Şimdi Ara

Büyük iddia: Twitch'ten 125 GB'lık veri sızdırıldı, hesap bilgileri ve yayıncı gelirleri ortaya çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
15.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamların verdikleri paraları ne sanıyorsun, yardım amaçlı, fitre, zekat falan mı?

Yolladıkları para garsona verilen bahşiş gibi bir şey, seyrettikleri şeyden memnun olup para yolluyorlar ki yayıncı memnun olup işini iyi yapmaya devam etsin.

• Yutubırlık meslektir. Meclisteki vekillerden dahada memlekete faydaları vardır. Dinazorlar bi bitmediniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gördüğünüz liste sadece sub ve bit toplam paranın 2019-2021 dolar toplamı.Sponsorlar bağışlar-reklamlar-ekipmanlar vs vs tutar çok artıyor belki x2 yapılabilir yazan tutarlardan.Bende yayın açsamda bu kadar izlenip kazanabilsem senelik kazancım 50k yı gecmiyor yemekti-yoldu azalıyor...

• Burada bunlara para verenlere söven 35-40+ üyelere sesleniyorum. Ben hayatımda bir kere bunlara bağış atmadım. Sizlerden gencim yaşım 25 ama Z neslinin neden bunlara bağış attığının psikolojik sebeplerinden birisine değinelim.

İşten yorgun argın gelip onda da tv izleyip uyuyorsanız bu çocuk evde bulamadığı muhabbeti eğlenceyi sosyalliği paylaşmayı orada bulur. Twitch yayınlarının chat kısmında gayet gençleri saran boş muhabbetler dönebiliyor. O seviyeye inin maymunluklar yapın demiyorum ama boşluğu siz doldurmazsanız hayattaki başka unsurlar orayı dolduruyor.

Siz de haklısınız o kadar çalışıyorum iki dk kendim dizi izleyemeyecek miyim diyorsunuz ama çocuk varsa bunlar da geliyor. Kabulleneceksiniz. Kendinize haftasonu vakit ayıracaksınız vb. Çocukla aktiviteler yapın.

Misal Diriliş vb diziler izleyip gel oğlum beraber izleyelim dersen çocuk bundan keyif almaz. Gelmez de. Sonra odasında ne yapar Allah bilir. O X dizi keyfinden feragat edip çocukla bir şeyler yapacaksınız. Sıkılırsa eğleneceği şeyi bulacaksınız. Benim çocuğum yok. Ama 2008li kardeşim var. Aynı sorunları yaşıyorum. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yoksa çocuklar elden gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 8 Ekim 2021; 9:54:56 >

• Ne yalan söyleyim çok kazandıklarını tahmin ediyordum ama yarım milyon dolar nedir ya!

Neyse bağış atanlar düşünsün :)

• Blazk0wicZ kullanıcısına yanıt
    Yıllık mı bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019dan bugüne kadar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okudum boşa Okuyanlar Boşa Kendinizi gelişdirin diyorlar dedileri şey işte bu olay bu yani hık bık mık diyip parayı kapmak

• Blazk0wicZ kullanıcısına yanıt

Kendimi kesicem bu paralar ne

• Bağış fazla alınmıyor. Düşünüldüğü gibi değil. Bağışlardada ciddi vergilendirme söz konusu. Minimum %18.

• Garip bir platform, futbolcuların bu kadar kazandığı bir dönemde normal sanki.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt

25 yaş da az değil hocam. Ben 26 yaşındayım, oğlan 7 yaşında. Tablet aldım geçen sene, yükümüzü hafifletti; arkadaşlarımla daha rahat vakit geçirebiliyorum artık.

• Küçük yayıncıların geliri nedir partnerlik alamamış ama 1000 abonesi olan

Bu arada Twitch tarihine geçmiş olabilirim
    Yayıncı aşkı yaşadık 6 ay 😅
    Yeni 10 izleyici ile başlamıştı
    Bilgisayar dan anlamıyordu ben discordan devreye girmiştim 6 ay sevgili kaldık
    Sonrasında ayrılık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sen aydınlanmışsın. Diriliş örneği cuk oturmuş. Birde böyle oldukça çocuk aileden kopuyor.

• Twitch para vermek gayet normal, niye bu kadar garipsendiğini anlamadım.

Burada 10TL hor görenlerin zamanında Knight Online 10k+ harcadığını biliyoruz kimse kimseyi kandırmasın. Çok kazanan yayıncılar var ama %90 böyle kazanmıyor. Kazananı çok kazanıyor, kazanmayanı çok az kazanıyor.

10K izlenen yayıncı ayda 50-100K kazanıyorsa

100 izlenen yayıncı ayda 1K kazanmıyordur.

Twitch Yayıncılığı çakma sürekli iktidar öven spor spikeri olmaktan 100 kat daha zor diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 9 Ekim 2021; 3:23:59 >
  • Dcfg123 D kullanıcısına yanıt

Hocam bunu kabul ediyorsa anne bana tabletin getirdiği rahatlığın yanında internetten öğrendiği saçma sapan şeyler de olacak onu da bilmesi lazım. Youtubeunda yaş sınırı vs olmalı mesela

Tabii çocuk sizin siz bilirsiniz en iyisini ben söylüyorum sadece.

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Kendi yaşamımızdan çevremizden canlı örnekler hocam. Destekleyici yorumun için teşekkür ederim.

Aynen hocam, gelip burda millete laf atıyorlar marifet gibi sanırsın Aziz Sancar hepsi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla arkadaşlar kimsenin parasında gözüm yok ama kazandıkları bana göre alın teri , emek ve helal olmayan bu para kazanma yöntemi cok saçma. benim birader ankarada bir tıp universite yi derece ile bitirdi. şuan ankarada herkesin tavsiye ettiği yurt dışından zenginlerin geldiği elit insanların geldiği bir doktor.ankarada kendi diş hastanesi kliniği açtı. bu listeyi ona gösterdim. ben ve meslektaşlarım bu kadar kazanmıyorlar dedi. kazanmıyorlarda cidden.bunlara para gonderen kitle bana göre salağın önde gideni. diyorsinizki 10 tl atıyoz ne olcak . 10 tl 10 tl 10 tl işte bu listeyi yapıyor arkadaşlar. haaa bu arada siz bu listeyi x 2 hatta x 3 yapın. cünkü yayıncılar asıl parayı sponsor anlaşmalarından kazanıyorlar artık. haberinizde olsun. valla hayattın iyi bug ını buldular. aksam 2 saat yayın aç 2 kakakaka kikiki. salaklıklar şakacılar. 10 bin tl yi cep le götür bir günde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.