Şimdi Ara

Büyük bir takımda oynama şansım nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar TT blue tarzı hwa tarzı büyük bir takımda oynamak istiyorum bir çok turnuva izledim ADC oynuyorum biliyorsunuz Ezreal dışında bütün ADClere hakimim bütün heroların özelliklerini ne zaman ne yapabileceklerini biliyorum ilk başlarda dereceli oyunlarda kendimi nasıl yukarı taşıyacağımı bilmiyordum çözdükten 2 gün sonra golda çıktım platine çıkabilir miyim bilmiyorum dakika 20-30 arası farmım 200ü bulmuş oluyor bütün dereceli oyunlarda yanımdaki supportum da iyise oyunu taşıyorum. main ADC'im quinn Türkiye turnuvalarındaki ADClerden pek eksiğim yok gibi yanlış anlamayın sadece şansım % kaç merak ediyorum. elmas ligde şampiyonluk kümesinde olmak şart mı ?

• %18

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %9.55 devirli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Arkadaşlar TT blue tarzı hwa tarzı büyük bir takımda oynamak istiyorum bir çok turnuva izledim ADC oynuyorum biliyorsunuz Ezreal dışında bütün ADClere hakimim bütün heroların özelliklerini ne zaman ne yapabileceklerini biliyorum ilk başlarda dereceli oyunlarda kendimi nasıl yukarı taşıyacağımı bilmiyordum çözdükten 2 gün sonra golda çıktım platine çıkabilir miyim bilmiyorum dakika 20-30 arası farmım 200ü bulmuş oluyor bütün dereceli oyunlarda yanımdaki supportum da iyise oyunu taşıyorum. main ADC'im quinn Türkiye turnuvalarındaki ADClerden pek eksiğim yok gibi yanlış anlamayın sadece şansım % kaç merak ediyorum. elmas ligde şampiyonluk kümesinde olmak şart mı ?

nasıl taşınıyomuş pm :D
    ama TR'de bi takıma girmek pek zor değildir diye düşünüyorum. en kötü ihtimalle çelıncır falan olunca bi takım kurarsın turnuvada ney kendini gösterirsin olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 29 Temmuz 2013; 1:12:39 >

• %5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi takimini kurup online - lan herturlu turnuvaya katilmaya calis.Yeterince iyi oynarsan zaten teklif alirsin.
  • hesaplamalarıma göre böyle oyun oyun gezip oyuncu bulmuyorlar.turnuvalarda vs. menajerlerin karşısına çıkman lazım.oyüzden %yi sen belirliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amatör bi takıma gir ordanda amatör bi turnuva (esl vs.) iyi oynuyosan zaten dikkat çekersin
  • peki arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için turnuva için takımım yok yani olsa bile arkadaşlarım düzgün oynamıyor 1 kere ölünce gg wp diyen birbirini suçlayan tipler genelde başka bi fikri olan var mı ?
  • quote:

peki arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için turnuva için takımım yok yani olsa bile arkadaşlarım düzgün oynamıyor 1 kere ölünce gg wp diyen birbirini suçlayan tipler genelde başka bi fikri olan var mı ?

takım kuralım beraber.
  • main adc'im quinn'den sonra sana %0 ihtimal veriyorum.
  • Hiç bir zaman profesyonel bir takımda oynayamıcaksın

Büyük bir takımda oynama şansım nedir ?
  • Buraya yorum atan arkadaşlar neye göre yorum atıyor o tartışılır da bunu yüzdeye dökmek ne kadar mantıklı bilmiyorum git başvur takıma ttblue adc de yok hazır, belki..
    NEDEN OLMASINNNNNNNNNN
  • kinataki kullanıcısına yanıt
    o nedenmiş ? ben quinn ile 16 oyun üst üste kazanarak gold yaptım kendimi. golddada 6-7 oyun üst üste kazanmışımdır sanırım. Quinn oynayabiliyorsan çok iyi bir adc. bence bi MF'den iyidir.
  • quinn maininse sıkıntı var oyundaki en kötü adc olabilir mid lane daha viable
  • dipcihino kullanıcısına yanıt
    e en kötü adc ile iyi oynuyorsam daha büyük bir başarı değil mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

main adc'im quinn'den sonra sana %0 ihtimal veriyorum.

bende sana %100 bronz olduğun ihtimalini veriyorum git robert izlede gör quinn iyimi kötümü.
  • benim hiç tanıdıklarım yok referans olacak kimsen yok diyor isen solo takılıp elmas falan olunca zaten dikkat çekerler iyi kötü. o zaman biraz daha yükselir seni keşfetmelerinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

main adc'im quinn'den sonra sana %0 ihtimal veriyorum.

bende sana %100 bronz olduğun ihtimalini veriyorum git robert izlede gör quinn iyimi kötümü.

yav he quinn op omg nerf+ban every game.
  • quote:

e en kötü adc ile iyi oynuyorsam daha büyük bir başarı değil mi :)

oynadığın rakip kötü olduğundan carrylemişsindir düzgün bi adc oyuncusuna karşı zorlanırsın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.