Şimdi Ara

Büte istekli olarak girme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi dersten DD aldım. Tekrar büte girmek istiyorum. Koşullu başarılı olarak geçtim ama?
    Not: celal Bayarda okuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankara Üniversitesi'ndeyim. Finalde BB alıp bütte AA düşürmeye çalışan manyaklar var. Büte girebilmenin bir şartı yok bildiğim kadarıyla. Şartlı geçmesine rağmen büte girmeyip dersi tekrar alanlar da var.
  • okulda okula değişir. Mesela İstanbul üniversitesinde CC ve üstü not alanlar büte giremez ve ileriki senelerde dersi yükseltmek için alamaz. Üstüne DC-DD olan dersinizi alttan alıp da F getirirseniz son notunuz geçeri olur. O sebeple kendi okulunuzun lisans yönetmeliğine bakın.
  • Evet değişiyor hep.Konya Selçuktada cc ve üstü büte giremiyor.ama ilerde yükseltmek için alabiliyor.
  • ITU'de yalnizca FF (VF de giremiyor) bute girebiliyor ve istediginiz dersi (AA haric) istediginiz zaman alip yukseltebiliyorsunuz. Burada bahsi gecen okullarin uygulamalari iyiymis, keske bizim de oyle olsa. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hmac

ITU'de yalnizca FF (VF de giremiyor) bute girebiliyor ve istediginiz dersi (AA haric) istediginiz zaman alip yukseltebiliyorsunuz. Burada bahsi gecen okullarin uygulamalari iyiymis, keske bizim de oyle olsa. :)

Bahsi geçen okul da iyi değil ki. Şimdi cc gelse notun 4 üzerinden 2. ne büte girebilirsin ne de sonraki senelerde alabilirsin. Ortalamanın canına okur o 2.
    mezun olunca da yüksek başvurusunda başka okulların mezunlarının ortalaması seninkinden iyi görünür. Son not geçerli olmak üzere öğrenciye dersi ya da sınavı tekrar etme şansı verilmeli bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.