Şimdi Ara

Burun estetik fiyatları ve doktor önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
13
Favori
66.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-77293B3E8

2500 e her şey dahil özelde yaptırdım, bir buruna en az 10 bin vermek nedir?
    Hangi hastanede hangi doktora yaptınız hocam. Ben eski tarz kırmalı dökmeli ameliyat istemiyorum açıkçası
  • Listeyi güncelledim arkadaşlar, hepsi birbirinden pahalı
  • fiyatlar çok fazla ben de düşünüyorum da 3-4 bin liraya yapan yok mu bu işi
  • Tamponsuz mu yapıyor bunlar?
  • Valla hocam mustafa ali yanığın yaptığı burunlar yapmacık geliyor bana biraz. İyi araştırmanızı tavsiye ederim. Ben ankarada olmuştum o yüzden tavsiye veremeyeceğim ama şehir dışından da gelenler oluyor aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Çoğu yerde silikon splint koyuyorlar hocam, çıkarırken birkaç saniye acıyor sadece. Çok da kasmaya gerek yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Valla hocam mustafa ali yanığın yaptığı burunlar yapmacık geliyor bana biraz. İyi araştırmanızı tavsiye ederim. Ben ankarada olmuştum o yüzden tavsiye veremeyeceğim ama şehir dışından da gelenler oluyor aslında.
    Bu ocakta olmam lazım çünkü bir ay boşluğum var. O boşluk bitince bir daha olamam. Bir hafta okula gitmesem okulum uzar o derece iğrenç okuduğum bölüm

• sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Benim doktorumda birkaç ay sıra oluyor o size hiç uymaz o zaman. Ama mustafa ali yanıpın instagram sayfasına yeniden baktım. Özellikle karşıdan hiç iyi değil bence yaptığı burunlar. Barış Çakır ve A göksel en iyilerden ama o kadar da para verilmez bence. İyi araştırın bence aceleye gelmesin. Belki yazın da olabilirsiniz müsait vaktiniz varsa.

• Kız arkadaşımi bursada devlet hastanesinde yaptirdik estetik yaptiran arkadaslar vardı. Hepsi memnundu 1030tl gibi bir ücrete yaptırdık. çok memnun şuanda hem kemigini aldırdı. hemde estetik oldu. Doktor adı Emre Razi Kasil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 24 Aralık 2019; 15:51:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benim doktorumda birkaç ay sıra oluyor o size hiç uymaz o zaman. Ama mustafa ali yanıpın instagram sayfasına yeniden baktım. Özellikle karşıdan hiç iyi değil bence yaptığı burunlar. Barış Çakır ve A göksel en iyilerden ama o kadar da para verilmez bence. İyi araştırın bence aceleye gelmesin. Belki yazın da olabilirsiniz müsait vaktiniz varsa.
    Mustafa Ali nin resimleri bana güzel geliyor yani sizce normali nasıl olmalı ki? Bana kalsa yukarıda da kendi burnumun fotoğrafını attım, sadece burun köprüsünü alsa bile bana uyar, ama kötü gözüküyor diyorsunuz, nedenini söylerseniz anlamam açısından iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasomelih

Kız arkadaşımi bursada devlet hastanesinde yaptirdik estetik yaptiran arkadaslar vardı. Hepsi memnundu 1030tl gibi bir ücrete yaptırdık. çok memnun şuanda hem kemigini aldırdı. hemde estetik oldu. Doktor adı Emre Razi Kasil
    Normalde bende devlette olacağım ama 1 buçuk senedir sıra bekliyorum, güya arayacaklar. 3 kere yanlarına gidip hatırlattım ama hala aynı
    Hocam şöyle, ameliyat olmadan önce dediğiniz gibi sadece kemer gitsin modundaydım ben de. Ama inanın ameliyattan sonra öyle olmuyor. En küçük pürüzde bile niye mükemmel değil diye insan canını sıkıyor. Ya Ali Yanıkta dikkatimi çeken genelde erkek burunları da hafif feminen gibi. Erkek burnunda tamamen düz burun sırtı en ideali. Onda hafif bir kavis var gibi genelde. Bir de karşıdan bakıldığında iyi durmuyor, nedenini tam tarif edemiyorum.

