Şimdi Ara

Buyrun, kız meselesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yolumun böyle bir konuda yıllar sonra buraya düşeceğini hiç beklemiyordum aslında. Mesele şu:

Bir hanımla ufak bir duygusal bağ kurduk gibi oldu. Bir hafta on gün kadardır konuşuyoruz ediyoruz derken 2-3 gündür sürekli olarak geçiştiren, ne adım atsam beni elinin tersiyle olduğum yere geri iten davranışları ortaya çıktı. Sonrasında benim hafifçe yüklenmem üzerine uzun süreli ilişkisinin yakın zamanda bittiğini ve şu noktada birine değer verip ona karşı bir şeyler hissetme konusunda kafasının inanılmaz karışık olduğunu belirtti.

Ben ise uzunca süredir yalnızım. Kolay beğenip kolay ısınmam kimseye, hatta kendimi sürekli olarak geri çekerim bu tarz konularda ama bu sefer farklı hissettim. Tabii bunda kızın karakter özellikleri, davranışları, konuşması, zekası vs etkin. Poposunu beğenip yapmıyoruz nihayetinde.

Neyse, tecrübesi olanlardan fikir almak için burdayım. İlk seçenek, her zaman herkese yaptığım gibi salmak olacak ki bu durumda ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşayacağım, eminim. Aynı zamanda ileriye dönük bir pişmanlık ihtimali de var. İkinicisi ise kendime olan saygımı hiçe sayıp diyeceğim ki; olsun ben beklemeye, çabalamaya hazırım. Bunun sonuçları, işler eğer ters giderse, çok daha yıkıcı olacak onun da farkındayım.

Durumun hassasiyetine istinaden, bu hanımın beni gerçekten sevme ihtimalini şahsen yüzde 20 görmekte olmama rağmen ikinci seçeneğe daha bir yakınım. Paylaşacağınız fikir ve tecrübeleriniz için teşekkür ederim şimdiden, konuyu takip ediyor olacağım.

Burada kim yorum yaparsa yapsin ikinizinde hayat hikayenizi bilmiyoruz ne soylesek sorun cikabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    seni de niye itiyo söyliyim, boşluğu seninle doldurduğu için ayrıldığı kişiyi sende arıyo, onunn davranışlarını,
    konuşmalarını sergilemediğini gördükçe geri itmek istiyo seni çünkü onu göremiyo sende göremedikçe batıyo bu durum ona
    sen bu şekilde ona ben beklerim ederim vs vs edersen bunun sonucu sağlıklı bir durum değil. o kişi seninle gerçekten bir şeyler yaşamak isteseydi bu durumu senin karşına getirmezdi, ki yaşamak istemesi de saçma olurdu yeni bi ilişkiden çıkmış sonuçta . daldan dala misali olurdu. görüştükçe bağlanıcaksın kopamıcaksın. söyliyim. ne kadar erken yol alırsan o kadar iyi olur senin için.

fikrimce kesinlikle görüşmemen yolunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88F692672 -- 6 Nisan 2018; 11:2:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meluoe

bence görüşmeyi kes
    seni şuanda yarabandı niyetine kullanıyor, o ayrıldığı çocuk geri dönse ona geri gitme ihtimali %90
    eğer ki dönemzse seninle boşluğu kapatıcak, büyük çukura düşmemiş sayılıcak,
    seni de niye itiyo söyliyim, boşluğu seninle doldurduğu için ayrıldığı kişiyi sende arıyo, onunn davranışlarını,
    konuşmalarını sergilemediğini gördükçe geri itmek istiyo seni çünkü onu göremiyo sende göremedikçe batıyo bu durum ona
    sen bu şekilde ona ben beklerim ederim vs vs edersen bunun sonucu sağlıklı bir durum değil. o kişi seninle gerçekten bir şeyler yaşamak isteseydi bu durumu senin karşına getirmezdi, ki yaşamak istemesi de saçma olurdu yeni bi ilişkiden çıkmış sonuçta . daldan dala misali olurdu. görüştükçe bağlanıcaksın kopamıcaksın. söyliyim. ne kadar erken yol alırsan o kadar iyi olur senin için.

fikrimce kesinlikle görüşmemen yolunda..

bu arkadaşın dediklerine kesinlikle kulak ver....
    ben yakın zamanda benzer bir durumu yaşadım ve buraya konuda açmıştım.
    benim ilişkim daha ileriye gitmişti ve eski sevgilisinden yeşil ışık görünce bana yol vermişti.
    en tehlikeli kız tipi eski sevgilisinden ayrılınca sağa sola salça olan..

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

• "uzun süreli ilişkisinin yakın zamanda bittiğini ve şu noktada birine değer verip ona karşı bir şeyler hissetme konusunda kafasının inanılmaz karışık olduğunu belirtti."

Bu cümle özetliyor her şeyi.
    Kız değil kızlar konusu !
    16 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi? (SS)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.