Şimdi Ara

Burundaki Siyah Noktalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burnumda baya bir siyah nokta var bunları her gün her gün sıkmaktan bıktım ne yapmalıyım önerileriniz neler

• Sıkmaya devam ettikçe daha da kötü olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki çözüm yolu var mı
  • banyodayken burnuna iyi bi kese at miss
  • Var. Hiç dokunma kendi kendine geçmesini bekle, sabırlı ol. Sabah akşam suratını sabunlu suyla yıka, kükürtlü sabun öneririm. Sivilcelere de iyi gelir. Sakın sıkma oranı buranı. Elindeki tırnağındaki mikroplar bulaşır daha da kötü olur. Ben yaşadım bunları tecrübelerimden söylüyorum. İlaç falanda kullanma bi işe yaramıyor sadece sabunla sabah akşam

• günlük kolonya sürsem? sabunluyu yaparım ama kolonya da bi işe yarar gibime geliyor
  • Alkol var onlarda sürme. Dediğimi yap sabırlı ol geçer yavaş yavaş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafada Çıkan Kahverengi Leke
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluelytning50

günlük kolonya sürsem? sabunluyu yaparım ama kolonya da bi işe yarar gibime geliyor

Arkadaşım aktarcılarda doğal sabunlar var onlardan al her sabah ve akşam yüzünü iyice yıka temizle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolonya yakar sivilcen varsa daha kotu hale gelir bu sefer suratimda kizarikliklar var diye gelirsin buraya. Kukurtlu sabun kullan siyah noktalar kurur kendi kendine dokulecek konuma gelir zaten.

• Dostum günde 3 kere kükürtlü sabunla yıka ve banyodayken kese atarsan yukarıda ki kardeşimizin söylediği gibi geçer.
  • cilt çok yağlı ve gözeneklerin çok geniş olduğundan o siyah noktalar hep gelir ta ki ergenligin bitsin yağ dengen dengelensin o zaman azalır garnier 3 u 1 arada kullan hergün sürüyorsün iyi geliyor cildinide sıcak suyla yıka azcik da olsa kurutur

• Saolun o sabunla yüzümü yıkayacağım ama bir sorunum daha var o da sivilceler Sabah kalktım çok kötü bir sivilce burnumun yanında beyaz beyaz çok kötü ama dışarı çıkmayacağım bunun yüzünden sabunla yüzümü yıkasam sivilcelerden kesin olarak kurtulurmuyum
  • quote:

Saolun o sabunla yüzümü yıkayacağım ama bir sorunum daha var o da sivilceler Sabah kalktım çok kötü bir sivilce burnumun yanında beyaz beyaz çok kötü ama dışarı çıkmayacağım bunun yüzünden sabunla yüzümü yıkasam sivilcelerden kesin olarak kurtulurmuyum

Genel çözüm budur. Ama sen yine de bir cildiyeye gitmeni öneririm.

• eczanelerde burun bandı var bunlar için al kullan

kullandıktan sonrada kükürtlü sabunla yıka

bende de uyguladım bunları geçiçi çözüm sağlıyor

kalıcı çözüm için uzun bir tedavi gerekiyor sanırım peeling felan yapıp sonra sıkılaştırıcı tonikler var onlardan kullanmak lazım
  • Bir hafta fln geçsin eğer dediğiniz formül geçirmezse gideceğim çok kötü duruyor çünkü
  • geçiçi çözüm dediğiniz ne kadar sürede? yani kaç gün siyah noktalardan kurtulurum?
  • quote:

geçiçi çözüm dediğiniz ne kadar sürede? yani kaç gün siyah noktalardan kurtulurum?

süre açısından bişey diyemem çünkü çok farklı cilt tipleri var herkesin ki farklıdır

benim mesela çok yağlı ve çabuk siyah nokta oluşturan bi cildim var, ben burun bandını yapıyordum iki gün anca gidiyordu sonra yine çıkmaya başlıyordu
  • tm saol kardeş
  • Sabunla yıkamakla felan siyah noktalar geçmez.

Geçmesi için buharlı suda kafanı 10 dakika bekleteceksin,sonra tek tek yavaşça sıkacaksın,ardından burun bandıyla kılları ve yağı çekeceksin.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    denediniz mi işe yaradı mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.