Şimdi Ara

Buuuum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala ps 3 ün gideri var..ama 12 gb çok az....malum işlemi yapmazsanız....mesela 1 tane gta 5 oynamak isterseniz...8-9 gb lik ön yükleme yapıyor...

Orijinalden alıntı: MrKhan

evet beyler uzman konuştu. ps3 devri kapanmış, olaysız dağılalım lütfen.

PS4'ün haftalardır karaborsada olduğunu bilmeyen insan yorumu.

Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey

quote:

evet beyler uzman konuştu. ps3 devri kapanmış, olaysız dağılalım lütfen.

PS4'ün haftalardır karaborsada olduğunu bilmeyen insan yorumu.

he pardon o zaman. ps4 un karaborsa olması ps3ü bitiriyor mu ne yapıyor ? 2 dakika mantıklı düşünsen herşey çok güzel olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

he pardon o zaman. ps4 un karaborsa olması ps3ü bitiriyor mu ne yapıyor ? 2 dakika mantıklı düşünsen herşey çok güzel olacak.

Yok yok bitirmiyor. PS3 küllerinden doğacak.

Orijinalden alıntı: Ersin Özbükey

quote:

Yok yok bitirmiyor. PS3 küllerinden doğacak.

PS4 iyi hoş güzel. Ama gelgelelim geriye uyumluluğu yok. Bugüne kadar PS3 almamış insanın 8 senede çıkan ve hala çıkan oyunları oynaması mümkün değil. Karaborsa veya resmi ithalat gelen PS4'ün PS3 ile nasıl çeliştiğini bana birisi anlatabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: VoodooRush

PS4 için geriye uyumluluk konusunda şöyle bir gelişme var ama tam detaylarını bilemiyorum:

http://us.playstation.com/playstationnow/

quote:

PlayStation Now[2] is a Gaikai-based video game streaming service used to provide PlayStation gaming content to mobile devices, televisions, PlayStation 3, PlayStation Vita, and PlayStation 4.[3] PlayStation Now (PS Now) was announced on January 7, 2014 at the 2014 Consumer Electronic Show.[4][5] At CES, Sony presented demos of The Last of Us, God of War: Ascension, Puppeteer and Beyond: Two Souls, playable through PlayStation Now on Bravia TVs and Vitas. [6] A closed beta will begin in the U.S. at the end of January 2014, and a full rollout is expected to be available in Q2-Q3 of 2014.[5][1]

The service will allow users to pay for access to a selection of original PlayStation, PlayStation 2, and PlayStation 3 titles on either a per-game basis or via a subscription.[7] There are plans to offer PlayStation 4 titles in the future.[8] Non-PlayStation device will need a DualShock 3 controller for the service, as Sony believes that the games have been designed and best played with the DualShock interface in mind, while a PlayStation 4 running the service can use a DualShock 4.[9] Sony also recommends that players have a 5 Mbps internet connection to achieve what they consider "good performance".[10]

PS3 alıp bütün PS3 ve PS2 oyunlarını rahat rahat oynamak gibi değil tabii.

bu arada bu fiyata PS3 bulsam ben de almak isterim ama GOLD ve özellikle VIP diye aratınca çıkan sonuçlardan sonra hiç de umutlanmadım.

VIP hizmetini kaça satacaklar sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 17 Ocak 2014; 13:42:08 >

• Az önce tanıtım broşürüne baktım da başlık hatalı, PS3 299 değil 399TL.

Orijinalden alıntı: Father Torque

Az önce tanıtım broşürüne baktım da başlık hatalı, PS3 299 değil 399TL.

Hocam Carmageddon'a devam mı?
  • ben de broşüre baktım da ps3 399, vip almak da tüm indirimli ürünlerde şart sanırım, vip 100tl civarı.

• Yahu ps4 biter ps3 bitmez ezbere yorum yapmayin

• Tesekkur ederim allah razi olsun vip hizmet karistirdi isi

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Devam olmaz mı? Bakalım 2-3 aya kadar yeni versiyonu çıkıyor, sabırsızlıkla bekliyorum

Büyüksün! iPad'de ilkini oynuyorum, ikincisini de çıkarsalar mobile de, hayatıma kaysa.

• 399+100mü?
    goldun yapacağı açılış bu kadar olur zaten

Orijinalden alıntı: Michu

LG 42LA613S 42'' 3D Smart LED TV 1199tl ,http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/lg-42la613s-42la613s-42-107-cm,3d-led-tv,full-hd,100-hz,dahili-uydu-alici/productdetails.aspx?I_ID=68458 ,http://teknofiyat.com/?search=42LA613S

Sony Vaio SVF1521gtsb 999tl ,http://www.gold.com.tr/sony-svf1521gstb-notebook_u ,http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-fit-serisi-svf1521gstb-notebook-fiyati,72276.html

Canon EOS 1100D SLR Fotoğraf makiansı 699tl,http://teknofiyat.com/?search=1100D

Büyük açılış, 18 Ocak Saat 09.00'da

edit: PS3 fiyatını ilk olarak 299tl diye belirttim o yüzden ona göre yorumlar gelmişti,kusura bakmayın arkadaşlarhttp://teknofiyat.com/?search=PS3+12GB

not: Belirtilen indirimli fiyatlardaki ürünler,Vip hizmet pakedi ile birlikte alındığında geçerlidir.

Sıcak mı değil mi anlamam ama yol üzerinde gördüm her yere reklamlarını asmışlar,ucuzdu sanki eğer ki ilgilenen varsa yarın fotoğraflarını çekerim Sakarya'da okuyorum, fiyatlar gerçekten ucuz ise işine yarıyacak falan varsa karşılıksız alıp kargolatabilirim,televizyon hariç tabi onunla uğraşamam :) ...

fiyatları yada ürün özelliklerini falan teyit etmek isteyen arkadaşlar;

Adapazarı: Yeni Cami Mahallesi,Adnan Menderes Bulvarı , no:43
    tel: 0264 777 2240-41

Acilis brosurunu paylasma sansiniz varmi? Ne var ne yok bi gorsek topluca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exe2000 -- 17 Ocak 2014; 19:44:57 >

• http://www.gold.com.tr/MagazaKampanya.aspx#
    "Adapazarı Büyük Açılış" yazanlara bakın

Orijinalden alıntı: jay jay justified

PS3 devri kapandı arkadaşlar. En az 400 lira vereceksiniz zaten, bedava değil. Turkcell XboX 360 + Kinect kampanyası gibi bir şey olsaydı cidden iyi olurdu ama şu haliyle değmez. Mağaza evin az ilerisinde ama tenezzül edip de uğraşmam o saatte.

Gta 5 ps3'e çıkmışken oldu mu bu yorum

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.