|
Arkadaşlar ben 2022de ilk kez yksye girdim.4-5 yıldır forumda farklı nicklerle bazen aktif bazen pasif olarak hep bulundum,eskisi gibi pek bi kitle kalmadı ama bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. 2 yıl mezuna kaldım bu sene de hemşirelik 2.sınıfa geçtim ve YKSye tekrardan girmek istiyorum,bölümden asla memnun değilim üniversitem de berbat bir şehirde.Görece iyi bir okulda okudum liseden arkadaşlarımın çoğunluğu tıp fakültesinde ya da iyi yerlerde mühendislik okuyorlar. Bilinçsiz bir ailede olmamdan kaynaklı yks işini bir türlü halledemedim karşıma çıkan her zorlukta(pandemi,deprem,maddi dueumlar)bana destek olmak yerine köstek oldukları için hep başarısız oldum. Hedefim hem 2.sınıf derslerini götürüp hem yks çalışıp tıp kazanmak,üniversite ortamını bu sene görmüş oldum üninin dandik olması sebebiyle bölüm derslerine sınavdan 1-2 hafta önce çalışarak dersler geçiliyor yani bölüm dersleri çok fazla zamanımı almaz ama yoklama sıkıntısından dolayı derslere girmek zorunda kalacağım o zamanda amfi de en arkaya geçer kendi işime bakarım. Tam bir ucube gibi gözükeceğim hem bu sene sınava hazırlanırken hem de eğer istediğim gibi tıp fakültesi kazansam bile tıpa başladığımda sınıftakilerden 4 yaş büyük olacağım üniversite ortamında çok fazla gruplaşma var istediğim bölümü kazansam bile bu saatten sonra mutlu olabileceğimi düşünmüyorum.Treni kaçırdım sanırım |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı