Şimdi Ara

büyüdükçe erkeklerin negatif kızların pozitif değişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim çevredemi sorun var anlamadım erkekler büyüdükçe çirkinleşiyor yada aynı kalıyor ,kızlar istisnasız
    güzelleşiyor.Birde küçükken çirkin olanlar büyüyünce düzeliyor küçükken yakışıklı olanlar büyüyünce tipsizleşiyor.
    Bende küçükken yakışıklı olup büyüyünce tipsizleşenlerdenim

• Küçükken çirkin çocuk yoktur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makyaj
  • Makyajı bir kenera birakirsan durum tam tersi işliyor tabii para huzur ikilisi burada devreye giriyor Paran varsa kendine bakarsın bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 14 Ağustos 2015; 12:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasmon377

Benim çevredemi sorun var anlamadım erkekler büyüdükçe çirkinleşiyor yada aynı kalıyor ,kızlar istisnasız
    güzelleşiyor.Birde küçükken çirkin olanlar büyüyünce düzeliyor küçükken yakışıklı olanlar büyüyünce tipsizleşiyor.
    Bende küçükken yakışıklı olup büyüyünce tipsizleşenlerdenim

Erkeklerin çoğu 40 yaşına eriştikten sonra daha da yakışıklı olmaya başlıyor. Misal Kıvanç'ın güzellik yarışmasındaki hali ile şimdiki arasında çok fark var(Gerçi o şuan 31 yaşında). Ya ben yaşlandıkca güzelleşen çok kadın görmedim yada sen mature seviyorsun

• DubSteq kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğim olay 25-30dan sonra terse dönüyor aslında erkekler çok yaşlanmıyor kızlar pert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlords37 -- 14 Ağustos 2015; 12:19:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.