Şimdi Ara

burun eğriliği (Deviasyon) ameliyatı olanlar bi bakabilirmi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.ptesi ameliyat oldum salı günü tamponlar çıkarıldı fakat ben hala hiç nefes alamıyorum..olan arkadaşlar deneyimlerini yazarsa sevinirim teşekkürler.

• internetten araştırmıştım bende de kemik eğriliği var burnumda 1-2 haftaya anca düzelirmiş o. acıdı mı bu arada
  • valla hocam ameliyatı genel anestezi olduum için bişi hissetmedim.arkadaşlar anestezi yüzünden boğazında ağrı olduğunu söylüyolar o bende pek yoktu.ama ilk gece tamponlarla yattığın için çok acıdığını söyleyebilirim.
  • geçmiş olsun
  • saolasın yakup kardeşim.
  • Benimde olmam gerekiyor bu ameliyatı fakat hem maddi hem manevi açıdan hazır değilim burun kemiği ve kıkırdağı yamuk burundan zar zor nefes alıyorum feci baş ağrılarına neden oluyor fakat ben estetik cerrahi uzmanına yaptıracağım burnumdan çok memnunum aslında yamuk duruyor ama bana pek birşey kaybettirmiyor fakat korkum kbb uzmanlarının normal olan şeklini daha kötü yapması!sürüncemedeyim...
  • septum adı arkadas oldu amelıyattan ayakta cıktı sonra acıdı tabı narkozla bayıldı 1 gun kaldı ertesi gün cıktı ama tampon alırken cok acıyomus amelıyattan betermiş.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an iyileştim beyler.1 hafta geçti ameliyat üzerinden.%100 bi açılma yok ama yeterli derecede açıldı.ztn tam kendine gelmesi 1 ay mış öyle dedi doktor.

sorularınızı cevaplayabilirim.
  • ben 9 ay önce ameliyat oldum burnum halen tıkalı burnumda kuruluk var baş agrısı yapıyor burnumun tıkanıklıgınıda burnu un kuruluguna veriyorum akıntı o0lmuyor hiç
  • 3-4 yıl önce akrabam olmuştu.sorun yoktu.ama şimdi başladı sorunları.
  • bende 3 gün önce oldum tamponlarım ertesi gün alınmıştı su anda ara ara acılıyo tek delikten alıyorum biraz sonra kapanıyo,benmd bogazımda herhangi bi agrı olmamıstı ama üst dudagımın içi kan topladı naptılrsa artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.