Şimdi Ara

Burun spreyi kullanan var mı ? (Illiadin,Otrivine v.s.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
40.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 sene kadar illiadin ardından 3 senedir otrivine kullanıyorum. Burnumda ki kıkırdak nefes almamı engellediği için mecburen bu spreyler ile idare ediyorum. Ameliyat olmaya da zaman bulamıyorum kötü yanı.
    Bildiğiniz daha etkili spreyler var mı acaba ? Bunlar artık bağımlılık yarattı sanırım. Bir etki göstermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 1 Mart 2008; 1:08:41 >

• nasacort, nasonex gibi burun spreyleri var ama onlarda çok pahalı
    iliadin kadar ucuz değil 45 lira falan olması lazım
    hee bu arada bunları kullanmaddan önce bi doktora görünmeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Var mı arkadaşlar aranızda?
    2 sene kadar illiadin ardından 3 senedir otrivine kullanıyorum. Burnumda ki kıkırdak nefes almamı engellediği için mecburen bu spreyler ile idare ediyorum. Ameliyat olmaya da zaman bulamıyorum kötü yanı.
    Bildiğiniz daha etkili spreyler var mı acaba ? Bunlar artık bağımlılık yarattı sanırım. Bir etki göstermiyorlar.

aynısı bendede var burundaki bir kıkırdak yüzünden sol taraf kapalı ve geceleri nefes almakta zorluk ve ayrıca günlük hayatta da aynı şey otrivine kullanıyorum .. a.s---kti desem yeridir ..
    bırakmayıda düşünmüyorum onsuz bir hayat düşünemem .. sevgilim gibi hatta dahada öte

• quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

nasacort, nasonex gibi burun spreyleri var ama onlarda çok pahalı

Otrivine 10ml'si 3.75 ne yaptın kentaur sen.
    Fiyat 45 ise kaç ml'lik söylediklerin acaba ?
    Teşekkür ederim mesajın için ayrıca.

@serkan_takur geçmiş olsun. Benim burunun 2 tarafı da tıkalı. Ben hiçbirşekilde nefes alamıyorum bu spreylersiz. :) Bence otrivine oldukça güzel hele ki mentollüsü ama artık kar etmiyor burnuma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 1 Mart 2008; 1:16:17 >
  • neden sürekli kullanıyorsun??? bana soğuk algınlığında vermişti doktor... illiadini.. süper etkili.. ama uzun süre kullanmadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

neden sürekli kullanıyorsun??? bana soğuk algınlığında vermişti doktor... illiadini.. süper etkili.. ama uzun süre kullanmadım..

Kullanmadığım zamanlar nefes alamıyorum. :)
  • Bağımlılık yapan şeyler.. Bende kullandım otrivine bi süre sonra baktım bırakamıyorum zor kurtuldum. Hiç bulaşmamak daha iyi ağız var zaten nefes almak için burun olmasada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu nasıl bi tesadüftür

benimde burun kemiğim eğri ameliyat için 24 25 yaşını bekliyorum
    burnum %50 verimle çalışıyor biri kesin kapalı diyorum doktor inanmıyor

ve bomba geliyor....

şuan burnum servis dışı, ağzımdan nefes alıyorum . yurttayım fısfıısım bitti
    nöbetçi eczane aramak bu saatte istanbulda zor geldi

çile çekiyorum, zaten sinüzitte var beynim si... di resmen şuurumu kaybetmek üzereyim

2 tane vermidon içtim sersemlerim uyurum diye banamısın demedi,sonunda kalktım cafeye geldim bari dedim zaman geçirelim ve bu konu çıktı karşıma

spreyler olmasa herhalde nefes darlığından çlürdüm şimdiye
    yada uykusuzluktan geberir giderdim
    gece 3-4 kez kalkıp fısladığım günleri bilirim

biri bana fısfıs bulsun yoksa bu gece sabaha kadar uyku bana haram

• @DarkMourning evet 5 senedir hergün 4-5 kez kullanıyorum. Ancak mecburiyetten tabi ki. Ağızdan sürekli nefes almak çok zor. Yolculuk esnasında v.s. ağzı kuruyor adamın. Bakıyorsun sağa sola herkesin ağzı kapalı , senin ağzın 1karış açık. Çok sinir bozucu...