• quote:

Hocam şöyle, ameliyat olmadan önce dediğiniz gibi sadece kemer gitsin modundaydım ben de. Ama inanın ameliyattan sonra öyle olmuyor. En küçük pürüzde bile niye mükemmel değil diye insan canını sıkıyor. Ya Ali Yanıkta dikkatimi çeken genelde erkek burunları da hafif feminen gibi. Erkek burnunda tamamen düz burun sırtı en ideali. Onda hafif bir kavis var gibi genelde. Bir de karşıdan bakıldığında iyi durmuyor, nedenini tam tarif edemiyorum.
    Bir kaç arkadaşa attım o doktorun hesabını, bakacaklar erkek fotoğraflarına nasıl olduklarını bana söyleyecekler. Büyük konuşmayı sevmem, eğer bende ameliyat olursam sanırım bende bi mükemmellik ararım. Ama şuan ki bakış açımla olaya bakarsam ciddi anlamda o kemerden kurtulsam bile büyük gelişme olur. Önden bakınca cidden giderim var. Ama yandan bakınca su maymununa benziyorum. Komple tipsiz olsam hiç yaptırmam, ama dediğim gibi.

Burnumun delikleri de simetrik değil, önden bakıldığında da çok hafif yana yatık. Yani bunlar hep bahanem bu ameliyatı olmak için.

Amaaa en önemlisi, benim burnumun %90 ı kapalı, ağzımdan nefes alırım çoğu zamanlar. En büyük değişim burada olacak.

• quote:

Bu arada doktor bana photoshop ile çncesi sonrası tahmini fotoğraf gösterdi benim burnumun, O resimde, instagram hesabında ki gibi barbie burnu değil, yani önü çok kalkık içe göçük falan değil
    Nefes almak en önemlisi hocam. Bende de öyleydi. Şuan gayet iyi nefes almam da.
    Ameliyattan hemen önce çektiğim fotoğraf ve diğerini de az önce çektim.
    Burun estetik fiyatları ve doktor önerisi

Hocam gösterilen değil de daha çok yaptıklarını referans almanız daha doğru olacaktır. Benim araştırmalarım o şekildeydi hep. İmlanınız varsa hastalarıyla faşan da görüşürün. Yaptığı burunları beraber inceleyin vs.

• quote:

Nefes almak en önemlisi hocam. Bende de öyleydi. Şuan gayet iyi nefes almam da.
    Ameliyattan hemen önce çektiğim fotoğraf ve diğerini de az önce çektim.
    Maşallah diyeyim bence çok doğal ve tam cuk diye oturmuş, bana gösterdiği fotoğraf gibi. Şimdi adamın instagramında ki fotoğraflar daha fazla içe göçük ya, o şekilde yapması için daha çok uğraşması lazım. Yani daha çok uğraşıp neden daha yapmacık bir burun yapsın ki? Ben doktora söylerim, çok içe göçük barbie burun olmasın falan derim, dinler herhalde. Benim korkum şu, doktor bana 1000 de bir dedi ama, bazıları ameliyattan bir süre sonra burun çökmesi gibi bir şey söylüyorlar ya, o. Tam ayrıntısını bilmiyorum ama bundan tırsıyorum. Yeniden ameliyat olmak çok daha pahalı. Doktor bana güven verdi tabi de işte

Çok teşekkür ederim hocam, darısı size inşallah. Hocam şöyle ki kemerin fazla alınmasında daha çok emek harcama gibi bir durum yok aslında. Esas emek burun ucu kıkırdak kısım şekillendirilirken veriliyor. Doğal görünümü korumaya çalışmak da feminen burun yapmaktan daha zor inanın. Ben çok araştırdım, bir sürü cerrahın sayfasını inceledim, bir sürü video izledim vs. Kendim de o branşa yönelmek istediğimden hala da inceliyorum instagramda. Epeyce bilgi ve estetik algı oluştu o konuda. Yani durum şu ki olay genel manada doktorun estetik algısında bitiyor. Bana çok güzel gelen burun bir başkasına çok yapay gelebilir, veya ben doğal derim bir başkası olmamış der. Bu konuda yapmanız gereken kendinize en uygun gördüğünüz doktoru bulmak. Yaptığı burunlar o açıdan çok çok önemli. İyice araştırın, içinize iyice sinsin. Bir ömür boyu kullanacağınız burnu aceleye getirmeyin bence. Ali yanığın özellikle burun ucu kısmına da dikkatli bakmanızı öneriyorum. Başka doktorlarla da karşılaştırın, iyice inceleyin. Bilmiyorum valla belki size güzel gelebilir ama ben tarzını beğenmiyorum. Bir de anlamadığım şu var; instagramda 72k takipçisi var, ama fiyatı uygun ve sanırım çok uzun bir bekleme süresi de yok. Benim yaptırdığım doktor yaklaşık 1.5 sene önce 7 bindi ve 2 aya yakın sıra beklemiştim. Geçen instagram yorumlarında hazirana kadar sıra beklemekten yakınanları gördüm. Ve adamın 5k takipçisi var. Ali yanık muhtemelen takipçi satın almış bence, bu bile güvenilirlik konusunda kafamı kurcalıyor.

• Ankara'da doktor önerecek var mı ? Mesut Kaya 12 bin yapmış fiyatı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olm bu fiyatlar ne la böyle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.