arkadaşlar ben burdan indirilmiş bir serverde oynuyorum online login ve kayıt oluyosunuz siteden girince indirisiniz hem eski hem ün yapmış hemde özelliklihttp://www.e-games.com.my/ işte adres bu gerçekten süper serverleri beni ararsanız xydonıs2deyim genelde olmadı 1 e bakın :D
çok sorunluymuş mmyko. ilk knight burda doğdu biliyorum ama itemler falanda şekilleri mekilleri eski falan. siteden takip ettiğim kadarıyla iron bow rapt bowa benziyo hala
Usko ile Basladik Usko ile bitiricez isallah tabi biz bitmez isek
usko en ıyısı valla
en isi usko herkez türk
japkoda oynayın size tavsiyem !
valla arkadaşalr ben burda oynuyorum sorunsuz çalışıyo 5 tane serveri var girerken soruyo yani biri olmasa dördü çalışıyo süper yani hız o biçim ingizlizce japoncada değil
Myko ile ilgili herkesin bilgisi var.Myko'yu denedim ve benim görüşlerim:
Tarih öncesi sürümler de hala herşey çok eski. Heryer kospçu ve macrocu dolu.Adamlar party alırken do you have macro diye soruyorlar. Etraf bomboş.Uskoda 70 olduğunuz vakitte burda 60 bile olamazsınız. Bir sunucuya girene kadar canınız çıkıyor. Eğer usko'yu bırakcam diyorsanız jpko'ya geçin.Myko kötü bir server.
knight geçici bir heves ama bunu hırs haline getirenlerde var en iyisi bırakmak
myko ya girmek çok zor ben de zar zor girdim heralde heryer dolu dedim bi baktım prty yoq seeking de adam azcık usko daki her türlüpislik malesef orda da mevcut sanırım usko dan ayrılanlar japko ya geçmeli
BENCE NE OLURSA OLSUN EN İYİSİ USKO.. BİRİNCİSİ TÜRK FAZLA NE OLURSA OLSUN İKİNCİSİ TÜRK FAZLA OLDUĞU İÇİN KRALLAR TÜRK ÇIKIYO BUDA BİZİM İŞİMİZE YARIYO EHEUEHUEHEU
bana göre usko iyi ama.
japko da daha kaliteli insanlar war
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme