Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
479.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyattan korkmuyorum ama ailem olmamı istemiyor yaklaşık 6 yıl önce maçta burnum kırıldı sonrasında da kemik eğrileşti şimdi 21 yaşımdayım insan içine çıkarken tedirginlik güvensizlik yaşıyorum haliyle de asosyal oldum. Ailem halimden hiç anlamıyor bi de sanki kendi isteğimle kırmışım gibi davranıyor bu sorun yüzünden ailemle aramı bile koparacam neredeyse. Param da yok devlette bile olsam 2500 tl fiyat biçiyorlar ne yapacam bu işin içinden nasıl çıkacam bilmiyorum benim durumumda olan herkese allah yardım etsin benim sabrım kalmadı bir çözüm arıyorum o da yok.

Orijinalden alıntı: irriducibili

quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

quote:

quote:

quote:

Beyler isst ici uygun bi doktor onerisinde bulunun bana hem estetik hem de icten düzelme olacak,iyi doktorlar isi ticarete dökmus piyasada ismi zikredilen iyi doktorlar 7-8 binden basliyor yuh yani 2 saatlik ameliyata kaldi ki bu adamlarin reklami yapila yapila adamlar en az 3 ay sonraya gün,veriyor düşünün ne kadar kazandiklarini benim verebilecegim 3-4 max o da

Hocam bende sizle ayni durumdayim şuanda doktor arıyorum ve şimdilik kafama yatan Tamer köse yakında gidip ona muayene olmayı düşünüyorum

geri dönüş bekliyorum detaylı bi konuş herşeyi sor resimler göstermesini iste eski hastalarından eğer yoksa muhakkak gör kontrole geldikleri illaki olur,fiyatını hangi hastanede ameliyat yaptığını falan bekliyorum

Hocam benimde finaller yaklaşıyor bu ara gidemeyebilirim ama internette araştırdığım kadarıyla incirli ethica hastanesinde ameliyat ediyor , 2500 TL ye yapıyor yarısı peşin yarısı taksit oluyormuş galiba , eski ameliyat fotoları için Tamer kose yaz google a kadinlar klubu diye bi forumda ameliyat olan kadınlar kendi fotolarini paylaşmış görürsün , ama bu adam hakkında gordugum tek olumsuz nokta nasıl bir burun yapacağının çizimini yapıp sana gostermiyomus o sorun olabilir belki ama su 19 mayis tatilinden yararlanıp hastaneye gidersem daha fazla bilgilendirebilirim sizi

ethicayı biliyorum bana 15 dakika mesafe de,tasarım olayına pek takılmamak lazım bazı doktorlar teknoloji ile çok iç içe yapıyor bu işi programlar ile tasarım yapan da var yapmayanda zaten tasarım ile gerçeği arasından çok fark oluyor yeter ki tecrübesi olsun ve çok ameliyatı olsun ne kadar çok ameliyat o kadar iyi el işçiliği,adam sana tasarım yapar bilgisayar da sonra ameliyattan sonra bi bakarsın alakası yok

evet kadınlar kulübünü biliyorum ama üye olmadan resim görülmüyor varsa hasta resimleri üye olurum

Hocam bugün gittim görüştüm doktorla , benim kafama yattı gibi bi sıkıntı olmazsa haziran sonu ameliyat olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsieur Vincent -- 20 Mayıs 2015; 21:45:34 >

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler isst ici uygun bi doktor onerisinde bulunun bana hem estetik hem de icten düzelme olacak,iyi doktorlar isi ticarete dökmus piyasada ismi zikredilen iyi doktorlar 7-8 binden basliyor yuh yani 2 saatlik ameliyata kaldi ki bu adamlarin reklami yapila yapila adamlar en az 3 ay sonraya gün,veriyor düşünün ne kadar kazandiklarini benim verebilecegim 3-4 max o da

Hocam bende sizle ayni durumdayim şuanda doktor arıyorum ve şimdilik kafama yatan Tamer köse yakında gidip ona muayene olmayı düşünüyorum

geri dönüş bekliyorum detaylı bi konuş herşeyi sor resimler göstermesini iste eski hastalarından eğer yoksa muhakkak gör kontrole geldikleri illaki olur,fiyatını hangi hastanede ameliyat yaptığını falan bekliyorum

