Şimdi Ara

BUS DRİVER 2007 YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN BU OYUNU HER YERDE ARIYORDUM SONUNDA BULDUM İNDİRDİM YÜKLEDİM ANCAK YÜKLEDİKTEN SONRA OYUNU AÇACAĞIMDA KARŞIMA Bİ YAZI ÇIKIYOR BAŞINDA WE ARE SORRY YAZIYOR BENDE DEMOSU VAR OYUNU YÜKLEMEK İSTİYORUM UYARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
    ŞİDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• arkadaşım tam hatanın ya resmini çek yolla ya da tam olarak yaz. başında we are sorry demesiyle bişey anlayamayız.
  • We are sorry , but the operating system failed to provide the window to render the graphichs in.please consult the game manual for known work aroundsthat might improve the game's combatibility with your hardware. YAZIYOR. BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Ekran kartınla alakalı bir hata sanırsam ekran kartın nedir ?
  • NVİDİA GEFORCE FX 5200 128 MB EKRAN KARTI
  • Ekran kartı driverlarını yenile belki düzelir eğer düzelmezse oyun ekran kartını desteklemiyodur.
  • anladıgım kadarıyla sisteminin yetmediğini söylüyor. bu oyun içinde ne gibi sistem istiyosa artık çok saçma. sen yinede ekran kartı driverlarını bir güncelle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı driver larından kaynaklanıyo olabilir
  • oyunu açınca önce oyun açılmadan küçük bi menü çıkar orda : start! exit configure vardır ordan configure ye gir ordaki özellikleri kendi bilgisayarınınkine göre ayarla ;) o küçk menü çıkmıyosa oyunun simgesine sağ tuş yapıp hedef bula girip ordaki launcehrı aç senin pcnin özellikleri göre en iyi ayarı söliim :

visual quality ile detail settingsi low yap zaten acaip bişey fark etmiyo oyun normal hızında çalışır ozaman

resolutionu da 1024 x 768 x 32 bit 60Hz Refresh-rate yap büyk ekranda oynamak istiyosan full screen yap :D audio settingsi de enable sounds u işaretle close de çık ayarlardan start! de gir oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtix7 -- 15 Eylül 2007; 14:08:46 >
  • ARKADAŞ AYNEN DEDİĞİNİ YAPTIM AMA YİNE AYNI HATAYI VERİYORR
  • o zaman tek çare kaldı ekran kartını güncelle ya da bende ilk ekran kartımın cd si yüklü diildi format attıktan sonra yüklemeyi unutmuştum :D sonra yükledim açıldı bi kontrol et istersen C:\ de nvidia dosyası var mı ? yoksa yükle
  • BU GÜNCELLEŞTİRMEYİ NASIL YAPACAĞIM??
  • YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • ekran kartı bölümünde ararsan kolayca ulaşırsın.
  • nvidiasitesinden rahatça indirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.