Şeriat devletinde devlet zoruyla namaz kılar, devlet zoruyla oruç tutarsınız. Yani aslında devlete tapınırsınız. Laik devlet ibadetinize karışmaz. İster İbadet eder, ister dinsiz olursunuz. Bu durumda ibadetiniz de Allah'a olur.”
    https://twitter.com/m_cemilkilic/status/1572862064741457920
  • Periah kullanıcısına yanıt

    Aynen kardesim, bende kaynaklar ve para icin Ortadogudan uzakdoguya milyonlarca insanlari katletmis bir devletin, milyarlarca dolar para ve kaynak getirecek bir projeyle Irakin isgaline sebep olacak ve zaten yikilmak istenen ikiz kuleleri icindeki birkacbin kisiyle feda edemeyecegini düsünen birini ciddiye alamam. O yüzden asil siz kusura kalmayin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Eylül 2022; 16:4:50 >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Denizaşırı operasyon düzenlemek , operasyonu geçtim savaşa girişmek inanılmaz masraflı vurseydur. Hele Afganistan gibi Tanrının unuttuğu bir yere bilmem kaç bin km öteden gelip savaş açmak inanilmazibda üstünde pahalidir.( Deniz baglantisi yok.)


    Amerika'nın Irak ve Afganistan harekatlari o kadar pahalıya malolmustur ki bu savaslarin ardından ABD dünyanın tek supergucu olma vasfını yitirmiştir .


    Üstelik sonuçlarda felaket . Afganistan'da Taliban hicbirsey olmamış gibi ABD'nin 10 yıllık emeğini 3 günde yıktı. Irak'ta ABD'nin istediği en son şey gerçekleşme yolunda. Ülke İran etkisine girdi ve İran'ın Irak'ı yutma riski var. Halbuki Saddam çok iyi bir Tampon girevi görüyordu.


    Kısacası Irak - Afganistan savaşları ABD için iyi sonuçlar vermemiş tersine o kadar ağır bir fatura çıkmıştır ki ABD'nin gücü ciddi oranda azalmıştır bu savaşlardan sonra.


    Çünkü biz savaşı tank top ucaklara bajarak tartiyoruz ancak asıl problem savaş ekonomisidir. O kadar yüksek derecede kaynakları eritir ki savaşlar. Biz sinurlarimizda bir savaş veriyoruz . Fakat ABD denizaşırı savaşlar yürüttü ve bizden çok daha büyük çapta bunu yaptı.


    Sonuç olarak ise bu savaşlar ABD'yi tüketti. Artık hiçbir yerde tek başına duramayan o nedenle Almanya - Japonya gibi müttefiklerinin solahlanmasiji ve kendisine arka çıkmasını isteyen bir ABD kaldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Eylül 2022; 16:21:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İran'a yeniden devrim lazım. İnşallah molla rejiminden kurtulurlar. Batı ve abd'ye boyun eğmeyen İran'a saygımız var ama yönetim şekli değişmeli.

  • Periah kullanıcısına yanıt
    Savaslar ulkeler yenilip kazanilmiyor artik. ABD Iraka girdi ne var ne yok çaldi ve orayi kaos icinde birakip cekildi. Afganistanada demokrasi getirmek icin girmedi yada Osamayi aramak icin. Bu savaslarin tumunun arka planinda onemli enerji ve petrol sirketleri ve onlarin cikarlari vardir. Birseyin neden oldugunu anlamak icin once kime ve neye yaradigina bakacaksin, soylenen laflara degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 22 Eylül 2022; 17:49:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ayaklanma İran yönetiminden çok bizim aktrolleri rahatsız ediyor 

  • Umarım düzeltirler.Suriye gibi olup da basimiza bir bela da bunlar olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye İran bayan voleybol maçı buyrun aslında çok şey anlatıyor



    TRT SPOR Yıldızyoutube
    5. İslami Dayanışma Oyunları'nda temsilcilerimizin madalya mücadeleleri TRT Spor Yıldız ekranlarında! TRT Spor Yıldız Sosyal Medya Hesapları ⬇️ Twitter: https://twitter.com/trtsporyildiz Instagram: https://www.instagram.com/trtsporyildiz Facebook: https://www.facebook.com/trtsporyildiz #Konya2021 #fileninsultanları
    https://www.youtube.com/watch?v=QUywwVmyfWI&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Afganistan bölgede coğrafi olarak kilit ülke üstüne coğrafyası büyük ihtimal nadir metaller bakımından çok zengin



    abd afganistandan kestanesini tutarak kaçtı dağlık coğrefya yüzünden kimse baş edemedi adamlar 3-4 kişi için 300.000 $ lık bomba kullanıyor dağa tepeye



    getirisi olmadı bu savaşın abd için anca silah depolarında ki eski mühimmatları yeniledirler elbet ki çıkarlarıda olmuştur ama imakn olsa dönmek isterler o bölge çok zengin maden yatakları bakımından

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.