Hocam benimde finaller yaklaşıyor bu ara gidemeyebilirim ama internette araştırdığım kadarıyla incirli ethica hastanesinde ameliyat ediyor , 2500 TL ye yapıyor yarısı peşin yarısı taksit oluyormuş galiba , eski ameliyat fotoları için Tamer kose yaz google a kadinlar klubu diye bi forumda ameliyat olan kadınlar kendi fotolarini paylaşmış görürsün , ama bu adam hakkında gordugum tek olumsuz nokta nasıl bir burun yapacağının çizimini yapıp sana gostermiyomus o sorun olabilir belki ama su 19 mayis tatilinden yararlanıp hastaneye gidersem daha fazla bilgilendirebilirim sizi

ethicayı biliyorum bana 15 dakika mesafe de,tasarım olayına pek takılmamak lazım bazı doktorlar teknoloji ile çok iç içe yapıyor bu işi programlar ile tasarım yapan da var yapmayanda zaten tasarım ile gerçeği arasından çok fark oluyor yeter ki tecrübesi olsun ve çok ameliyatı olsun ne kadar çok ameliyat o kadar iyi el işçiliği,adam sana tasarım yapar bilgisayar da sonra ameliyattan sonra bi bakarsın alakası yok

evet kadınlar kulübünü biliyorum ama üye olmadan resim görülmüyor varsa hasta resimleri üye olurum

Hocam bugün gittim görüştüm doktorla , benim kafama yattı gibi bi sıkıntı olmazsa haziran sonu ameliyat olurum

Dostum pmden devam edelim artık, bu aralar yogunum sana mesaj atarim kafamdaki soruları malum final haftası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burnumdaki hortumlar alındı ama nefes alma problemim hala düzelmedi. Burnumun içine parmağımı soktuğumda solda girinti-çıkıntı var sağda çok yok ama oda daralmış diğeri gibi. Burun deliklerimin ve nefes alamamamın nedeni şişlikler mi ? Hortumlar çıkınca tıkanmaların oluşması normal mi ? Deniz suyu spreyi açılması konusunda işe yarar mı ? Moralim bozuk o yüzden rahatsız ettim cevap verirseniz mutlu olurum , teşekkürler.

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Ameliyatı yeni olmuşsunuz anladığım kadarıyla ;

1 Aya nefes almanız düzelecek.

• BEN İSTANBULDA BİR DOKTORA AMELİYAT OLDUM , SAĞLIĞIMI KAYBETTIM , ( 2 KEZ AMELİYAT ETTİ AYNI DOKTOR) YANI BU KONUDA TECRÜBEM VAR , SİZE SÖYLEYECEĞİM , ASLA VE ASLA İNTERNETTEN BULDUĞUNUZ DOKTORA GÜVENMEYIN , O DOKTORUN GERÇEK HASTALARINI BULUP KONUSUN , VE ŞUNU UNUTMAYIN BİR DOKTORDAN HERKES MEMNUNSA VE ASLA ŞİKAYET EDEN KİMSEYI BULAMIYORSANIZ , O DOKTORDAN KAÇIN.

Orijinalden alıntı: büyükhilmi

BEN İSTANBULDA BİR DOKTORA AMELİYAT OLDUM , SAĞLIĞIMI KAYBETTIM , ( 2 KEZ AMELİYAT ETTİ AYNI DOKTOR) YANI BU KONUDA TECRÜBEM VAR , SİZE SÖYLEYECEĞİM , ASLA VE ASLA İNTERNETTEN BULDUĞUNUZ DOKTORA GÜVENMEYIN , O DOKTORUN GERÇEK HASTALARINI BULUP KONUSUN , VE ŞUNU UNUTMAYIN BİR DOKTORDAN HERKES MEMNUNSA VE ASLA ŞİKAYET EDEN KİMSEYI BULAMIYORSANIZ , O DOKTORDAN KAÇIN.

Sizin doktorunuzun adi neydi ?

• Hocam beni de dahil edin pm e lütfen :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    I know ... I know ...
    I know, the past will catch you up as you run faster
    I know, the last in line is always called a bastard
    I know, the past will catch you up as you run faster
  • Arkadaşlar ben de kemerli buruna sahibim ve buna aşırı derecede taktım. Geçen yaz burun eti vardi onu aldirdim simdi bu kemerli buruna taktım. Ameliyatı olanlar oncesi ve sonrasi fotoğraflarını atabilirler mi?

• Arkadaşlar merhaba ameliyat olalı 2 hafta oluyor burnumun dışardan sorunu yoktu içerden problemliydi etler ve kemikler aldındı bide doktorum törpü yaptı . Ama çok mutsuzum çünkü hala nefes alamıyorum sol tarafım ameliyat öncesi tıkalıydı hala tıkalı . Telefonun flashı ile bakınca solda hala kırmızı olarak kıkırdağımı görüyorum ve çok acıyor . bu süreç normal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgeyldrm

Arkadaşlar merhaba ameliyat olalı 2 hafta oluyor burnumun dışardan sorunu yoktu içerden problemliydi etler ve kemikler aldındı bide doktorum törpü yaptı . Ama çok mutsuzum çünkü hala nefes alamıyorum sol tarafım ameliyat öncesi tıkalıydı hala tıkalı . Telefonun flashı ile bakınca solda hala kırmızı olarak kıkırdağımı görüyorum ve çok acıyor . bu süreç normal mi

nefes alamama olayı benim bildiğim tampon çıkarılana kadar sürüyor. 2 hafta uzun bir süre doktorunla konuş istersen.

