Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
479.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sümmani.

E hocam desene aynı günlerde hastanede olacağız? Ben de bu cuma oluyorum ameliyat Tamer Bey'e. Saat 16.00 da benimki ve heyecan var nedense

bendede çok fena korku ve heyecan var iğne görmeye dayanamayan bir adamım ben bakalım umarım kolayca atlatırız. ameliyattan sonra nasıl geçtiğini falan yazarsanız çok makbule geçer. belki korkumu yenerim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 10 Haziran 2015; 2:32:42 >
    İnşallah mutlu oluruz da şeklinden şemalinden. Ağrısı sızısı önemli değil valla. :))) Tamam hocam beklemede kalın fakat sizde benden sonraki gün gireceksiniz ameliyata ondan geç kalirim. Ben paylaşım yapana kadar siz çıkmış olursunuz:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tamer bey hakkindaki tek olumsuz dusuncem kendisi galiba pek reklam yapmayi sevmiyor o da biraz yasindan dolayi sanirim hastalari da sosyal medyada fazla bisey yazip cizmediklerinden resim de goremiyoruz,sonucta bazi doktorlarin neredeyse butun hastalarinin resimleri var haliyle referans alip gidiyosun

İnsallah güzel gecer,benim tek korkum anestezi vucudum cok hassas ve panik birisiyim o an heyecan yapip gidebilirim o derecede yani

Bu arada neden kapalı yapiyor kapalida sekil vermek daha zor degil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 11 Haziran 2015; 9:06:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun inşallah güzel ve başarılı olur kapalı burun ameliyatını izledim lakin izlemenizi tavsiye etmem hiçbir ameliyatı çünkü korku yapıyor ameliyattan sonra izlersiniz hiçbir sıkıntısı yok kapalının hatta daha çabuk iyileşir

Tamer köse anladığım kadarıyla yaşlı ücreti ne kadar?

Orijinalden alıntı: 11Omeer

Geçmiş olsun inşallah güzel ve başarılı olur kapalı burun ameliyatını izledim lakin izlemenizi tavsiye etmem hiçbir ameliyatı çünkü korku yapıyor ameliyattan sonra izlersiniz hiçbir sıkıntısı yok kapalının hatta daha çabuk iyileşir

Tamer köse anladığım kadarıyla yaşlı ücreti ne kadar?

Tamer bey evet biraz yaşı var yuz yuze gorusmedim ama google dan baakabilirsiniz

Fiyat olarak da 2500-3000 arasi diye duydum

Bu fiyata belki daha altina yapan nice doktor var ama gidip bulmak mesele o kadar meşakkatli bir sürec ki olsa param giderim emre ilhana hiç üğrasmam ya da muhammet dilbete alirim ameliyat tarihimi birakirim doktora ama para sorun oldugu ici arastirip duruyotuz verdigim iki ismin de yuzlerce hasta resmi var adamlar artik seriye baglamis bi bakiyo sana tak bu olur diyip yapiyor he bu doktorlar kadar adi duyulmamis ama onlar gibi yapani yok mudur vardir iste sorun burada

Biz de boyle sagdan soldan duyup olacagiz iste huseyin altun var o da uygundu sonra kadikoy medipol deki doktor da uyguna yapiyor,bogazici tip merkezin de de fiyatlar bu civar da ama insan pisman olmak istemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 11 Haziran 2015; 10:35:15 >

İsim olarak forumda bir arkadaş kemal ekberoğlu diyordu kendisi ona ameliyat olmuş eski yorumları okursan onunla iletişime geçebilirsin oda iyi olabilir

Orijinalden alıntı: irriducibili

Arkadaslar beni de bilgilendirin tamer köseye yönelicem bende param ancak ona yetiyor insallah isin ehli birisidir estetik kolay iş değil doğal ve yüze yakışanı yapmak kolay olmuyor

Tamer bey hakkindaki tek olumsuz dusuncem kendisi galiba pek reklam yapmayi sevmiyor o da biraz yasindan dolayi sanirim hastalari da sosyal medyada fazla bisey yazip cizmediklerinden resim de goremiyoruz,sonucta bazi doktorlarin neredeyse butun hastalarinin resimleri var haliyle referans alip gidiyosun

İnsallah güzel gecer,benim tek korkum anestezi vucudum cok hassas ve panik birisiyim o an heyecan yapip gidebilirim o derecede yani

Bu arada neden kapalı yapiyor kapalida sekil vermek daha zor degil mi

hocam adama bir muayeneye gidin isterseniz. muayenede bana daha önce yaptığı ameliyatları gösterdi ve gayet ilgiyle tüm sorularıma cevap verdi. kafanız rahat olsun. muayene parası vezneden 7 lira aldılar benden hiç bir şey değil yani. ben gittim 2 gün sonra da ameliyatım var.

aynı korkuyu paylaşıyoruz bende daha önce hiç narkoz yemedim ve bayılmadım. ağrı-sızı-şişlikten değilde bayıltılmaktan korkuyorum. şimdi ameliyatta çişimiz falan gelirse ne olacak. hadi uyanıkken tutabiliyoruz ama ameliyatta baygınken ne olacak bilmiyorum. kafama deli sorular. ameliyattan sonra bir sıkıntı olmazsa detaylı bir şekilde ss lerle birlikte konu açmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 11 Haziran 2015; 17:12:34 >

