Şimdi Ara

büyü işleri dooruysa yandık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • annem bugün birine gitmişte bana anlatıyor büyü varmış sende ne yaptığımı, yaptıgım işi falan biliyormuşum ama büyü varmış ondan rast gitmiyormuş bazı işlerim :)
    şimdi napayım doorumudur.

• büyü vardır yapılır .
  • o iş dogru olsaydı herkesin işi dogru düzgün giderdi. bu işin tek yolu aklını kullanmak.
  • Bende inanmıyorum,açıkcası inanmak istemiyorum ama çevremde bu büyüler ile ilgili kendi gözümle gördüğüm bir kaç ço ilginç olay yaşandı.
    Bilemiyorum var mıdır böyle birşey yok mu?
  • http://www.diniyazilar.com/dy/oku/377/buyu-diye-birsey-var-mi.htm bilmem ne kadar işine yarar al bak oku

bu da büyü varmı yokmu nasıl anlaşılır okuyana : http://www.lahuti.com/forum/buyu-varmi-yokmu-ogrenmek-icin-28376.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr...daredevil -- 16 Haziran 2010; 22:59:46 >

• nas - felak oku birde yasin kitaplarında var sanırım büyüden kurtulmak için falan yazıyor onlara bak derim
  • ne yani kim büyü yapmış bana. kadın bide uzun süredir bu büyü var çocugunun üzerinde demiş. kim yaptırdı lan merak ettim şimdi.

mantıklı gelmiyor ya neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meydancı ne iş yapar ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum verdiğim 2. like bak istersen rahatlarsın .
  • büyü var dstum hatta silinmeseydi benim geçen hafta büyüyle ilgili açtığım konuyu da gösterebilirdim.. tabi yöneticiler işlerini biliyor.. kızla ilgili sorunun olsun konu aç haftalarca kalır ama benim bu konuyla ilgili ciddi bi şekilde açılmış konum yarım saat içinde silindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Bende inanmıyorum,açıkcası inanmak istemiyorum ama çevremde bu büyüler ile ilgili kendi gözümle gördüğüm bir kaç ço ilginç olay yaşandı.
    Bilemiyorum var mıdır böyle birşey yok mu?

İnsan inanmak istemiyor ama islam dininde 7 büyük günah arasında "büyü yapmak" dahi var. Bu da var olduğuna kanıt olabilir. Ama yapanların öteki dünyada yatacak yeri yok, bazısı bu dünyada bile bulamayabilir
  • Dine ve fiziğe bakarak var diyorum.
  • mentalizm büyüyemi girio yoksa apayrı bi konumu ?????
  • büyü var ve oldukça geniş bir alan..ama yapmak haram orası ayrı..
  • büyü vardırda o işlere girme
  • Büyü var fakat yapan direk olarak dinden çıkıyor bildiğim kadarı ile.
  • quote:

annem bugün birine gitmişte bana anlatıyor büyü varmış sende ne yaptığımı, yaptıgım işi falan biliyormuşum ama büyü varmış ondan rast gitmiyormuş bazı işlerim :)
    şimdi napayım doorumudur.

• büyü ve sihir vardır. Olmasaydı yasaklanır mıydı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.