Bana biriniz yardımcı olsun

Benim burnum kemerli yani ortasında kemik var burnun.Yandan çirkin görünüyor.Bu zamana kadar sorun etmemiştim ama bu aralar estetik filan düşünüyorum.

Bu iş kaç liraya yapılıyor hem özelde hem devlet hastanesi fiyatını yazarsanız iyi olur.

Ameliyattan sonra burun istediğim gibi olmazsa ne olacak peki?

KAç günde toparlarım ameliyattan sonra?

Ayrıca sağ burun içinde orayı tıkayan bir şey var sanki burnun içine leblebi girmiş gibi bir katılık var orada?Ne olabilir sizce?

İstersen 15-20 bine ameliyat olarak ameliyattan sonra şişlik bile olmadan burnunda çok belli olmayan bir bantlada cıkabilirsin hastaneden yada yüzün sargıyla kapalı gözlerin şişmiş burnun mosmor haldede tabiki buda doktorların ameliyat şekline bağlı ve bunun arasında 12 bin civarıda fark oynuyor Burun istediğin gibi olmadı diyelim(!) zaten doktor senin burnunu bilgisayarda tasarlıyor beğenecek olan sensin istediğin doktora ameliyat olabilirsin yada doktor yapamadı tasarladığı burnu deviasyon ameliyatı olursun yani ikinci bir burun ameliyatı bunu olmak istemiyorsan iyi bir doktora git işini riske atma gerekirse daha fazla para öde.

Dediğim gibi en kötü 2-3 haftada düzelir hayatına kaldığı yerden devam edebilirsin yada üsttede belirttim hiçbir şey olmamış gibide devam edebilirsin.

Fiyat olarak ise ortalama 3-4 bin civarı doktorlar var forumda memnun olanlarda şikayet edenlerde var tercih sizin. Son sorunuza cevap veremeyeceğim onu doktor görmeli

Orijinalden alıntı: 11Omeer

Öncelikle doktorlar tasarım yaparlar beğenip beğenmemek size kalmıştır her doktorun sanat ve estetik anlayışı farklıdır devlet hastaneleri genelde daha ucuz olur ama yerine göre değişebilir.

İstersen 15-20 bine ameliyat olarak ameliyattan sonra şişlik bile olmadan burnunda çok belli olmayan bir bantlada cıkabilirsin hastaneden yada yüzün sargıyla kapalı gözlerin şişmiş burnun mosmor haldede tabiki buda doktorların ameliyat şekline bağlı ve bunun arasında 12 bin civarıda fark oynuyor Burun istediğin gibi olmadı diyelim(!) zaten doktor senin burnunu bilgisayarda tasarlıyor beğenecek olan sensin istediğin doktora ameliyat olabilirsin yada doktor yapamadı tasarladığı burnu deviasyon ameliyatı olursun yani ikinci bir burun ameliyatı bunu olmak istemiyorsan iyi bir doktora git işini riske atma gerekirse daha fazla para öde.

Dediğim gibi en kötü 2-3 haftada düzelir hayatına kaldığı yerden devam edebilirsin yada üsttede belirttim hiçbir şey olmamış gibide devam edebilirsin.

Fiyat olarak ise ortalama 3-4 bin civarı doktorlar var forumda memnun olanlarda şikayet edenlerde var tercih sizin. Son sorunuza cevap veremeyeceğim onu doktor görmeli

Sormayı unuttuğum bir şey daha var.Peki burnumda ameliyat izi yani dikiş yara izi filan kalacakmı?Sonuçta insanların ilk baktığı yer yüzümüz.
    Ondan sonra bir daha milletin içine çıkamam o yara ile.
  • Hayır kalmayacak eğer kapalı ameliyat olursanız burnunuz kesilmeyecek bile küçük aletlerle içten düzeltilecek eğer açık ameliyat olursanız biraz bahsedeyim bundan burun deliklerinizin arasından kesilir burnunuz ve kaşınıza kadar metal ile gerilir işlem tamamlandıktan sonra kapatılarak Dikiş atılır kullanılan kremler veya operasyon sırasında Dikiş izi oluşmaz tahminimce siz burnun direk üstünden kesilecek sanıyorsunuz bu dediğiniz mümkün değil

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.