@yakup13 Geçmiş olsun arkadaşım sanada. Sinüzit belası bende de mevcut. Durumunu anlayabiliyorum rahatça. İst' anadolu yakasında ve Pendik'e yakınsan getirebilirim fısfıs. Fazla 2-3 kutu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

bu nasıl bi tesadüftür

ve bomba geliyor....

şuan burnum servis dışı, ağzımdan nefes alıyorum . yurttayım fısfıısım bitti
    nöbetçi eczane aramak bu saatte istanbulda zor geldi

spreyler olmasa herhalde nefes darlığından çlürdüm şimdiye
    yada uykusuzluktan geberir giderdim
    gece 3-4 kez kalkıp fısladığım günleri bilirim

biri bana fısfıs bulsun yoksa bu gece sabaha kadar uyku bana haram

tavsiyem eski biten otrivine fıssfısslarını a tma kıyıda köşede bir iki tane bulundur .. otrivine kalmadıgı zaman dibinden del ve çıkan 1-2 damlayı burnuna sık .. ben genelde bu durumlarla karşılasınca öyle yapıyorum ... emergency

• quote:

quote:

@serkan_takur geçmiş olsun. Benim burunun 2 tarafı da tıkalı. Ben hiçbirşekilde nefes alamıyorum bu spreylersiz. :) Bence otrivine oldukça güzel hele ki mentollüsü ama artık kar etmiyor burnuma...

aga şimdi baktım bende nasacort vardı 16,5 gr lık şişesi var.
    yalnız dediğim gibi çok pahalı ama ben buna bu kadar para bayılmadım elbet sigortadan almıştım
    Allah devletimize zeval vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 1 Mart 2008; 1:29:28 >

• Altunizade'deyim

yemin ediyorum artık cafeye gelmeden önce dengem bozulmuştu çıkıp eczane arıcaktım
    gittim kantinden sıcak su aldım ama dedim epey sıcak olsun

tuttum burnuma biraz rahatladım ama şu an yine kapandı
    yalama yaptı resmen , bugün bütün parayıda selpağa yatırdım

ÇEKEN BİLİR
  • quote:

quote:

quote:

aga şimdi baktım bende nasacort vardı 16,5 mg lık şişesi var.
    yalnız dediğim gibi çok pahalı ama ben buna bu kadar para bayılmadım elbet sigortadan almıştım
    Allah devletimize zeval vermesin

16mg a 45 ytl. Bir sağlık güvencem de yok şuan. Bir fısfısa okadar para vermek zor be hocam

• quote:

quote:

neden sürekli kullanıyorsun??? bana soğuk algınlığında vermişti doktor... illiadini.. süper etkili.. ama uzun süre kullanmadım..

• quote:

Orjinalden alıntı: yakup13

Altunizade'deyim

yemin ediyorum artık cafeye gelmeden önce dengem bozulmuştu çıkıp eczane arıcaktım
    gittim kantinden sıcak su aldım ama dedim epey sıcak olsun

tuttum burnuma biraz rahatladım ama şu an yine kapandı
    yalama yaptı resmen , bugün bütün parayıda selpağa yatırdım

ÇEKEN BİLİR

tuzu bir bardakta karıştırıp burnuna çek .. acil durumlarda işe yarıyor tuzlu su
  • quote:

quote:

quote:

Yani burnumdan nefes alamıyorum :) Yanlış anlaşılmasın.
  • FIsSCLUB kuralım

yada fısfısbağımlıları
  • ewt aga sen yine iliadin kullanmaya dewam et buarada demin yanlış yazmışım şişesi 16,5 gr olcaktı.

serkan takur arkadaşımızda demiş zaten tuzlu su da işe yarıyor şişe boşaldığı zaman içine tuzlu su koy fıslatırsın
    fıss fıss
  • şaka maka durumumuz içler acısı yaww ... deli oluyorum şu burun tıkanınca ........
  • Şuan Illiadin kullanıyorum ben de hatta tesadüf bi 10dk önce sıktıydım şimdi konuyu gördüm :)

Bi kutu da NasacortAQ var yedekte,bikere sıkmıştım onu da , pek bi farkı yok Illiadin'den....

Burnumda et yok bişey yok ama niyeyse kronik tıkanıklık var,herzaman olmasa da çoğu gün buşekilde malesef :S
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.