Şimdi Ara

Büyük Bir Sorunla Karşılaştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arkadaşlarla toplandık oyun oynuyorduk, oyunu kazandık. Zafer yazısı geldikten sonra Tamam dedim fakat ne bende ne arkadaşlarda istatistlikler gelmedi. Daha sonra oyuna girmeye çalıştığımızda hala oyunda olduğumuzu gördük. Yeniden bağlan dedik falan bu sefer karşılaştığımız Oyunun çöktüğü ve güvenlik duvarıyla ilgili bir hata karşılaştık. yeniden dene diyoruz falan bir türlü olmuyor. ne oyuna girebiliyoruz ne de diğer hesaplardan aldığımız galibiyeti görebiliyoruz. Şimdiden yardımlarını için teşekkürler..

• Askıda kalmışınız qnq.Sapportlan bir görüşün ya da daha hızlı lol forumuna konu açın.Birileri yardımcı olur oradan.
  • yolladım orada da, bakalım ne zaman dönecekler. teşekkür ettim cevap için.
  • muhtemelen ghost oyunda kaldın 3-4 saate düzelmiş olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzeldi evet fakat oynadığımız oyun ve kazandığımız zafer tarih oldu, ip falanda alamadık.
  • qnq sizin hesaplar boyut değiştirmiş muhtemelen şu anda şiredırın yanındadırlar.
  • Olur bazen. Troll mesaj gibi gelebilir ama ciddiyim, lol serverları kötü. Riot'u severim yine de örneğin Wot ile karşılaştırırsak server kalitesi düşük kalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sir balık kullanıcısına yanıt
    wot tan kastın world of tanks sanırım, world of warplanes i oynamayı istiyordum bu aralar belki onuda denerim. tr serverine önem vermiyorlardır belki bilemiyorum ama sık sık bağlantı sorunlarıyla karşılaşıyoruz maalesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

wot tan kastın world of tanks sanırım, world of warplanes i oynamayı istiyordum bu aralar belki onuda denerim. tr serverine önem vermiyorlardır belki bilemiyorum ama sık sık bağlantı sorunlarıyla karşılaşıyoruz maalesef..

Ben sadece server olarak söylemiştim. Wot oynarken hiç server sorunu yaşamadım, 30 kişi daha büyük haritada daha iyi grafiklerle oynanmasına rağmen. World of warplanes yerine de War Thunder öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.