Bildirim
Bütün Günüm Okulda Geçiyor, Beynim Pişiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk iki ders blok sabah 7:10 da başlayıp 11:50 de bitiyo -
yapacak birşey yok
herkes bu çileyi çekiyor -
bende aynı durumdayım dersaneye gidiyomusun
-
Bende lise dörtteyim.Dershanede eklenince sabah 8:00 da evden çıkıyorum.Akşam 8:30 gibi evde oluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çile mi ? Siz iş hayatınızda mumla arıyacaksınız bu sıkıcı dediğiniz günleri. Ben bunu söyleyen Allah bilir kaçıncı insanımogün gelince anlarsınız sizde rutin hayat nasıl birşey, kazandıgını harcayacak zamanının olmaması. -
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
Çile mi ? Siz iş hayatınızda mumla arıyacaksınız bu sıkıcı dediğiniz günleri. Ben bunu söyleyen Allah bilir kaçıncı insanımogün gelince anlarsınız sizde rutin hayat nasıl birşey, kazandıgını harcayacak zamanının olmaması.
valla bilader sen dogru diyon bende ticaret hayati yasiyodum son anda universite gitme sansim cikti .is hayatindan kurtuldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilişim okuyorum Bende bu sene 3 e geçtim de 10 saat var her gün ama Allah tan bu sene tek tesellim sadece 2 tane meslek dersi olması ama Lise 4 te kaç tane meslek dersi var
-
Sabah 6 akşam 7'de eve geliyom lise son Bugün evdeyim
Haline şükret
-
6 dersimiz var 2 tenefüs 3. tenefüs eve gidiyoruz 80 dakika ders. Neymiş öğlenciler 8 ders görecekmiş diye. Zaten eğitim perişan daha da perişan ettiler. -
İSyan etme liseli -
Bizde dershaneye gidiyoruz bilader. Senin hafta sonun var bizde o da yok -
Bende bilişim okudum olum, staj yok mu artık 3 gün staj 2 gün okul oluyor,bildiğim kadarı ile. -
quote:
Orijinalden alıntı: a4technic
Sabah 6 akşam 7'de eve geliyom lise sonBugün evdeyim
Haline şükret
Hangi okul ? -
haftada 50 derste ne gösteriyolar çok merak ediyorum. gerekli mi acaba gerçekten? neyse her türlü işiniz zor kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Al*Muallim
quote:
Haline şükret
Hangi okul ?
Konya andl. ama o saatlere dersanede dahil+spor salonuna gidiyorumSalona gittiğim saatler içinde degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kulübe hoşgeldin -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Al*Muallim
quote:
Haline şükret
Hangi okul ?
Konya andl. ama o saatlere dersanede dahil+spor salonuna gidiyorumSalona gittiğim saatler içinde degil
Vay be helal olsun.O kadar tank kasmışsın bu kadar az zamanda.
-
quote:
Çile mi ? Siz iş hayatınızda mumla arıyacaksınız bu sıkıcı dediğiniz günleri. Ben bunu söyleyen Allah bilir kaçıncı insanımogün gelince anlarsınız sizde rutin hayat nasıl birşey, kazandıgını harcayacak zamanının olmaması.
Rutin hayatı seçen sensin, bu senin hatan. Hayatına istediğin gibi yön verecek cesaretin yoksa rutin yaşamaya mahkum kalırsın, bu saçma eğitim sistemi de insanları rutin hayata bağlamak için elinden geleni yapıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji
quote:
Rutin hayatı seçen sensin, bu senin hatan. Hayatına istediğin gibi yön verecek cesaretin yoksa rutin yaşamaya mahkum kalırsın, bu saçma eğitim sistemi de insanları rutin hayata bağlamak için elinden geleni yapıyor.
Hayata yön vermek o kadar kolay bir iş değil. rutin hayattan sıyrılmakta her baba yigidin harcı değil. cogu insan özel sektörde calısıyor ve bu sektörün getirdiği cok calısmak az kazanmak diye bir şey var. Ki ülkemizde çoğu insan sırf imkanı olmadıgı için okudugu sevdiği mesleği yapamıyor. soruyorsun ablacım abicim mesleğin ne a okuduğu mesleği söylüyor sonra yaptıgım mesleklerden hangisini söyleyeyim diye bana soruyor.
bence bu ülkede birşeyleryanlış gitmiyor. Çok şey yanlış gidiyor.
Benzer içerikler
- 1 milyar dolar ne kadar yer kaplar
- 1312 ne demek
- lidokain sprey reçetesiz alınır mı
- astigmat gözlük kullanılmazsa ne olur
- sağ kulaktan pıt pıt ses gelmesi
- google çizim yap
- huawei boykot mu
- en ilginç rekorlar
- ince belli çay bardağı emojisi
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X