Şimdi Ara

Büyük İhanet (TLC)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzleyen arkadaşlar var mı?

İtalyan baylar ve bayanlar seri halde birbirlerini aldatıyorlar. Her bölümde garanti en az 1 sevişme sahnesi oluyor. Hikayeler genelde eğlenceli.

Ve özellikle tespit ettiğim kadarıyla karısını/kocasını başkasıyla basan kişi, aldatan kişiyi veya 3. kişiyi kesinlikle dövmüyor veya öldürmüyor. Ne medeni adamlar...

Son olarak her bölümde başka aktör/aktris oynuyor. Bu nedir arkadaş. Oyuncular her bölüm değişiyor. Fabrikadan sipariş veriyorlar bunları galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Şubat 2020; 2:24:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu an TLC TV'de... Bence izleyin :) Konular efsane.

• konuyu hortlatıyorum belki ama ben de pandemi sürecinde keşfettim. normalde tv izleyen biri değilim ama müthiş çekti kendine beni. sanırım karakterlerde kendimi buluyorum :))

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

konuyu hortlatıyorum belki ama ben de pandemi sürecinde keşfettim. normalde tv izleyen biri değilim ama müthiş çekti kendine beni. sanırım karakterlerde kendimi buluyorum :))

Hortlat hocam.

Az önce bir kız gördüm. Adı Clio

Büyük İhanet (TLC)

• Ya kardesim ne dövmesi öldürmesi aptal olmayın

Elin kaşarı icin attiginiz 1 tokat bile kayda gecse ceza alma riskiniz var birakin yol alsin gitsin

İsteyenler sövüp saysin umrumda degil yine de yazacağım dini bütün olmayan insan aldatir da her halti da yer gardas ben bunu bilir bunu söylerim din insanin içindeki vicdan mekanigidir bu makineyi icerden bi cikartirsan hayatta mutlak özgür kalırsın ayni hayvanlar gibi hayvanlarda tecavuz ensest her türlü pislik var niye çünkü akil yok vicdan yok kural yok nizam yok

• Asıl bastığın kişileri dövmemek medeniyetsizlik bence xd

• Adamın karısı adamı kardeşiyle parası için aldatıyor. Kardeşi adama herşeyi anlatıyor, birlik olup kadını orada bırakıyorlar ve yurtdışında iş kuruyorlar. Medeniyete bak arkadaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Yanlış düşünüyorsunuz. Çok yakın bir arkadaşım bir bankanın hukuk departmanında çalışıyor. İşi tüm gün adliyelerde geçiyor. Son 10 yılda adliyeler mütedeyyin kesimin boşanma dosyalarıyla dolu olduğunu anlatır. Toplumun bir kesimi ayrılırken bunu çevresine rahatlıkla söyleyebiliyor. Çünkü boşandıklarında çevre ya da aile baskısı görmüyor. Üstelik boşanmak ayıplanacak bir şey de değil. Ancak mütedeyyin kesim bunu daha gizli yaşıyor. Bunun çevre tarafından öğrenilmesi onun tarafından utanç verici bir şey olarak addediyor. Sürekli çevrenin baskısını hissediyor vücudunun her zerresinde. Ancak bu türkiye'de çok küçük bir muhafazakar kesim. Yeni elit muhafazakarlar bunu daha özgür yaşıyor. Artık sevgilileri var, onunla sevişebiliyor, beraber tatile gidebiliyorlar. İstemiyorsa aldatabiliyorlar, hiç çekinmeden çevresi tarafından boşandığı biliniyor. "Bekar anne" tag'ini instagram profiline yazabiliyorlar. Mutlak özgürlüğü hayvanlıkla bağdaştırmanız da enteresanmış. Din ile vicdan yanyana gelemeyecek kadar ilgisiz, din denilen kavram da günümüz dünyasının ihtiyaçlarını karşılayamayacak kadar da köhne bir sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 11 Temmuz 2020; 13:33:40 >

• "karısını/kocasını basan adamlar, 3. Kişiyi öldürmüyor, ne kadar medeniler"

Ne kádár médénilér yhaáá. Karım isterse bir tabur adamla yátsın báná sádécé sáygı duymák düsér ağbii .s .s.

Nereden türediniz siz arkadaş, 2000'li yıllar ne kadar pis ne kadar lanet yıllar yav.. nasıl ortamlarda büyüdünüz, aranızda 90'larda doğan kimse yok mu.. yoksa hepiniz Cihangir gibi yerlerde büyüyen %5'lik toplumdan soyut tuhaf tipler misiniz. Bir de buna rağmen normal olanı sizin büyüdüğünüz %5'lik tuhaf ortam kabul edersiniz..

Pcdaly diye tuhaf bir şahıs var forumda, aynı genişlik ve toplumdan kopukluk, Meriçlik ve tonla Kadıköy solcusu tavırlar onda da var. Babadan oğula nesil misiniz anlamadım yav..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr. solucan

"karısını/kocasını basan adamlar, 3. Kişiyi öldürmüyor, ne kadar medeniler"

Ne kádár médénilér yhaáá. Karım isterse bir tabur adamla yátsın báná sádécé sáygı duymák düsér ağbii .s .s.

Nereden türediniz siz arkadaş, 2000'li yıllar ne kadar pis ne kadar lanet yıllar yav.. nasıl ortamlarda büyüdünüz, aranızda 90'larda doğan kimse yok mu.. yoksa hepiniz Cihangir gibi yerlerde büyüyen %5'lik toplumdan soyut tuhaf tipler misiniz. Bir de buna rağmen normal olanı sizin büyüdüğünüz %5'lik tuhaf ortam kabul edersiniz..

Pcdaly diye tuhaf bir şahıs var forumda, aynı genişlik ve toplumdan kopukluk, Meriçlik ve tonla Kadıköy solcusu tavırlar onda da var. Babadan oğula nesil misiniz anlamadım yav..
    Kardeşim eğer lafın bana ise sen beni yanlış anladın. Yaşım da 35'dir. Ayrıca bekarım. Ben bu Avrupa toplumunun ne kadar garip ve geniş mideli olduğunu vurguladım. Adam çatur çutur şehvetle kendisini aldatan karısını affediyor :) Asla savunulacak yanı yok ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi de seni aldatan sütü bozuk bir kadın için cinayete tevessül etmeye gerek yok. Haddini bildirirsin suç işlemeden. Bu dizi Türkiye'de konu yapılsa her bölüm Gerçek Kesit misali garanti bir cinayetle biterdi. Sen iyice tersten anlamışsın olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Temmuz 2020; 23:34:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kardeşim eğer lafın bana ise sen beni yanlış anladın. Yaşım da 35'dir. Ayrıca bekarım. Ben bu Avrupa toplumunun ne kadar garip ve geniş mideli olduğunu vurguladım. Adam çatur çutur şehvetle kendisini aldatan karısını affediyor :) Asla savunulacak yanı yok ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi de seni aldatan sütü bozuk bir kadın için cinayete tevessül etmeye gerek yok. Haddini bildirirsin suç işlemeden. Bu dizi Türkiye'de konu yapılsa her bölüm Gerçek Kesit misali garanti bir cinayetle biterdi. Sen iyice tersten anlamışsın olayı.

Alıntıları Göster

O zaman kusura bakma hocam. Yanlış anlamışım.

Forumdaki ve genel olarak dönemimizdeki "kadın her haltı yiyebilir, erkekler de gıkını bile çıkaramaz eğer çıkarırsa çomardır" zihniyetine çok karşıyım. Feminizm ve sjw akımları kadını toplumda iyice tanrı yerine koydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.