Şimdi Ara

Bütün suç erkeklerdeymiymiş bakalım ? Kız üyelerimiz beklenmektedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bize yillarca odun erkek milleti asktan romantizmden ne anlar dediniz iki laf etse ne olacak sanki dediniz ama sizin durum bizden farksiz afedersiniz ama bence tarif ettiginiz kisilik sizsiniz...

Bütün suç erkeklerdeymiymiş bakalım ? Kız üyelerimiz beklenmektedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çevrimici oldu mu hiç

• Kız görmemiş sıpaydi

• fail

1-2 laf söyleyecem diye burada kendinizi madara ediyorsunuz ya bir şey demiyorum
  • odun erkek cekiciliği denen bi şey var :D kardeşim bu kadar da yazılmaz ki :D
  • Yazdigimdada cevrimiciydi ertesi gunde cevrimiciydi gormemesinin mumkunati yok zaten cevap vermemeside odak noktamiz zaten

• tam fail
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashura

odun erkek cekiciliği denen bi şey var :D kardeşim bu kadar da yazılmaz ki :D

Zaten öyle yapicaz anlasilan hocam bunlara odunluk yariyo kabadayilik yariyo anlasilan.

• Bayiliyorum boyle tiplere. Sirf egolarini tatmin etmek icin once ilgi gosterirler, sonra hic birsey olmamis gibi davranip ben oyle dusunmuyorum arkadas kalalim ayagi yaparlar. Hepsinin cani cehenneme!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Varsa bi cozumunuz alalim hocam ?? fail demekle olmuyor bu isler. Kendinizi brad pitt sanip tecrubeli muamelesi yapmayin. Burda konumuz benim yazdiklarim degil kizlari biraz da olsa tanimak ibret aldirmak

• fail olan kızın daha yazdıklarını okumaması. ayrıca bir kızın yaptığı şeyler yüzünden tüm kızlara dediğiniz şeyler komik
    fail .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 6 Mayıs 2014; 23:21:22 >
  • dostum genelleme yapman yanlış ama yazdığın kız harbiden malmış. en azından insan bir cevap yazar. burda sana laf söyleyenleri ciddiye alma bence, çoğu kişinin yapamayacağını yapmışsın. cesaretinden dolayı tebrik ediyorum seni.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bakim yazdiklarimin yaninda 2 tik var yani kizin telefonunda internet acik ve mesajlar gitmis ayrics telefonu elinden birakmayan bi kiz o gun yazdiklarimi gormemesine imkan yok ayrica obursu gun gorse bile mesajlari bi cevap verirdi degil mi ? Hadi ogunde vermedi aradan kac gun gecti yine bisey yok

Sonuc olarak bu kiz.milleti duyarsiz romantizmden mutevazilikten anlamayan ama laf gelince erkeklere dil pabuc kadar olup yok soyleler yok boyleler demeyi biliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FAT1H-

dostum genelleme yapman yanlış ama yazdığın kız harbiden malmış. en azından insan bir cevap yazar. burda sana laf söyleyenleri ciddiye alma bence, çoğu kişinin yapamayacağını yapmışsın. cesaretinden dolayı tebrik ediyorum seni.

Tesekkurler hocam Genelleme yapmak istemem tabiki ama durum boyle olunca diger kizlarda az cok boyledir diye tahmin ediyorum. Bu yaptigim davranis ilk degildi boyle yapip yine cevapsiz kaldigim cok kiz oldu

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    kardeşim benim demek istediğim kızlara böle yazıp kendini madara etmiceksin. tamam seviyo olabilirsin ama bunu böle yapmicaksın. kız milleti elde ettiğini anladı mı uzaklaşmaya başlar. bira serseri gibi ol, takma kızları farkı anlarsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

fail olan kızın daha yazdıklarını okumaması. ayrıca bir kızın yaptığı şeyler yüzünden tüm kızlara dediğiniz şeyler komik

tikleri görmüyon mu kanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

fail olan kızın daha yazdıklarını okumaması. ayrıca bir kızın yaptığı şeyler yüzünden tüm kızlara dediğiniz şeyler komik

aynen kanki ben fail oldum o konuda çaktırma :dd
  • O kadar şeyi banada yazsalar benimde bi yerim kalkar

• cınsıyetle alakalı bırsey degıl bu kısılıkle alakalı. sırf bunu yapan bır kız dıye butun kızları boyle suclayamazsın. erkeklerı suclamak da aynı sekılde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

aynen kanki ben fail oldum o konuda çaktırma :dd

Senin fail olman bile bir başka görünüyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.