Doktorun anlatması gerekirdi ameliyattan 6 saat önce yemek yemeyi ve suyu kesmesini anlatmadı galiba bunları bir sor istersen

• Ameliyattan once ac gidiyosun dostum sabah olacaksan aksam 10-11 den sonra bisey yemek icmek yok ac gidince narkozun etkisi fazla hissedilmiyor rahat uyaniyosun bazilari uyaninca vok kusuyor narkozdan baş donmesi falan kolay degil tabi sonucta bayiliyosun bunlari dusununce ben iyice panikliyorum tabi

Bayilmaktan cok korkuyorum bende ama goze alacagiz herseyi orada gerekirse onden bi sakinlestirici verirler halbu ki en kolay kismi burasi asil olay ameliyattan sonraki 15 gunluk surec tikali bi burun ile uyumak,yemek yemek iskence ama deger insallah mutlu olmak icin yatiyoruz bicak altina neticede

• Dün çapada ameliyat oldum, bu sabah taburcu oldum evdeyim su an. Narkozdan korkulacak bir şey yok, almanla bayilman (veya uyuman, tam ayırt edemedim ben) 3 saniye sürüyor zaten. Su an gözlük takabilseydim pc başında ağrı sizi umursamazdim muhtemelen :D

Yapıyorlar hocam ve bildigim kadarıyla avrupa yakasında okmeydanı hast. ve bağcılar eğitim araştırmada yapılıyor. Yani en son 5 ay evvel öyle bilgi almıştım bir devlet doktorundan.

Bu arada yarın ameliyat günü. Saat 10dan sonra yeme içme yasak. 4 gibi bakırköyde olacağım. 5-6 arası ameliyata alınırsınız dediler. Stres veya heyecan yok da. Sonrasında şekil nasıl olacak çok endişeliyim. İnşallah pişman olmayız hiçbirimiz. Şimdiden herkese selamlar ve de geçmişler olsun.

Bu oncesi resmim. Doktor daha kalitelisini çekerse buraya da atarim.

Sağlıcakla kalın :)

• Ben de burnumdan rahatsız oluyorum bu yüzden bir devlet hastanesine gidip görüştüm. Burnum biraz kemerli. Operasyonda bu kemer düzeltilip biraz burun ucum küçültülecek. Plastik cerra bunun için 1700tl istedi. Devlet hastanesine göew bu ücret banaçok geldi açıkçası. Daha önce devlet hastanesinde ameliyat olan oldu mu?

• ameliyat bitti Allaha şükür. şu an evdeyim. bir gece kalıp sabah gitmemi söylediler. ama saat gece 10 olunca çok canım sıkıldı ve eve gittim:D burnum falan hep bandaj ve plastik tampon var. göz altlarım fena şiş. kurumuş kan pıhtısı ve mukoza nedeniyle nefes almak çok zor.

bakalım 2 gün sabredicez artık. p.tesi tamponları çıkaracak doktor.

edit: bu gün tampon çıktı şu an iyi nefes alıyorum. gözlerim ve burnum hala şiş ama acı veya ağrı yok. doktor burundaki kan pıhtısını ve sertleşmiş mukozayı gidermek için okyanus suyu ve krem verdi. haftaya alçı ve bandajlar çıkacak. 2 günlük tamponla geçen ızdırabı atlattım sonunda.

2 ay sonra edit: burun ucuna pek dokunmamış sadece kemeri almış. eskisine göre daha iyi burnum olsa da hala büyük haşmetli bir burnum var :D, nefes olarak da çok fazla bir gelişme olmadı. yani ohh sonunda kurtuldum mükemmel nefes alıyorum diyemem. genelde biri açılıp biri kapanıyor. herşeye rağmen, sanırım eskisine göre biraz daha iyi.

bütün faktörleri göz önüne alırsak ameliyata-doktora puanım 5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 5 Ağustos 2015; 21:29:32 >

Benim karacigerde bir rahatsizligim vardı o yüzden planlanan saatten 3 saat geç girdim. 1.5 saat sürdü ameliyat. Ne ağrı ne sizi oldu. Tamponu dün sabah aldı tamer bey ve cumartesi günü gelmemi söyledi. İlhan bey orada olacakmış o çıkaracakmış alçıları.

• Resimlerden birini tamer beyden aldım. Tabletiyle ameliyat esnasında cekmisler. Ben de ekran görüntüsünü çektim. İyi görünüyor eskisine nazaran. Hatta çok iyi görünüyor. Bakalım uzun vadede iyi bakabilirsek daha da iyi olur inşallah.
  • Arkadaşlar ikinizede geçmiş olsun çok güzel duruyor ameliyat sonrası haliniz çok bellide olmuyor görünüşten ameliyat olduğunuz tampon falan çıkınca dahada belirginleşir belli olmadığı tekrar geçmiş olsun

teşekkürler. hadi bakalım hayırlısı. ameliyatı olduktan sonra insanın sırtından kocaman bir yük kalkıyor. yıllardır korkudan erteliyordum. sonunda aradan çıkardım şu lanet şeyi. yarın tamponum çıkacak. umarım düzgün nefes alabilirim.

bu arada ben cumartesi ameliyat oldum pazar günü doktor olmadığı için tampon 2 gün burnumda kalıcak.(normalde 1 günde alıyorlar) bu da 2 uykusuz ve nefessiz gün demek.
    cumartesi ameliyat olmamanı tavsiye ederim. bu sıkıntıyı 1 gün çekmiş olursun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.